مطمئن باشید اگه خیلی خوب بود تو بنچمارک جا داشت و یا شاید خود ام اس آی نخواسته مادربوردش مورد آزمایش قرار داده بشه و شاید هم سایت تست سخت افزار قبولش نداشته. اگه اوله خواهشا بنچمارک بگذارید.
مطمئن باشید اگه خیلی خوب بود تو بنچمارک جا داشت و یا شاید خود ام اس آی نخواسته مادربوردش مورد آزمایش قرار داده بشه و شاید هم سایت تست سخت افزار قبولش نداشته. اگه اوله خواهشا بنچمارک بگذارید.
نمي شه گفت كدوم بهتره چون اگه يكي از بقيه بهتر بود هيچكس مارك ديگه اي رو نمي خريد
توجه همه دوستان رو به اين لينك جلب مي كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نظرتون چيه؟
Last edited by faghat AMD; 20-08-2006 at 01:31.
سلام مومناي خدا ببينيد مادربورد رو نميشه قطعي گفت كه چي بهتره واقعا نميشه يه موقع يكي خوب درمياد ازون مدل يكي درست اما در كل فكر ميكنم گيگا در تجربه اي كه در اين امر پيدا كرده اكثر مدل هاش خوبه البته نميشه از آي ويل هم به راحتي گذشت اي سوز هم بد نيست و البته ام اس آ حلا شايد بگيد همه رو اسم بردي واقعا با همشون
كار كردم و ميشناسم اما در كل با تجربه خودم گيگابايت يه چي ديگه است...
چندتا تست بگذاريد توش مادربرد Msi باشه تا اين ابيتو سوسك كنه توي Amd
ECS همون Elitegroup Computer Systemsنوشته شده توسط faghat AMD
معلوم میشه مادربورد Elitegroup هم مادربورد خوبیه.
من كارايي مادر بوردهاي abit رو ديدم و واقعا سيستمي رو با هيچ مشخصاتي نديدم كه ويندوز رو به سرعت abit لود كنه. ولي فروشش نسبت به كاراييش پايينه و حتي خيلي ها نميشناسنش.
آيا نظر شما هم در مورد اين مارك همينه؟
و كلا به نظرتون اين مادربوردها در چه جايگاهي قرار دارن؟
مادربورد Asus p5b با intel pentium D 805 بهتره یا asus m2ne با AMD athlon 3500 am2 ?
برای گیم میخوام
خب نظر من اینتل هستش...نوشته شده توسط shahramcat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)