تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 46 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 457

نام تاپيک: سریال خوش‌نشین‌ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بعضی مواقع یه کار کلیشه ای که میتونه آدم رو بخندونه خیلی بیشتر از یه کار مثلا نو که هیچ نقطه مثبتی نداره ارزش داره.

نباید همه چیز رو با هم قاطی کرد. ملت میخوان بخندن, اسکار که نمیخوان بدن به سریال.....

2. این کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بعضی مواقع یه کار کلیشه ای که میتونه آدم رو بخندونه خیلی بیشتر از یه کار مثلا نو که هیچ نقطه مثبتی نداره ارزش داره.

نباید همه چیز رو با هم قاطی کرد. ملت میخوان بخندن, اسکار که نمیخوان بدن به سریال.....

آخه نکته جالبش اینجاست که کارای اینا تواین سریال همش تکراریه...
    اگه هم خندمون میگرفت به همون دو سه بار اولش میگرفت...الان دیگه فکر کنم این دهمین کاری باشه که صادقی ولولائی والوند وسیروس گرجستانی وبقیشون همینطور بازی کردن...(البته هنوز چیز زیادی از گرجستانی ندیدیم...)بابا دیگه دارن شورشو درمیارن...
    سعید آقاخانی هم یه فیلم سینمائی یه مدت قبل درست کرده بود که درمورد گوسفند واین جور چیزا بود...دقیقا بازیها وداستانش مثل همین بود...
    به بهترین سریالای طنز این مملکت اجازه پخش تو تلویزیون رو نمیدن...بعد این سریالای تکراری رو درست میکنن به خورد مردم میدن...طنز هم طنزهای قدیم...

4. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شهر بازیهای رایانه ای Status : خوشحال

پيش فرض

راست میگی دوست عزیز ، بیچاره آقای مهران مدیری زحمت میکشه بعدشم تحویلش نمیگیرن ، زمانی بیشتر سریال های خوب و طنز از شبکه 3 توسط مهران مدیری ساخته شده بودن ، اما حالا ...

6. این کاربر از Mehran Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داستان کلیشه ای ، بازی ها کلیشه ای (مهران رجبی - علی صادقی - حمید لولایی اینا هیچ نو آوری ندارن ، علی صادقی که فقط خل بازی در میاره با چند تا تیکه خیلی تکراری شده ! ) ، آهنگسازیش هم کلیشه ای هست مثل سریال های ترش و شیرین ، متهم گریخت و ... (جالبه آهنگ تیتراژ آخر که اصلاً تکراری بود : یه برنامه ای قبلاً میداد جوهرچی با اون یکی زنه میرفتن شب نشینی ! واقعاً متاسفم واسه این آهنگسازی های ضعیف !)
    در کل همه چیش تقلیدی هست ! کلاً ارزش دیدن نداره ، سعید آقاخانی هم کارگردان نیست (این نظر من بود!) .
    منم موافقم..خصوصا در مورد جمله ی آخر...همچین کارای کلیشه ای اصلا نیاز به کارگردانی، میزانسن و هدایت بازیگر نداره...و از اونجایی که خیلی از دیالوگام بداهه زده میشه، اصلا نویسنده هم نقشی نداره...تا الان بیست مدل سریال دیدم که پدر پا به فرار می ذاره...متهم گریخت، خانه به دوش، حالا هم خوش نشین ها و چند سریال دیگه که یادم نمیاد...کل عوامل و خط سیری داستان همونه، فقط یه ذره شاخ و برگ اضافی میدن که بگن کار جدید ساختیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راست میگی دوست عزیز ، بیچاره آقای مهران مدیری زحمت میکشه بعدشم تحویلش نمیگیرن ...
    اما من شنیدم که مهران از پولی که بهش پیشنهاد شده راضی نبوده و قبول نکرده

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اما من شنیدم که مهران از پولی که بهش پیشنهاد شده راضی نبوده و قبول نکرده
    میگم دوستان من که اسم نبردم...ولی منظورم همون بود...در هر حال اگه به این بحث تواین تایپک ادامه بدیم تایپک رو میبندن...
    بیایم راجب همین سریال تکراری صحبت کنیم ...

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

خدا پدر رضا عطاران رو بيامرزه كه با ساخت سريال خانه به دوش هنوز هم يه عده اي از سبك همون سريال نون ميخورن
    داستان هاي كليشه اي كه پدر خانواده در راس فيلمه و داستان فيلم حول اون ميگرده سريال هاي مثل(متهم گريخت- زن بابا-خوش نشينها و ...)
    فقط اين وسط زورشون به بنده خدا عطاران رسيدن كه كاريو بخاطر مردمي بودنش بهش نميدن چون كه مثل بعضي ها (آقاخاني و لولايي و ..) به خاطر 100 تومن بيشتر تن به هر كاري ميدن نداد و مردمي باقي موند.
    به اميد روزي كه امثال رضا عطاران ها رو دوباره ببينيم...

11. 2 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

ولی دوستان آوازی که مدرس تو تیتراژ پایانی میخونه به نظر من به کل سریال می ارزه...من که هرشب سریالو فقط به خاطر اینکه اونو بشنوم تحمل میکنم...
    یادش به خیر(حالا انگار مال چند سال پیش بود)تیتراژ خانه به دوش بود یا ترش وشیرین(اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن) فکر کنم...که تو نماهائی از ترافیک شهر تهران مدرس بااون صدای زیباش خدا خدا میکرد.......

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

2 تا تیکه این قسمت داشت که جالب بود
    یکی علی صادقی به پسره گفت دو تا سی دی خاطور داره
    و یکی دیگه هم موقع تسویه حساب به صندوق گفت بکش پایین

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

امشب حال نداد بجز چند تا تیکه مخصوصا

تیکه هوا کردنش

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

خدا پدر رضا عطاران رو بيامرزه كه با ساخت سريال خانه به دوش هنوز هم يه عده اي از سبك همون سريال نون ميخورن
    داستان هاي كليشه اي كه پدر خانواده در راس فيلمه و داستان فيلم حول اون ميگرده سريال هاي مثل(متهم گريخت- زن بابا-خوش نشينها و ...)
    فقط اين وسط زورشون به بنده خدا عطاران رسيدن كه كاريو بخاطر مردمي بودنش بهش نميدن چون كه مثل بعضي ها (آقاخاني و لولايي و ..) به خاطر 100 تومن بيشتر تن به هر كاري ميدن نداد و مردمي باقي موند.
    به اميد روزي كه امثال رضا عطاران ها رو دوباره ببينيم...

دوست عزیز گنا کبیره هست تهمت زدن نکن این کار رو به ما چه ربطی داره یکی دیگه پولشو می گیره ما حرص بخوریم

مثل بازی استقلال - پرسپولیس

اون سوار بنزش میشه ما با هم کلکل میکنیم بهتر هست یکم روشنفکر تر به موضوع نگاه کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •