بعضی مواقع یه کار کلیشه ای که میتونه آدم رو بخندونه خیلی بیشتر از یه کار مثلا نو که هیچ نقطه مثبتی نداره ارزش داره.
نباید همه چیز رو با هم قاطی کرد. ملت میخوان بخندن, اسکار که نمیخوان بدن به سریال.....
بعضی مواقع یه کار کلیشه ای که میتونه آدم رو بخندونه خیلی بیشتر از یه کار مثلا نو که هیچ نقطه مثبتی نداره ارزش داره.
نباید همه چیز رو با هم قاطی کرد. ملت میخوان بخندن, اسکار که نمیخوان بدن به سریال.....
آخه نکته جالبش اینجاست که کارای اینا تواین سریال همش تکراریه...
اگه هم خندمون میگرفت به همون دو سه بار اولش میگرفت...الان دیگه فکر کنم این دهمین کاری باشه که صادقی ولولائی والوند وسیروس گرجستانی وبقیشون همینطور بازی کردن...(البته هنوز چیز زیادی از گرجستانی ندیدیم...)بابا دیگه دارن شورشو درمیارن...
سعید آقاخانی هم یه فیلم سینمائی یه مدت قبل درست کرده بود که درمورد گوسفند واین جور چیزا بود...دقیقا بازیها وداستانش مثل همین بود...
به بهترین سریالای طنز این مملکت اجازه پخش تو تلویزیون رو نمیدن...بعد این سریالای تکراری رو درست میکنن به خورد مردم میدن...طنز هم طنزهای قدیم...
راست میگی دوست عزیز ، بیچاره آقای مهران مدیری زحمت میکشه بعدشم تحویلش نمیگیرن ، زمانی بیشتر سریال های خوب و طنز از شبکه 3 توسط مهران مدیری ساخته شده بودن ، اما حالا ...![]()
منم موافقم..خصوصا در مورد جمله ی آخر...همچین کارای کلیشه ای اصلا نیاز به کارگردانی، میزانسن و هدایت بازیگر نداره...و از اونجایی که خیلی از دیالوگام بداهه زده میشه، اصلا نویسنده هم نقشی نداره...تا الان بیست مدل سریال دیدم که پدر پا به فرار می ذاره...متهم گریخت، خانه به دوش، حالا هم خوش نشین ها و چند سریال دیگه که یادم نمیاد...کل عوامل و خط سیری داستان همونه، فقط یه ذره شاخ و برگ اضافی میدن که بگن کار جدید ساختیم!
اما من شنیدم که مهران از پولی که بهش پیشنهاد شده راضی نبوده و قبول نکرده
میگم دوستان من که اسم نبردم...ولی منظورم همون بود...در هر حال اگه به این بحث تواین تایپک ادامه بدیم تایپک رو میبندن...اما من شنیدم که مهران از پولی که بهش پیشنهاد شده راضی نبوده و قبول نکرده
بیایم راجب همین سریال تکراری صحبت کنیم...
خدا پدر رضا عطاران رو بيامرزه كه با ساخت سريال خانه به دوش هنوز هم يه عده اي از سبك همون سريال نون ميخورن
داستان هاي كليشه اي كه پدر خانواده در راس فيلمه و داستان فيلم حول اون ميگرده سريال هاي مثل(متهم گريخت- زن بابا-خوش نشينها و ...)
فقط اين وسط زورشون به بنده خدا عطاران رسيدن كه كاريو بخاطر مردمي بودنش بهش نميدن چون كه مثل بعضي ها (آقاخاني و لولايي و ..) به خاطر 100 تومن بيشتر تن به هر كاري ميدن نداد و مردمي باقي موند.
به اميد روزي كه امثال رضا عطاران ها رو دوباره ببينيم...
ولی دوستان آوازی که مدرس تو تیتراژ پایانی میخونه به نظر من به کل سریال می ارزه...من که هرشب سریالو فقط به خاطر اینکه اونو بشنوم تحمل میکنم...
یادش به خیر(حالا انگار مال چند سال پیش بود)تیتراژ خانه به دوش بود یا ترش وشیرین(اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن) فکر کنم...که تو نماهائی از ترافیک شهر تهران مدرس بااون صدای زیباش خدا خدا میکرد.......
2 تا تیکه این قسمت داشت که جالب بود
یکی علی صادقی به پسره گفت دو تا سی دی خاطور داره
و یکی دیگه هم موقع تسویه حساب به صندوق گفت بکش پایین![]()
امشب حال نداد بجز چند تا تیکه مخصوصا
تیکه هوا کردنش
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
دوست عزیز گنا کبیره هست تهمت زدن نکن این کار رو به ما چه ربطی داره یکی دیگه پولشو می گیره ما حرص بخوریم
مثل بازی استقلال - پرسپولیس
اون سوار بنزش میشه ما با هم کلکل میکنیم بهتر هست یکم روشنفکر تر به موضوع نگاه کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)