جناب دارک نحوه ی ریختن بازی این ویو2 با ویو1 فرق داره؟؟
آخه یه بازی assassins رو با روش ویو1 ریختم روش ولی اجرا نشد!!
میشه راهنمای نصب بازیشو بذاری؟
مثل اینکه جناب دارک سرشون شلوغه!نه فرقی نمیکنه!من از برنامه ویو اسپوفر 2.5 استفاده می کنم و راحت بازی ها رو نصب می کنم.تا الان بازی هایی مثل shift , gt racing , sims , hwax , gangstar , bruce lee و چنتای دیگه نصب و اجرا کردم.شاید با اون برنامه ای که جایگزین میکنید مشکل دارید.ببینید بعضی بازی ها رو باید حتما روی یک برنامه ی خاص اسپوف کنید.بعد از اینکه اون برنامه ی رایگان رو رو گوشیتون ریختین گوشی رو در حالت کارت حافظه به کامپیوتر وصل کنید بعد برنامه ویو اسپوفر 2.5 رو اجرا کنید و در قسمت original app آدرس بازی پولی رو که گرفتین بدین(این بازی حتما باید به صورت چنتا فلدر که شامل اسامی bin , info , data , res و share باشه) بعد تو قسمت container app آدرس پوشه ی برنامه ی رایگانی که دانلود کردین رو از تو مموری کارت گوشیتون پیدا کنید(اسم این فلدر معمولا به صورت یه عبارت قروقاطی نمایش داده میشه مثل 7zb891xb یه همچین چیزی , بنابراین اگر چنتا بازی رو مموری کارتتون دارین باید یکی یکی پوشه ها رو انتخاب کنید ببینید کدوم پوشه ی موردنظر شماست) بعد از این کار درنهایت گزینه ی spoof رو بزنید و صبر کنید تا کار برنامه تموم بشه.بعدش یه بار زبون گوشی رو عوض کنید و دوباره برگردونید به حالت قبل.الان دیگه برنامه ی شما نصب شده.واسه اجرا هم باید به اینترنت وصل بشین و از توی سامسونگ اپز اسم اون برنامه ی رایگان رو که اول نصب کردین سرچ کنید و بعد اونو لانچ کنید.