سلام. چند تا سایت هستند که تازه چند ماهی هست راه افتادند و نرم افزار های بادا رو عرضه می کنند. در کل نرم افزار بادا زیاد نیست. به اسم badaos یا badaforum جستجو کن پیدا می کنی.
سلام. چند تا سایت هستند که تازه چند ماهی هست راه افتادند و نرم افزار های بادا رو عرضه می کنند. در کل نرم افزار بادا زیاد نیست. به اسم badaos یا badaforum جستجو کن پیدا می کنی.
سلام
من چند روز پیش از طریق وای فای به لپ تاپ وصل شدم و از اینترنت گوشی استفاده می کردم ... بعد از همون یه بار استفاده باتری خیلی زود خالی می کنه و 12 ساعته تموم می شه ... علتش رو واقعا نمی دونم . باتری که یه هفته جواب می داد الان نصف روز خالی می شه ... گارانتی مایکروتل هم نوشته که باتری شامل گارانتی نمی شه !!
کسی راه حلی داره
سلام. چند وقته گوشی رو خریدی ؟ برای استفاده از اینترنت از طریق گوشی شما یا باید از بلوتوث استفاده کنی یا کابل USB. اینکه گفتی از طریق وای فای به لپ تاپ وصل شدم برای من مبهم است. اگه مشکل از باتری باشه و سریع خالی بشه معمولا باید سریع هم شارژ بشه . برای شما وقتی کامل خالی میشه چقدر طول میکشه تا کامل شارژ بشه؟
اگه سامسونگ بخری پشیمون میشی ها!!!
من خودم wave 2 pro با همون wave 533 دارم.ظاهرش عالیه هر کس میبینش کفش میبره میگه اووووووووووووه چه گوشی ای!
ولی خبر نداره که من چی از دست این ذلیل مرده میکشم!!!
همش هنگ میکنه.خیلی کنده طوری ادم میخواد بگیره لهش کنه!!!وسط پخش برنامه گوشی restart میشه!!!سیستم عاملش bada هست و خیلی خیلی ضعیفه و هیچ برنامه ای هم براش گیر نمیاد مگه از samsung apps دانلود کنی که البته اونم برنامه هاش چرته!
اینا هزار تومن هم بخدا زیادشونه حیف پولی که من باهاش اون گوشیو خریدم!
با این پول شما میتونی یه htc 7 mozard یا htc trophy بگیری یا هر مدل دیگه ای که دوست دارین که هم تقریبا هم قیمتن هم از نظر کارایی فوق العاده ان.از نظر من که تقریبا همه گوشی هارو امتحان کردم یا htc خوبه یا apple.که البته apple رو خدا هنوز قسمت نکرده!![]()
فکر کنم مشکل حل شد . باتری رو یه بار رد اوردم و گذاشتم سر جاش ... من از قسمت تنظیمات منوی اتصال ( mobil ap ) وصل شدم ... بلوتوث هم خاموش بود ... از طریق اینترنت ایرانسل
من به شما اطمینان می دم هر گوشی با قابلیت و زیبایی wave 723 بخوای بخری باید بالای 300 (شایدم 350) پول بدی. در حالی که این گوشی بین 230 تا 250 قیمتش هست. قبول دارم که براش نرم افزار پیدا نمیشه. من به هرکی نشونش دادم گفته بادا چقدر خوشکله و چقدر سریعه (تازه این گوشی cpu زیاد قوی هم نداره)
اگر به نصب برنامه و کیفیت فیلم برداری اهمیت نمی دهید،wave 723 به لحاظ قیمت و کارایی مناسبترین گوشی برای شماست (به نظر من)
سلام به همه.من امروز یه ویو 723 هدیه گرفتم
واقعا عالیه.کلی باش ور رفتم تا شارژ اولیش تموم شه.الانم تو شارژه
خیلی ازش راضیم.توی این چند ساعت کار کردن واقعا به دلم نشست
کار باهاش آسونه خیلی
فقط چند تا سوال داشتم
یکی اینکه چه جوری میشه به لیست ویدجت ها ویدجت اضافه کرد؟
یکی اینکه مثلا توی یه صفحه چند تا ویدجت داریم اما میخوایم یکی دوتا شو پاک کنیم نه کل صفحه رو ،باید چه کار کنیم؟
یکی دیگه اینکه کانتکت هامو چه به صورت نام نام خانوادگی چه بر عکس مرتب میکنم،هیچ تغییری حاصل نمیشه
بعد اینکه معمولا از هر مخاطب 2 3 تا شماره داشتم که همه با یک اسم بود.مثلا خونه و موبایل و محل کار خانم x ،وقتی سیم کارتمو گذاشتم توی این گوشی هر کدومو جدا نشون میده!!!راه حلی نداره؟
ممنووووون
سلام دوستان من با این گوشی کار کردم به نظر من این گوشی مخصوصا سیستم عامل بادا واقعا چرته من اولش فکر کردم جاوا سیستم عاملش ولی فقط و فقط از نظر زیبایی بعد یه هفته دلت میخواد پرتش کنی بیرون من به شخصه s3600 رو به این ترجیح میدم
سلام
واسه نصب ویجت باید فایل رو بریزی تو گوشی و. روش کلیک کنی تا نصب بشه (به همین راحتی) وایه پاک کردن ویجت خاص باید گزینه ویجت در بالا رو زده و ویجت مورد نظر رو روش نگه دار(یک ثانیه)بعد بکش و بنداز پایین کنار اون یکی ها ! واگه می خوای واسه یک شخص چند شماره بذاری باید اونو تو خود گوشی ذخیره کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)