تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 60 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بابا بحث فیفا و فوتبال را بزارید کنار!اینجا تاپیک فیفا هست.
    میگم یکی درباره ی تاکتیک ها توضیح نمیده؟مثلا اگر میخواهیم تیممون هجومی یا دفاعی باشه بهتره چه نوع تاکتیکی را به کار ببریم؟
    من دارم می نصبم.امیدوارم قشنگ باشه.

من 4-2-4 رو تر جیح میدم منتها باید با زیکنایی داشته باشی که قدرت رفتو برگشت داشته باشن تو دفاع Rwb , Lwb , و تو حمله Rw , Lw بذار یه هافبک دفاعی و یه هافیک تهاجمی من هم برای دفاع و هم حمله از این ترکیب استفاده می کنم فقط بسته به قدرت حریف جهت حرکت بازیکنا تو دفاعو حمله رو تعیین کن

مثلا من و با ولز مقابل انگلیس بازی می کردم و جهت حرکت مهاجم هام موقع دفاع رو تا نیمه زمین خودم به عقب بردم . این سیستم به درد ضد حمله هم میخوره . تو Fifa و pes هم بهترینه

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

عزیزم سال پیش هم شکست خورد و بهترین بازی مربی گری فوتبال منیجر شد میتونی تو لیست بازی های برتر سال هم ببینی که فوتبال منیجر یکی از بهترین بازی های ورزشی سال 2010 شد و همچنین بهترین بازی شبیه سازی مدیریتی .
    فیفا بیشتر فروخته یا فوتبال منیجر ؟

2. این کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من 4-2-4 رو تر جیح میدم منتها باید با زیکنایی داشته باشی که قدرت رفتو برگشت داشته باشن تو دفاع Rwb , Lwb , و تو حمله Rw , Lw بذار یه هافبک دفاعی و یه هافیک تهاجمی من هم برای دفاع و هم حمله از این ترکیب استفاده می کنم فقط بسته به قدرت حریف جهت حرکت بازیکنا تو دفاعو حمله رو تعیین کن

مثلا من و با ولز مقابل انگلیس بازی می کردم و جهت حرکت مهاجم هام موقع دفاع رو تا نیمه زمین خودم به عقب بردم . این سیستم به درد ضد حمله هم میخوره . تو Fifa و pes هم بهترینه

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

فیفا بیشتر فروخته یا فوتبال منیجر ؟

ما داریم در مور کیفیت بازی صحبت میکنیم نه فروشش. وگرنه مافیا 2 هم کلی فروخت ولی چنگی بدل نزد

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وای منیجر 11 اومد , دوباره از کار زندگی میوفتم !
    تنها بازی که من کلی واسش وقت میزارم.

داره خودمونی میشه juve-reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته که هیچ Manager-ی بازی نکردم. ولی یادمه که توی Total Club Manager 2005 میتونستی بازی رو توی Manager ذخیره کنی و توی FIFA اون بازی رو خودت بازی کنی و دوباره برگردی.
    این کار رو توی این یکی هم میشه کرد؟

در ضمن این Football Manager شبیه ساز مربی گری PES هستش و FIFA Manager شبیه ساز مربی گری FIFA ؟ یا اصلا ربطی نداره؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چرا سرعت پیشرفت این بازی انقدر کنده. یعنی 1 سال وقت انقدر کافی نیست که حتی بشه چهره بازیکنی مثل پیکه که قهرمان جام جهانی هست رو هم درست کرد؟ شاید تو بازی مربیگری این اصل نباشه، ولی نکته ایه که باعث جذابیت یا زده شدن کاربر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم یکی درباره ی تاکتیک ها توضیح نمیده؟مثلا اگر میخواهیم تیممون هجومی یا دفاعی باشه بهتره چه نوع تاکتیکی را به کار ببریم؟
    نحوه چیدمان تیمت کاملا وابسته به تعداد کلی بازیکنات، تعداد بازیکنا در هر پست و قدرت اونهاست. بعضی وقتها تو میخوای تهاجمی بازی کنی ولی تیمت فقط 3-4 تا مهاجم نوک داره پس دامنه حرکتیشون کمه. گاهی اوقات تو میخوای دفاع قوی داشته باشی ولی فقط دو تا هافبک دفاعی داری درنتیجه باید توی فکر ذخیره هم باشی یا خرید و فروش که بحثش جداست.ولی در حالت کلی سیستمی که در اکثر جاها بکارم اومده 442 با دوتا هافبک دفاعیه. با این گل خوردت خیلی کمه و در صورت داشتن تمرینات خوب میتونی به رتبه های قابل قبول برای تیمت امیدوار باشی. بقیه پستها رو هم با توجه به بازیکنایی که داری بچین. مثلا توی رئال رونالدو، هیگواین، دیماریا، اوزیل و گرانرو قابلیت بازی توی پستهای RW و LW رو دارن، این قضیه به زبان بی زبانی داره بهت میگه که تو باید این پستها رو توی ترکیبت داشته باشی پس اینجا میشه از 433 استفاده کرد، هافبک دفاعیم که پنج داره...ولی توی تیم ملی اسپانیا پر هافبک وسط و دفاعیو تهاجمیه بنابراین سیستم قبلی کارساز نیست. البته در صورت استمرار نگهداری این سیستمها. چون برای جا افتادن هر تاکتیک جدیدی به یکی دو ماه زمان نیاز داری و پیشرفت این مطلب رو هم میتونی از قسمت team work توی training ببینی.
    در ضمن یه قسمتی توی tactic هستش که به هر بازیکن توی زمین وظیفه ی مشخصی میدی، که میشه بازی به بازی با توجه به اینکه مقابل کی داری بازی میکنی و اینکه بازی توی خونه حریفه یا نه متغیر باشن. ولی من همیشه قابلیت forward run رو از مدافعین وسط و گاهی اوقات هافبکهای دفاعیم میگیریم که به دفاع قوی کمک بسزایی میکنه. درباره اهمیت man marking هم که قبلا بحث شده.

9. 2 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته که هیچ Manager-ی بازی نکردم. ولی یادمه که توی Total Club Manager 2005 میتونستی بازی رو توی Manager ذخیره کنی و توی FIFA اون بازی رو خودت بازی کنی و دوباره برگردی.
    این کار رو توی این یکی هم میشه کرد؟

در ضمن این Football Manager شبیه ساز مربی گری PES هستش و FIFA Manager شبیه ساز مربی گری FIFA ؟ یا اصلا ربطی نداره؟
    هیچ کدوم از اینا تو منیجر های جدید وجود نداره

fifa manager یه ذره به fifa ربط داره اما فوتبال منیجر هیچ ربطی به pes نداره

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

عزیزم سال پیش هم شکست خورد و بهترین بازی مربی گری فوتبال منیجر شد میتونی تو لیست بازی های برتر سال هم ببینی که فوتبال منیجر یکی از بهترین بازی های ورزشی سال 2010 شد و همچنین بهترین بازی شبیه سازی مدیریتی .
    ای د,ست هم نام لطف میکنی اون لیست کذائی رو آدرسشو بدی

11. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هیچ کدوم از اینا تو منیجر های جدید وجود نداره

fifa manager یه ذره به fifa ربط داره اما فوتبال منیجر هیچ ربطی به pes نداره

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

ای د,ست هم نام لطف میکنی اون لیست کذائی رو آدرسشو بدی
    تاپیک فوتبال منیجر 11 رو پیدا کن بیار بالا من گشتم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ما داریم در مور کیفیت بازی صحبت میکنیم نه فروشش. وگرنه مافیا 2 هم کلی فروخت ولی چنگی بدل نزد
    و من در مورد کیفیت صحبت نکردم میگم تا وقتی فیفا بیشتر فروش میره و بیشتر بازار رو می گیره اوضاع همینه کمپانی ها ی بازی سازی بیشتر فکر جیبشونن . خوب کیفیت بهتر هزینه بهتر هم می خواد ولی وقتی به با هزینه کمتر هم محصولشون فروش میره خوب کمتر هزینه می کنن

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

تاپیک فوتبال منیجر 11 رو پیدا کن بیار بالا من گشتم نیست

تو قسمت جستجو بزن فوتبال منیجر . پیدا میکنی

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

نمی دونم چرا سرعت پیشرفت این بازی انقدر کنده. یعنی 1 سال وقت انقدر کافی نیست که حتی بشه چهره بازیکنی مثل پیکه که قهرمان جام جهانی هست رو هم درست کرد؟ شاید تو بازی مربیگری این اصل نباشه، ولی نکته ایه که باعث جذابیت یا زده شدن کاربر میشه.
    کاملا" موافقم به نظر من اگه 3d کامل باشه این بازی هم خیلی بهتر میشه 3d جذاب می کنه بازی رو

14. این کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

و من در مورد کیفیت صحبت نکردم میگم تا وقتی فیفا بیشتر فروش میره و بیشتر بازار رو می گیره اوضاع همینه کمپانی ها ی بازی سازی بیشتر فکر جیبشونن . خوب کیفیت بهتر هزینه بهتر هم می خواد ولی وقتی به با هزینه کمتر هم محصولشون فروش میره خوب کمتر هزینه می کنن

این لینک رو نگاه کن جواب حرف شماست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •