والا مطمئنيد اوليه مال ان 8 هست خيلي بده
والا مطمئنيد اوليه مال ان 8 هست خيلي بده
ادیت شد ....
فراموش کردم من نباید پست بدم ببخشید
Last edited by AlamtabC; 11-10-2010 at 19:51.
من این عکس هارو ندیدم..میشه لینکشو بزارید همون blind test هست؟
من پیدا نکردم.
مثلا به این عکس نگاه کنین که c N8 هست
و در ضمن به یه فردم با یه سوال نمره نمی دن نیاز به 40 30 تا عکس در شرایط مختلف هست حتی خود پریویو Gsmarena کافی نیست و نیاز به رویو کامل داره همونطور که خودشم میگه ولی در این رویو نتیجه به نفع N8 بوده فعلا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر اگر هم مشکلی در فیلمبرداری با عکس باشه مشخصات سخت افزاری این گوشی این قدر خوب هست که با آپدیت به حد عالی برسه.
میشه گفت در حال حاضر n8 بهترین کمرا فون بازاره.
اینم مقایسه فلش و کم اوردن ان8 :
تو روزم که اختلاف بسیار کمه البته رنگ بندی پیکسون جالبتره
خلاصه این همه تبلیغات نوکیا بیشتر از اونکه واقعیت داشته باشه عوام فریبی بوده ... بعد گذشت یک سال از ورود پیکسون به بازار نوکیا فقط تونسته همین یه ذره ازش جلو بیفته ... نوکیا مدت خیلی زیادی روی دوربین ان8 کار کرده در حالی که سامسونگ مدت کمی بعد از معرفی پیکسون اونو وارد بازار کرد و اونطورم براش تبلیغ نکرد
با این مقایسه به پیکسون خیلی امیدوار شدم!
مطمعناً کمرا فون بعدی سامسونگ اختلاف خیلی بیشتری با این دوتا داره
اون شماره 3 رو نگاه کنین !
دیگه بحثی نمیمونهجاست پیکسون !
جالبه.
بعد از اين همه مدت كه نوكيا تونست 12 مگاپيكسل بزنه ، هيچ پيشرفتي نداشته ، تازه از 12 مگاپيكسلهاي قديمي هم كم آورده.
واقعا عكسهاي پيكسون يك سرو گردن بهتره بوده.
اینم از صفحه نمایش اختراع نوکیا :
به نظر میرسه باتریش متوسط باشه ... یه مقدارم زوم روی عکسها با تاخیر انجام میشه
به جز این موارد مشکل خاص دیگه ای نداره و گوشیه خوبیه ولی خب با تبلیغاتش فاصله داره!
هر چند اینجا بحث دوربینی وولی شما که تمسخر میکنی بهتره اول بدونین cbd روی گوشیه n8 نیست که می ان این پست رو تو هر تاپیک می دین
آدمی رو که خوابه صداش کنی ز خواب پاشه ولی شما خودتو زدی به خواب
در مورد دوربین بهتره اول لینک بدین و بعد مشکل عکس ها بالا چیه؟!
در ضمن بهتر ه این همه سمپل های یوزر ها از دوربین n8 که در اینترنت هست رو نگاه کنین.
و اگه خبر از gsmarena نقل می کنین که به تاپیک مربوط نیست خبر مربوطشو نقل کنین مگه شما فقط اطلاع رسانی نمی خوا بکنی!!!
لینک مقایسه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIt's obviously time for the Samsung Pixon12 to give up its cameraphone crown. The little fella managed to hold onto it for more than a year by using a lot smaller 1/2.5" sensor, which is an impressive achievement on its own. Now however it should make way for the new cameraphone king
چطور اینجا که شرایط به نفع ان8 بود CBD بود حالا که کم اورده دیگه CBD نیست ؟هر چند اینجا بحث دوربینی وولی شما که تمسخر میکنی بهتره اول بدونین cbd روی گوشیه n8 نیست که می ان این پست رو تو هر تاپیک می دین
آدمی رو که خوابه صداش کنی ز خواب پاشه ولی شما خودتو زدی به خواب
در مورد دوربین بهتره اول لینک بدین و بعد مشکل عکس ها بالا چیه؟!
در ضمن بهتر ه این همه سمپل های یوزر ها از دوربین n8 که در اینترنت هست رو نگاه کنین.
و اگه خبر از gsmarena نقل می کنین که به تاپیک مربوط نیست خبر مربوطشو نقل کنین مگه شما فقط اطلاع رسانی نمی خوا بکنی!!!![]()
ظاهراً شما تا حالا خاب بودی یه دفه از خاب پریدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این سمپل و اینارو دیگه نمیخاد بگی ... مگه همتون نمیگفتید فقط gsmarena راس میگه ؟ حالا چی شد ؟ دروغگو شد ؟
نمیشه که وقتی شرایط به ضرر ان8 میشه حیثیت سایتو زیر سوال ببری!
شما خودت چشم داری میتونی ببینی ... اتفاقاً اشاره خوبی کرده ... لنز پیکسون خیلی کوچیکتره ولی با این خودت میتونی ببینی اصلاً کم نمیاره ولی خب بحث بین بهتر و بهترینه که خب با اختلاف خیلی کمی میشه ان8 رو بهترین دونست البته نه با فلش!It's obviously time for the Samsung Pixon12 to give up its cameraphone crown. The little fella managed to hold onto it for more than a year by using a lot smaller 1/2.5" sensor, which is an impressive achievement on its own. Now however it should make way for the new cameraphone king
تو فلش که برتری کامل از آن پیکسونه
دیگه بحث بیشتر فایده ای نداره ... نتیجه بحث اینه که ان8 در حد تبلیغاتش و روی کاغذ نیست همین!
من نمی دونم اونجا چی گقتن اگه تحقیق کنین میبینین که e7 cbd داره.
هر چند اگر پست های شما رو ببینینم باز هم می فهمیم کی خواب بوده..!
اتفاقا من هم کاملا با gsmarena موافقم و اونو کاملا قبول دارم
شما بهتره یه قسمت رو ور دارین. همچی رو بگین و نتیجه گیری کلی رو.همون جملاتی که نقل قول کردم
همه جنبه ها رو بررسی کنید همین که شما قبول دارین کفیت بهتری داره کافیه!.
در مورد فلشon the Pixon 12 samples almost all the fine detail is lost because of the aggressive noise suppressing routines
مشخصات سخت افزاری این گوشی اینقدر خوب هست که با آپدیت های آینده به حد عالی برسه.but we hope Nokia engineers will take care of it in the future.
و در آخر باز هم نتیجی گیری کلی رو می زارم
It's obviously time for the Samsung Pixon12 to give up its cameraphone crown. The little fella managed to hold onto it for more than a year by using a lot smaller 1/2.5" sensor, which is an impressive achievement on its own. Now however it should make way for the new cameraphone king.
With great dynamic range and excellent low-light performance, lots of resolved detail, geometrically perfect lens and, pleasant, but not overdone colors, the Finnish flagship leaves no doubt as to whether it is worthy of the crown. The only issues we can point out with the camera are the inconvenient user interface and the uninspiring flash photography results.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)