بله
راستش الان دستم نیست
گمش کردم
ولی به زودی وقتی تو کامپیوترم پیداش کردم میذارم
تستش تو یه موسسه فرانسوی بوده
البته بین تندر و 206 دو درب با ترمز های دیسکی عقب که لوگان درسرعت های بالا تندر بهتر بوده
ولی در زیر سرعت 50 206 برتر بوده
بله
راستش الان دستم نیست
گمش کردم
ولی به زودی وقتی تو کامپیوترم پیداش کردم میذارم
تستش تو یه موسسه فرانسوی بوده
البته بین تندر و 206 دو درب با ترمز های دیسکی عقب که لوگان درسرعت های بالا تندر بهتر بوده
ولی در زیر سرعت 50 206 برتر بوده
با اين توضيحات خوبي كه دوستان دادن معلوم شد تندر از هر لحاظ از 206 بهتره.
تيپش بدم نيست. فقط قيمتش معلوم نيست چنده.
آقا کجا معلوم شد ؟ !
سلام
206 تیپ 2 و 3 رو میشه با تندر تیپ e2 مقایسه کرد. چون تقریبا الان توی یه رنج قیمت هستن. که در این مقایسه بی شک تندر e2 و حتی e1 هم پیروز هستن. اما 206 تیپ 6 الان 4 میلیون از تندر 90 e2 گرونتره. که در قیمتهای پایین این اختلاف خیلی خودشو نشون میده (منظورم اینه که مثلا 14.5 با 18.5 اختلافش چشم گیره، البته نسبت به قیمت خودشون. ولی 250 میلیون و 254 میلیون اختلاف چشمگیری ندارن)
پس نمیشه اینا رو از لحاظ قیمت برابر دونست.
از لحاظ فنی و ... هم که هر کدوم توی یه دسته خاص خودرویی هستن. (هاچ بک و سدان).
ولی اگه بخواییم این دو خودرو رو با توجه به مشخصات فنی و تجهیزات با توجه به قیمت (قیمت در مخرج) با هم مقایسه کنیم. به نظر من تندر 90 تیپ e2 پیروز میشه.
دوستان تندر دار یه چند تا نکته در موردتندر
با سلام خدمت دوستان به خصوص اقا لوگان که قصد خرید تندر داره
اقا لوگان تندر کولر اتومات نداره
تندر چندتا عیب داره
تو 1000 کیلومتر اول پشت ماشین (در صندوق ) رو به هواست و در دید عقب اسمان نیلگون را مشاهده میکنید و لی بعد اینکه یه 5 نفری سوار ماشین بشن و چند روزی با همین روند کار کنه فنرهای پشت ماشین می خوابه و دیگه مشکل با دید عقب نداری (اخه تندر قسمت جلوش هم با لاس و تقریبا وقتی پشتش بخوابه قد ماشین میزون میشه .تازه بعد گذشت زمان هم قد سمند میشه و اصلا قد بلند به نظر نمیاد
عرض عجیب قریب ماشین : وقتی که از دور به ماشین نگاه می کنی فکر میکنی عرض خیلی کمی داره که اشتباه است . جلوی ماشین عرضش کمه ولی پشتش عرضش خیلی زیاده یعنی اگه وسط دوتا اینش رو حساب کنی با عرض پشت ماشین یکی است
توی ترافیک هواست باید جمع باشه که پشت ماشین رو نزنی
بعد گلگیر های خیلی بزرگش که از همه بدتره یعنی وقتی داری از یه کوچه تنگ رد میشی یا می خوای لایی بکشی احتمال برخورد گلگیرهاش خیلی زیاده .
لاستیک های ایرانی و مضخرفش
تو 1000 کیلومتر اولیه هم فنر بندیش به شدت خشکه ( مثل نیسان )
اگه مراعات نکنی اتاق به صدا می افته
ولی بعد گذشت 3000 کیلومترش که دوری ابندیش تموم میشه خیلی نرم میشه (خیلی بهتر از 405 و پرشیا ) یا در حد سمند ( البته سمند جلو بندیش صدا داره که در تندر اینطور نیست )
قدرت خیلی خیلی کم موتور در 1000 کیلومتر اولیه
قدرت موتورش تو این دوره مثل پراید است . اصلا به نظر نمیاد که خودرویی با قدرت 107 اسب باشه . ولی خوب بعد 3000 هزار کیلومتر درست میشه
کولر نسبتا ضعیفترش نسبت به بقیه خودروها به دلیل اینکه گاز کولر اکثر تندر داران کم است . که برای حل اون باید گاز کولر مرغوب امریکایی تهیه کنی و ببری نمایندگی تا گاز رو برات عوض کنند
دسته دنده ضعیف اون
اینه های بد اون که بزرگ و یه جورایی بی حرکت و خشک است . ودیدش هم زیادی خوب نیست .
ولی اینه هاش یه خوبی داره اگه به هر ماشینی بخوره اینه ماشین طرف رو می شکونه و لی خودش هیچیش نمیشه
سپر های ضعیف اون
البته به علت محافظت از عابر در هنگام تصادف
ولی در تصادفات با دیگر خودرو ها سریع کج و ماوج میشه ولی به صورت باور نکردنی وقتی یه کم ور بری میاد سر جاش مثل روز اول
سپرش اصلا نمی شکنه و یه جور حالت نرم داره که در تصادفات خم میشه و با کشیدن سپر دوباره سر جاش میاد .
.................................................. ......................
ویژگی هاش
شتاب بالا
سرعت بالا
گیربکس خیلی قوی اون
همون گیربکس مگان است
شتاب ثانویه اون خیلی خیلی عالیه
در سربالایی از 206 تیپ 5 کم میاره ولی اس دی رو رد میکنه
دید جلوی ماشین عالی
درها و شیشه های بزرگش تو سفر های طولانی از خستگی جلوگیری می کنه
الان شاید 90% مردمی که تندر رو می شناسن می گن تو سرعت های بعد 180 تو دست نیست که کاملا تصور غلطی است
تندر بر خلاف قیافش تو سرعت های بالا تعادل خوبی داره .
بدنه اون خیلی محکمه
یه عکس دارم اگه خواستین بذارم
تندره زده بود به پشت پیکان و سپر پیکان تقریبا رفته بود تو صندلی های عقبش
ولی تندر قسمتی از جلوش که به پیکان خورده بود له شده بود و قکاپوتش هم کج شده بود و سپرش شکسته بود و باتری و چراغ سمت باتریش هم شکسته بود و قسمت موتور و دیگر اجزاش کاملا سالم بود .
.................................................. ...........
ترمز های abs مجهز به abd اون که 4 کاناله هستش .
ترمز ضد قفل 4 کاناله یعنی : ترمز ضد قفل با چهار کانال و 4 حسگر سرعت
این بهترین طراحی است که در ان برای هر چرخ حسگر و سوپاپ جداگانه ای وجود دارد
با این روش کنترل گر هر چرخ را به صورت مجزا بررسی می کند تا به هر چرخ بیشترین نیروی اصطکاک وارد شود .
پس ABS اون الکی نیست و این نیست که بگید با ABS دار شدن پراید ABS تندر دیگه مزیت براش نداره .
برای پراید ABS سه کانالس یا 1 کاناله
من سیستم سه کاناله رو توضیح می دم
در این سیستم برای هر چرخ جلو یک حسگر و سوپاپ جداگانه وجود دارد
ولی در چرخهای عقب برای هردو چرخ فقط یک سوپاپ و حسگر وجود دارد
در این حالت برای هر چرخ کنترل جدا گانه ای وجود دارد
بنابرین چرخ های جلو به بیشترین نیروی ترمز گیری خود میرسند
چرخ های عقب هم قبل از فعال شدن این سیستم قفل می کنند
در این سیستم ممکن است یکی از چرخهای عقب قفل کند
این سیستم سه کاناله قدرت ترمز گیری نسبت به سیستم 4 کاناله کمتر می باشد .
حالا اگه سیستم 1 کاناله باشه وضعیت هم خیلی بدتر میشه .
ریو که تا اونجایی که من میدونم سیستم 3 کاناله داره
ولی 206 سیستم 4 کاناله دارد .
سمند رو هم شک دارم که سیستم 4 کاناله داره یا 3 کاناله
ولی سیستم ABS سمند خیلی وقت ها از کار میوفته
یعنی تو سرعت های بالا احتمال قفل کردن اون زیاده
من یه بار باسرعت 190 تا با تندر چندین بار ترمز شدید کردم ( به خدا راست می گم )
برای تست ABS اون
این کار رو 5 بار کردم و هر دفعه با یه ترمز ثابت سرعتم رو تا 60 تا کم میکردم
که هیچ دفعه هم قفل نکرد
ولی وقتی که دفعه پنجم ماشین رو برای اینکه به موتورش خیلی فشار اورده بودم نگه داشتم تا کمی موتور استراحت کنه وقتی از کنار چرخ هاش رد می شدی حرارت خیلی زیادی داشت به طوری که تا 1 متری لاستیک حرارت به شدت حس می شد .
.................................................. .................................
به زودی هم یه پست می ذارم و در مورد پدال های اون و کلاچ که به طور ایمنی طراحی شده اند تو ضیح می دم
Last edited by HOOSEIN 105; 12-07-2008 at 11:34. دليل: اشتباه تایپی
عزیزم
بدنه 206 محکم هست ولی بدنه تندر خیلی سر تره ! شما خودتون در تندر رو باز بسته کنید میفهمید !
مصرف 206 رو دقیقا نمی دونم ولی ال 90 تو جاده 5/5 مصرف میکنه!؟
به نظر من تو جاده فرقشون معلوم میشه !
در کل من خیلی از 206 خوشم میآد ولی واقعا تندر خیلی بهتره ! و تو کشور های اوروپایی پیشرفته هم به وفور یافت میشه ! ( البته خودروی ارزون قیمتی هست ) ساخت رومانیه![]()
ما ایرانیا یه ویژگی بارز در بین اکثرمون وجود داره. (توی کشورای پیشرفته این ویژگی خیلی کمتره)
این ویژگی چیزیه به اسم تحجر فکری.
اگه ما فکر میکنیم دین خوبه یا حجاب خوبه یا هر چیز دیگه دلیل نمیشه که همیشه اینجوری فکر کنیم.
این ویژگی ما باعث شده که نتونیم تفکری منطقی داشته باشیم و در واقع تعصب بیجا در رفتارمون بیداد میکنه.
این ویژگی ما باعث میشه که چیزی بهتر از چیز های خودمان را نپسندیم حتی با وجود منطقی بالاتر از چیز های خودمان.
یکی از موانع پیشرفت فرهنگی و علمی همینه.
مثل استقامتی که کلیسا در برابر گالیله نشون داد روی گرد یا تخت بودن زمین.
بحث تندر 90 و خیلی از خودروهای جدید هم همینگونه هست.
ما چون با 206، 405، پارس و ... اخت شدیم قبول نمیکنیم که خودروهای جدید میتونن از اینا برتر باشن.
مثلا همین تندر 90. با وجود بزرگترین عیبش که میشه همون قیافش ولی از خیلی خودروهای دیگه برتری محسوسی داره.
مثلا تیپ E2 آن به راحتی از 206 تیپ 2 و 3، 405، سمند معمولی و Lx، پارس معمولی و ... بهتره. و حتی با خودروهایی بالاتر مثل پارس Elx و 206 تیپ 5 و ... مقایسه میشه.
(البته به قول دوستمون- حسین105 جان- بعد از 3000 کیلومتر)
این که بعد 3000 کیلومتر به حداکثر قدرتش هم میرسه در دفترچش ذکر شده
این هم در مورد پدال های تندر
با اجازه اقا نوید
.................................................. .................................................. .........
مطلبي در مورد چند توليد كننده برخي قطعات تندر 90:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : توليد كننده مجموعه پدال ها
پدال ترمز و كلاچ : ( پدال كلاچ لانه زنبوري و كاچويي و داراي قسمت داخلي فلزي در محل هاي استقرار كه قابليت شكسته شدن در هنگام ضربه شديد تصادف را براي محافظت از پاهاي راننده دارد.پدال ترمز نيز از جنس فولادي است كه هر دو پدال داراي قراري مشترك هستند.)
و پدال گاز كه آن نيز كاچوي لانه زنبوري با اسكلت داخلي فلزي در محل هاي سايشي است:
شركت آذين تنه: توليد مجموعه ترمز چرخ هاي عقب و كاسه چرخ ها
( از خودروهاي پژو 206 و 405 بسيار مستحكم تر و مدرن تر است- كافي است نگاهي به ضخامت بدنه فلزي درام (كاسه چرخ) بيندازيد و تفاوت ضخامت چند برابري آن را ببينيد. در پرسكاري و كارهاي ديگر دقت بيشتري مشاهده مي شود. جنس سيلندر ترمز نيز به همراه مجموعه فنرهاي حلقوي و حتي لنت ترمز ها بسيار متفاوت به نظر مي رسد.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)