تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 31 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 303

نام تاپيک: دمی با قرآن

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوره حجرات:
    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ ﴿٦﴾

ای مؤمنان، هر گاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید. (٦)

2. 8 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سوره النساء آیات 50 تا 55
    با تأمل بنگر چگونه [ قوم يهود با ادعاى پاكى خويش در پيشگاه حق ] بر خدا دروغ مي بندند ، و همين گناه آشكار [ براى خوارى و عذاب آنان ] كافى است . « 50» آيا به كسانى كه بهره اى اندك از [ دانش ]كتاب [ تورات و انجيل ]به آنان داده شده ننگريستى كه به هر معبودى غير خدا ، و هر طغيان گرى ايمان مي آورند ؟ ! و درباره كسانى كه كافر شده اند ، مي گويند : آنان از كسانى كه ايمان [ به قرآن و پيامبر ]آورده اند ، راه يافته ترند . « 51»اينانند كه خدا لعنتشان كرده و هر كه را خدا لعنت كند ، هرگز براى او ياورى نخواهى يافت . « 52» آيا آنان را بهره اى از حكومت است [ كه بخواهند چيزى به مردم دهند و كارساز دنيا و آخرتشان باشند ، اگر هم بهره اى باشد ] در اين صورت به اندازه گودى پشت هسته خرما به مردم نمي پردازند . « 53»بلكه آنان به مردم [ كه در حقيقتْ پيامبر و اهل بيت اويند ] به خاطر آنچه خدا از فضلش به آنان عطا كرده ، حسد مي ورزند . تحقيقاً ما به خاندان ابراهيم كتاب و حكمت داديم ، و به آنان فرمانروايى بزرگى بخشيديم . « 54» پس برخى از آنان [ كه اهل كتاب اند ] به او [ كه پيامبر اسلام و والاترين فرد از خاندان ابراهيم است ] ايمان آوردند ، و گروهى از او روى گردانيده اند ، و دوزخ كه آتشى سوزان و برافروخته است ، براى آنان كافى است . « 55»

4. 4 کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ای مردم! از (مخالفت) پروردگارتان بپرهیزید! همان کسی که همه شما را از یک انسان آفرید؛ و همسر او را (نیز) از جنس او خلق کرد؛ و از آن دو، مردان و زنان فراوانی (در روی زمین) منتشر ساخت. و از خدایی بپرهیزید که (همگی به عظمت او معترفید؛ و) هنگامی که چیزی از یکدیگر می‌خواهید، نام او را می‌برید! (و نیز) (از قطع رابطه با) خویشاوندان خود، پرهیز کنید! زیرا خداوند، مراقب شماست.
    «النساء/1»

6. 7 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

همانا خدا غیب آسمان ها و زمین را می داند ، و خداوند به آنچه می کنید بیناست.

حجرات - 18

8. 4 کاربر از معرق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    far away from here

پيش فرض

سوره بروج

پس آنها در چه فكرند كه به خدا وقيامت ايمان نمي آورند؟(20)

و چرا هنگامي كه قرآن برايشان خوانده ميشود فروتني نميكنند وبه سجده نمي افتند؟(21)

10. 5 کاربر از Bahar-via بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

چرا به سجده بیفتم ؟!

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

از خوندن این متن شرمنده شدم

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم میپرسند " چه کس مرده است؟ " چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام . یکی ذوق میکند که ترا بر روی برنج نوشته،‌یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق میکند که ترابا طلا نوشته ،‌یکی به خود میبالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟
    قرآن ! من شرمنده توام اگر حتی آنان که ترا می خوانند و ترا می شنوند ،‌آنچنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند . اگر چند آیه از ترا به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است ...
    قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ،‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ،‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .
    خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .
    آنانکه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما باقرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم
    جایی در پشت ذهنت ، به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست

13. 6 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

منظور آياتي است كه سجده بر آن ها واجب است. نه تمام آيات.

15. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من فکر ميکنم اينجا که فروتني و سجده با هم اومدن يه دليلي داره. فکر کنم سجده موقعيه که آدم بدون اينکه کوچکترين عامليو در عبادتش دخيل کنه، "خالصانه" فقط و فقط با خود خدا راز و نياز ميکنه و از اين بابت خداوند سجده را توصيه کرده.

چون مثلا آخر سوره علق ميگه سجده کن و نزديک شو.

عذر ميخوام اگه اشتباهي دارم ميکنم چون بهرحال من در جايگاه تفسير نيستم.

---
    سوره فصلت (نميدونم اين سه تا آيه رو قبلا کسي گفته تو اين تاپيک يا نه.)

و نيكى با بدى يكسان نيست [بدى را با] آنچه خود بهتر است دفع كن آنگاه كسى كه ميان تو و ميان او دشمنى است گويى دوستى يكدل مى‏گردد. (34)

و اين [خصلت] را جز كسانى كه شكيبا بوده‏اند نمى‏يابند و آن را جز صاحب بهره‏اى بزرگ نخواهد يافت. (35)

و اگر دمدمه‏اى از شيطان تو را از جاى درآورد پس به خدا پناه ببر كه او خود شنواى داناست (36)
    Last edited by Honradez; 16-10-2010 at 22:42.

17. 5 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

سلام
    نمی دونم چرا هنوز احترام گذاشتن رو یاد نگرفتیم !
    قرارمون این بود که اینجا فقط از آیات قرآن بذاریم و نه سوال هامون رو

و آن [قرآن] را به حق نازل کردیم و به حق هم نازل شد، و تو را جز بشارت دهنده و بیم رسان نفرستادیم.

اسراء - 105

19. 3 کاربر از معرق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •