من دارم تريلرو دانلود ميكنم ببينم چيه
خداييش 4 هم اگه بهت راز 3 نبود بدترم نبود
راستي هنوز معلوم نيست كي مياد؟
من دارم تريلرو دانلود ميكنم ببينم چيه
خداييش 4 هم اگه بهت راز 3 نبود بدترم نبود
راستي هنوز معلوم نيست كي مياد؟
بچه ها هیچ خبر تازه ای نیست؟
تریلری چیزی ؟
فعلا هیچ خبر و تریلری نیستبچه ها هیچ خبر تازه ای نیست؟
تریلری چیزی ؟
اما شاید تو نمایشگاه یه چیزایی ازش ببینیم .
خبر جدید از DMC Devil May Cry:
Capcom اعلام کرده که تمام سعیشو برای ارائه بهترین بازی سری Devil May Cry داره انجام میده. به گفته کپکام بازی جدید بهترین Featureهای این سری را از نسخههای قبلی بازی به ارث خواهد برد و این کار با همکاری استودیوی Ninja Theory صورت میگیرد...
کپکام بازی جدید رو با بازی Dead Rising 2 مقایسه کرده و گفته که همون نگرانیهایی که درباره Dead Rising 2 وجود داشت درباره DMC هم وجود داره ولی در آخر دیدید که اون بازی چقدر موفق بود...
شرکت کپکام با اشاره به میانگین امتیازات نسخههای قبلی این سری که در حد 80 بودند، اعلام کرده که مطمئن باشید بازی جدید میانگین امتیازاتش بالای 90 خواهد بود...
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت Capcom بعد از ساخت فیلم Resident Evil حالا قصد دارد فیلمی بر اساس سبک بازی شیطان هم می گرید بسازد!!!
ظاهرا ساخت فیلم برعهده شرکت Screen Gems یکی از شرکت های زیردست
Sony Pictures Entertainment's Columbia TriStar Motion Picture Group است.
Kyle Ward یکی از نویسندگان فیلم جدید Kane & Lynch گفته که نویسنده این بازی خواهد بود!!
او گفته:"همه چیز درباره دانته خواهد بود و این که چه کسی به وسیله شیاطین مادرش را به قتل رسانده؟!".
بازی Devil May Cry توسط سازنده بازی Enslaved یعنی Ninja Theory ساخته خواهد شد.
Capcom ویدئو و تصاویری جدید را برای عنوان DmC Devil May Cry منتشر کرد که در آن دانته با حرکات خود دشمنان را نابود میکند و در ویدئو محیط های بازی به نمایش در می آید.Devil May Cry برای پلتفرم های Xbox 360 و PS3 در 2012 منتشر میشود.
تصاویر جدید متشر شده :
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم پس چرا نیومده.شنیده بودم اکتبر امسال میاد پس کوش؟
pc چی پس؟نمیاد واسش؟Devil May Cry برای پلتفرم های Xbox 360 و PS3 در 2012 منتشر میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)