اگه خوب دقت کنی گفتم نسخه های خاورمیانه قابلیت نمایش و نوشتن فارسی داره حالا از هر کجا گرفته باشی !!
کلا رام خاورمیانه این قابلیت رو دارهمن دوستم ازعلایدین گرفت بدون گارانتی و دارای نسخه خاورمیانه اونم فارسی مینویسه !!!!
خرید از بازار موبایل 2 دلیل داره ! اولا خیالت در مورد گوشی راحت راحته !! چون یاس نماینده رسمی HTC هست و این موضوع تو سایت رسمی اچ تی سی هم درج شده و قیمت هم زیاد بالا نیست نهایت 15-20 تومن ( البته بجز گوشی های تازه وارد شده)
من خودم اشنا دارم اگه خواستی بهت معرفی میکنم بری بگیری
درضمن تمام گوشی هارو بهت میده که کار کنی و مقایسه کنی نه اینکه فقط ماکتشون باشه
در مورد مصرف باطری هم بی انصافیه !!
من خودم خیلی گوشی ها دارم و داشتم مثل HD2 ,Xperia ,8800 ,n95 و ...........
کلا گوشی های HTC گوشی های قوی هستن و خیلی سرویس ها روشون هست که مصرف باطری رو افزایش میدن ( Phone Finder ,Weather ,GPS ,Location Service ,Network Connection ...........)
بعد اصلا نباید یه گوشی سیستم عامل دار رو با یه گوشی بدون سیستم عامل مقایسه کرد
بعد در کل مصرف هم با مصرف فرق میکنه یکی فقط زنگ میزنه و چندتا اس ام اس میده یکی نه چند ساعت حرف میزنه و اهنگ و برنامه و بازی و کلا سرویس میکنه اون گوشی بیجاره رو
مصرف باطری برای این نوع تلفن هایی که سیستم عامل و کلی امکانات و صفحه مالتی تاچ بزرگ دارن نسبت به یه گوشی 2.2 اینچی جاوا سر تا پا فرق میکنه !
من اکسپریام دایم نور صفحه ش رو 25 درصد بود یه روز به زور دوام میاورد !
اره یه m600 دارم هفته ای یه بار میزنم به شارژ چرا چون زیاد باهاش ور نیمرم و فقط تماس میگیرم !
ولی اگه یکم حرفه ای باشی و تنظیمات گوشی رو خوب تنظیم کنی حتما بیشتر از 2 روز شارژ میگیری !
ورژن 2.3 هم میاد ولی اینکه میگن شارژ زیاد تر مصرف میکنه به خاطر اون رام موقت مشکل داری ه که اومده بیرون !!! تا نیاد هیچی معلوم نیست