تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 19 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 188

نام تاپيک: Desire Z | گوشي HTC با كيبرد سخت افزاري و پردازنده ي 800 مگاهرتزي

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

اگه خوب دقت کنی گفتم نسخه های خاورمیانه قابلیت نمایش و نوشتن فارسی داره حالا از هر کجا گرفته باشی !!
    من دوستم ازعلایدین گرفت بدون گارانتی و دارای نسخه خاورمیانه اونم فارسی مینویسه !!!!
    کلا رام خاورمیانه این قابلیت رو داره

خرید از بازار موبایل 2 دلیل داره ! اولا خیالت در مورد گوشی راحت راحته !! چون یاس نماینده رسمی HTC هست و این موضوع تو سایت رسمی اچ تی سی هم درج شده و قیمت هم زیاد بالا نیست نهایت 15-20 تومن ( البته بجز گوشی های تازه وارد شده)
    من خودم اشنا دارم اگه خواستی بهت معرفی میکنم بری بگیری
    درضمن تمام گوشی هارو بهت میده که کار کنی و مقایسه کنی نه اینکه فقط ماکتشون باشه

در مورد مصرف باطری هم بی انصافیه !!
    من خودم خیلی گوشی ها دارم و داشتم مثل HD2 ,Xperia ,8800 ,n95 و ...........
    کلا گوشی های HTC گوشی های قوی هستن و خیلی سرویس ها روشون هست که مصرف باطری رو افزایش میدن ( Phone Finder ,Weather ,GPS ,Location Service ,Network Connection ...........)
    بعد اصلا نباید یه گوشی سیستم عامل دار رو با یه گوشی بدون سیستم عامل مقایسه کرد
    بعد در کل مصرف هم با مصرف فرق میکنه یکی فقط زنگ میزنه و چندتا اس ام اس میده یکی نه چند ساعت حرف میزنه و اهنگ و برنامه و بازی و کلا سرویس میکنه اون گوشی بیجاره رو
    مصرف باطری برای این نوع تلفن هایی که سیستم عامل و کلی امکانات و صفحه مالتی تاچ بزرگ دارن نسبت به یه گوشی 2.2 اینچی جاوا سر تا پا فرق میکنه !
    من اکسپریام دایم نور صفحه ش رو 25 درصد بود یه روز به زور دوام میاورد !
    اره یه m600 دارم هفته ای یه بار میزنم به شارژ چرا چون زیاد باهاش ور نیمرم و فقط تماس میگیرم !
    ولی اگه یکم حرفه ای باشی و تنظیمات گوشی رو خوب تنظیم کنی حتما بیشتر از 2 روز شارژ میگیری !

ورژن 2.3 هم میاد ولی اینکه میگن شارژ زیاد تر مصرف میکنه به خاطر اون رام موقت مشکل داری ه که اومده بیرون !!! تا نیاد هیچی معلوم نیست

2. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من که از خودم در نیاوردم عزیزم یکی از بچه ها از یاس خریده بود اینطوری بهش گفته بودن
    "ما رامِ خودمون رو روگوشی ها نصب میکنیم" این چیزی بود که بهش گفته بودن حالا اگه غیر از اینه من اطلاعی ندارم

4. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من امروز گوشیم رو به 2.2 ارتقا دادم تا بتونم از app to sd استفاده کنم . اما اومدم خونه و دیدم الان وقتی یه ‌app رو نصب می کنم مستقیم توی گوشی نصب می کنه و نه مموری کارت . میرم توی برنامه که بتونم جا به جاش کنم می نویسه can not to movie to sd
    چه کنم؟ مشکلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

بعضی برنامه ها قابلیت App2SD دارن و میشه جابه جاشون کرد !

داره خودمونی میشه mahdi_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

درسته تو تنظیمات یه گزینه برای اضافه کردن حروف فارسی داره ( رام اصلی بدون هیچ نرم افزار یا چیزی ) که وقتی تیک میخوره گ پ ژ چ رو به کیبورد اضافه میکنه
    اینم لینک عکس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

ستاره هارو ور دار !!!!!!
    سلام

میشه بگی اون تیک کجاست

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

چرا نمیشه !!
    برو تو Setting ---> Language & Keyboard ----> Arabic Keyboard ----> Text Input ----> Add Farsi Key
    تیک Add Farsi Key رو بزن !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه سوال در باره app2sd داشتم
    وقتی یه اپلیکیشن رو میخوای نصب کنی که قابلیت ریخته شدن توی مموری هم داشته باشه، سیستم عامل حتما اون رو اول باید توی گوشی نصب کنه و بعد بریزه توی مموری؟
    من بازی شیفت رو که فایل قابل نصبش 38 مگابایت هستش رو میخوام نصب کنم. اما گوشیم فقط 36 مگابایت جا داره و میگه که فضا کمه. من هیچ نرم افزاری روی گوشیم ندارم و همه روی مموری هستن. ولی فقط 36 مگابایت فضای خالی دارم . چه کنم؟

داره خودمونی میشه mona_demonio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    گوشی من به خودی خود یهویی خاموش میشه
    مثلا رو میزم گذاشتم نیم ساعت بعد میبینم خاموش شده و تا باطریشم در نیارم روشن نمیشه علتش چیه باید چیکار کنم؟
    ممنون میشم کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ورژن آخر arabic keyboard باز خوبه(4.0.399) ولی باز یه سری باگ داره... راستی من که هر چقدر گشتم Arrows keys براش پیدا نکردم. ولی به شدت توصیه میشه از smart keyboards استفاده کنید. کارش خیلی درسته و امکاناتش واقعا بالاست.
    راستی دوستان دیزایر زدی به جینجربرد آپدیت کردند؟!
    Last edited by Dead Space; 09-06-2011 at 21:34.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

راستی دوستان دیزایر زدی به جینجربرد آپدیت کردند؟!

هنوز که این آپدیت نیومده که !!

دوست عزیز آپدیت 2.3 (رام اصلی ) تو راه هست و تا چند روز دیگه میاد
    گفته شده اواخر ماه ژوئن میاد یعنی دیگه تا اوایل تیر احتمالا تا 4 تیر رام اصلی اومده

اینم خبر اصلی
    آندروید Gingerbread برای Desire Z، آخر ماه ژوئن در نهایت تأیید شد

گوشی HTC Desire Z نیز آندروید Gingerbread را دریافت خواهد کرد
    . آندروید Gingerbread در اواخر سال ۲۰۱۰ میلادی منتشر شد و HTC نشان داد که آن را فراموش نکرده هر چند که ظاهراً در این مورد حدود نصف سال خارج از گود بوده است!

اخبار این به روز رسانی از طریق خود HTC انتشار یافت، جایی که یکی از کارکنان بخش پشتیبانی مشتریان، مطلبی را با این مضمون در صفحه ی پشتیبانی مشتریان ارسال کرده است:

…we optimise the experience for each handset, for example, HTC Desire HD and Desire Z have different screen sizes. Gingerbread for Desire Z is coming before the end of June…

این کارمند HTC اشاره به بهبود سازی آندروید برای هر یک از محصولات را داشته و دلیل آن را صفحه نمایش های غیر یکسان محصولات بیان می دارد و این گونه مثال می زند که گوشی های HTC Desire HD و HTC Desire Z دارای صفحه نمایش هایی با سایزهای غیر یکسان هستند. در نهایت نیز عنوان می کند که Gingerbread در اواخر ماه ژوئن برای Desire Z ارائه خواهد شد. ما نیز به مانند شما منتظر این به روز رسانی در اواخر ماه ژوئن خواهیم بود.

13. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •