تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 48 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 475

نام تاپيک: پژو 405 با موتور کم مصرف TU5

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تشکر می کنم از پاسخ شما دو دوست واستادان عزیز
    در قیاس باسمند چطور.
    به خصوص EF7 بنزینی در قیاس با TU5
    آیا این EF7بنزینی، گازی هم هست منظورم اینه که دوگانه سوزن یا فقط بنزین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

شنبه توی روزنامه یه اطلاعیه زده بود برای فروش 405glx با موتور tu5
    قیمتش هم 13700 بود...اما نوشته بود از محل فروش امانی
    این محل فروش امانی قضیش چیه؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

شنبه توی روزنامه یه اطلاعیه زده بود برای فروش 405glx با موتور tu5
    قیمتش هم 13700 بود...اما نوشته بود از محل فروش امانی
    این محل فروش امانی قضیش چیه؟
    والا تا اونجا که من میدونم ایرانخودرو یکسری ماشین ها شو میده به نمایندگی برای تحویل روز یعنی پولو بده ماشین رو ببر ولی سند دست اول یعنی مستقیم به اسم مشتری میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

نه اینطوری نبود...تحویلش 15 روزه بود...6 تومن اولش میگرفت بعد دو تا قسط 4 تومنی

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نه اینطوری نبود...تحویلش 15 روزه بود...6 تومن اولش میگرفت بعد دو تا قسط 4 تومنی

امانی یعنی اینکه نمایندگی سریعا ماشین رو تحویلتون میده اما شرایط فروش طبق قوانین شرکت هست.
    و تا اقساط خودرو کامل پرداخت نشه سند به نام مشتری اما در رهن شرکت هست.
    405 GLX با موتور TU5 الان اگر باشه رو هوا میزنن چون فعلا شرکت تولید نداره فقط نمونه SLX رو تولید میکنه

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mhbfmhbf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    اایا درسته که میگن موتور tuv بر روی glx خوب نیست؛ چون این موتور برای 206 بوده و موتور glx , اول 2000 بوده ؛ بعد 1800 شده؛ حالا هم که tuv با 1600.
    درسته یا غلط؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    اایا درسته که میگن موتور tuv بر روی glx خوب نیست؛ چون این موتور برای 206 بوده و موتور glx , اول 2000 بوده ؛ بعد 1800 شده؛ حالا هم که tuv با 1600.

غلطه دوست من.
    اتفاقا موتور TU5 بر روی اتاق 405 به خوبی جواب داده.
    قبل از 405 این موترو بر روی سمند LX هم نصب شد و خوب جواب داد.
    الان داره روی پژو پارس هم نصب میشه و به تازگی هم که 405 SLX از موتور TU5 بهره میگیره.

موتور TU5 باعث شد طرفداران 405 که دیگه واقعا کلافه شده بودن از موتور XU7
    دوباره برای خرید این خودرو اقدام کردند تا جایی که شرکت گاهی اوقات برای فروش کم میاره.

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام
    اینطور نیست دوست عزیز با توجه به اینکه موتور tu5 از تکنولوژی بروزتری نسبت به موتور قدیم 405 برخورداره گرچه حجم موتور کم شده ولی در قدرت موتور آنچنان تاثیری نداشته و با مصرف سوخت کمتر بازدهی بیشتری نسبت به موتور قدیمی داره و در نهایت اینکه بازده موتور بیشتر از حجم موتور به قدرت خروجی موتور که با اسب بخار سنجیده میشه بستگی داره

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.من نمیدونم چرا بعضی اینقدتو اعدادوارقام اقراغ میکنن.دیگه همه405میشناسن.موتوره206میشنا ن.داداشه من سمندموتورملیشوبعدکلی عذاب فروخت وحالا یه 405موتورتی یو5گرفته.منم که2ماهی هست206وی8فول اپشن گرفتم.اگه خوزستان اومده باشین جاده اهوازابادان رومیدونید مستقیموصافه.من با داداشم ویکی ازدوستان که سمندموتورملی داشت دسته جمعی رفتیم ابادان.خدایش خیلی خوشم اومداز405.اخه خیلی چابک شده بود.همه ماشینا تکمیل بودن.البته رفت صندوقهاخالی وبرگشت پربودن.چون کارم نوشتن راجب ماشینه تصمیم گرفتیم که تستی از خودروها بگیریم.206تو9.9 405توی12.5وسمندموتورملی تو13.5ثانیه صفرتاصدوپرکردن.بعدیه کوروس گذاشتیم.البته تو برگشت تا تاریک بشه وپلیس گیر نده.تا110ماشین206جلوبود ولی کم کم 405عرض اندامی کرد.سمندهم که داشت بجا دود اتیش ازپشتش بیرون میزد سروکلش پیداشد.توسرعت145همگی سپربه سپرهم میرفتیم.تا نزدیکای195دیگه سمندجلوافتاد.ولی خیلی بیرحمانه اونو میروند.بخدا صدای موتورش هنوزتوگوشمه.تو175تا طرف معکوس کشیدوچنان جیغی زد موتورکه من دلم اتیش گرفت واسه سمنده.سمنداول شد206دوم وباکمی اختلاف405سوم بجرعت میگم زیر120تا سمندبه گردپای 405نمیرسه.حتی موتورملیش.ولی یچیزی 405 داره که ماعاشقشیم.اونم هندلینگشه.واقعا مثال زدنیه.اصلاتو این ماشین احساسی از سرعت یا زیاد ورجو وورجه خوردن توماشین ندارید.دوستمون راست میگفت اصلا صداش توماشین نمیاد لامصب.تومصرف هم کمترین رو405داشت.بعدش 206وبعدسمند.رتبه اول405با21.5لیترو206با23لیتروسم ندهم نزدیک به28لیتر بدست اومد.مسافت طی شده درحدود240کیلومتروخوب مقداری هم توی شهر تاب خوردیم که کلاشد250کیلومتر.البته برگشت با تکمیل نفروباربود.صندق هر3ماشین کاملاپربود.تو ترمزگیریها به جرعت206روهرجاکه میخاستی میشدنگه داشت.بعدش سمندبود که نشون میداد وزنه سنگینترهمیشه بد نیست.البته زیاد تفاوتی با405نداشت.ولی کمتراز405میکشید.از نظر راحتی افرادی که تو سمندبودن رضایت بیشتری داشتن.وبعدش405.موترهر3خودروا ب بندی شده بود وخوب اوایل کارشون بود.موتور405 واقعا چشمموگرفت.یکی از دوستان چندماه پیش گرفته بودوخیلی تعریفشومیداد.منم میخاستم بگیرم.ولی خداخیرش نده چندتااز دوستان ترسوندنم وگفتن موتورشون باگیربکس نمیخونه وبعدمدتی مشکل پیدامیکنه.منم ترسیدم ورفتم206گرفتم.ولی خدایش بنظرمن هندلینگ فقط405وحالابااین موتور دیگه جای واسه انتقادنذاشته.البته اگه این ایران خودرو نرینه توش وهی دله دزدی نکنه.وخوب مونتاژکنه فعلا ماشینه خوبیه.نصبت به قیمتش.به دوستانه خوبم هم پیشنهادمیکنم مثل من گول نخوریدونرید20ملیون206بگیرین. چون میتونیدبا5ملیون کمتر یه ماشین باهمون مشخصات موتوری بگیرید.البته متفاوت ازهم هستن.مخصوصاتوترمز.ولی خوب بازم بنظرمن405اقتصادی ترشده بااین موتور.سرتونودرداوردم.تنتون سالم لبتون خندون ودلاتون شادباشه.داداشای گلم.بدرود.راستی اگه دوست داشتید بگید تا واستون ازتست پرشیاباموتور206هم بگم.البته اگه نظر بزاریدکه بدونم خوشتون اومده حتما واستون میزارم.اگه ازماشینای دیگه هم تست استاندارد یا تست خیابانی هم خواستید بگیدتا براتون بزارم.منظورازتست استانداردهمون تست خطه تولیدهست.ولی مابادوستان این تستو به چالش کشیدیم تا راستو دروغه این کلاه بردارارو نشون بدیم.مخلص دوستای گلم.سیاووش.بدرود.

12. 2 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من واسه پدرم میخوام یه 405 با موتور TU5 بخرم
    نظر خودم رو GLX هست. ولی خیلی وقته که تو لیست فروش ایران خودرو نیست. به نظرتون امکان داره تو 1 ماه آینده بیاد تو لیست؟

گذشته از اینا، مصرفش چطوره؟
    چون خودم یه پارس XU7 دارم، میخوام بدونم مصرفش در مقایسه با اون چطوره؟ و همچنین قدرت و شتابش؟

و همچنین طول عمر موتورش، چون من خودم این پارس رو 3 ساله دارم ، یه آچار به موتورش نخورده، مثل ساعت داره کار میده. بابام هم یه 405 2000 داره که تا الان فقط یه بار سر سیلندرش رو عوض کرده همین.
    اگه باهاش مدارا کنی خراب نمیشه؟
    و یه چیزی شنیده بودم در مورد کیفیت ماشین های مدل 90 که میگن بی کیفیته، درسته؟
    با تشکر!
    Last edited by ahmad27; 23-12-2011 at 12:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •