تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 149

نام تاپيک: Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ضمن تشکر از کجا میتونم بفهمم افرادم این موشک اندازو دارند یا نه شاید باید برم از اول مرحله اسلحه ها را تغیر بدم
    باید نگاه کنی به پشتشون ببینی موشک حمل می کنند یا نه وقتی Crosshair یا همون هدفتو می بری روشون اسمشونو می تونی متوجه بشی.
    البته اگر خودت یک موشک انداز می تونی حمل کنی در بهترین حالت فکر کنم باید از پشتیبانی هوایی کمک بگیری. چون منم همین طور رفتم.
    موفق باشی.

2. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باید نگاه کنی به پشتشون ببینی موشک حمل می کنند یا نه وقتی Crosshair یا همون هدفتو می بری روشون اسمشونو می تونی متوجه بشی.
    البته اگر خودت یک موشک انداز می تونی حمل کنی در بهترین حالت فکر کنم باید از پشتیبانی هوایی کمک بگیری. چون منم همین طور رفتم.
    موفق باشی.
    داداش ما که رفتیم دوباره سر خونه اول خب منم همینو میخواستم بدونم که دقیقا چطوری میشه از پشتیبانی هوایی کمک گرفت

داره خودمونی میشه D@VoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در مسیر تنهایی

6

داداش ما که رفتیم دوباره سر خونه اول خب منم همینو میخواستم بدونم که دقیقا چطوری میشه از پشتیبانی هوایی کمک گرفت
    سلام دوست عزیز بوسیله اسکورول بر روی پشتیبانی هوایی برو سپس با فشردن اسکورول به داخل بر روی تانک زرهی مورد نظر هدف گیری کن و بر روی گزینه attak با فشردن اسکورول به داخل فرمان حمله هوایی انجام میشه فقط در اون زمان اگه کسی از افرادت یا خودت نزدیکش باشی تو هم میمیری امیدوارم که متوجه شدی باشی و بهت کمک کرده باشه

5. این کاربر از D@VoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز بوسیله اسکورول بر روی پشتیبانی هوایی برو سپس با فشردن اسکورول به داخل بر روی تانک زرهی مورد نظر هدف گیری کن و بر روی گزینه attak با فشردن اسکورول به داخل فرمان حمله هوایی انجام میشه فقط در اون زمان اگه کسی از افرادت یا خودت نزدیکش باشی تو هم میمیری امیدوارم که متوجه شدی باشی و بهت کمک کرده باشه
    دوستان من هم همین کارو میکنم با دکمه وسط موس روی گزینه air strike میروم ولی هرچی اونو فشار میدم گزینه attak را به من نمیدهد البته هر چی دکمه هستو من امتحان کردم ولی بی فایده است و هیچ خبری از هلیکوپتر نمیشه واقعا بد جوری گیر کردم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یادم رفت بگم که مرحله را از اول انتخاب اسلحه شروع کردم ولی تو لیست اسلحه ها
    موشک اندازZeus
    Launcher متاسفانه وجود نداشت و فقط گزینه حمله هموایی برام باقی می مونه که توی اونم همونطوری که گفتم گیر کردم

داره خودمونی میشه ahmad154's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یادم رفت بگم که مرحله را از اول انتخاب اسلحه شروع کردم ولی تو لیست اسلحه ها
    موشک اندازZeus
    Launcher متاسفانه وجود نداشت و فقط گزینه حمله هموایی برام باقی می مونه که توی اونم همونطوری که گفتم گیر کردم

از طریق نقشه به تانکها حمله کن .
    با موس انتخابش کن و بعد اون دکمه attach ( یا یه چیزی شبیه این ) رو فشار بده .
    بعد یه گزینه ای هستش تو مایه های ......ex اونو بزن (انوم یه دکمه هستش ) سمت راست پایین .
    (شرمنده 2 ماهی هستش تموم کردم . اسم دکمه ها یادم نیست )

راستی منظور بازی graw2 هستش دیگه؟
    Last edited by ahmad154; 31-07-2008 at 22:42.

9. این کاربر از ahmad154 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D@VoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در مسیر تنهایی

پيش فرض

دوستان من هم همین کارو میکنم با دکمه وسط موس روی گزینه air strike میروم ولی هرچی اونو فشار میدم گزینه attak را به من نمیدهد البته هر چی دکمه هستو من امتحان کردم ولی بی فایده است و هیچ خبری از هلیکوپتر نمیشه واقعا بد جوری گیر کردم
    دوست عزیز بعد از اینکه رفتی قخ air ... باید اسکورول را فشار بدین به داخل احتمالا این کارو دورست نمی کنی چون من همین امروز ازش استفاده کردم

11. این کاربر از D@VoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز بعد از اینکه رفتی قخ air ... باید اسکورول را فشار بدین به داخل احتمالا این کارو دورست نمی کنی چون من همین امروز ازش استفاده کردم
    متشکرم میرم چک میکنم شاید موسم خراب باشه دوباره خبرشو میدم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه متاسفانه نشد که نشد وقتی اسکرول را فشار میدم میره روی گزینه بالایی آن و تیم را انتخاب میکنه فکر کنم این نسخه من که مال شرکت پردیس گیم میباشد اشکالاتی دارد شاید هم کلیدها تو قسمت کنترل جابجا شده ولی من نمیتونم پیداش کنم واقعا نمی دونم چیکارش کنم از یک طرف چون نسخه های قبلیشو بازی کردم حیفم میاد این یکی را نصفه ولش کنم لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بیشتر از این دیگه توضیحی نداره
    نمی دونم مشکل شما از چه نوعشه...با این همه توضیحات باید این مرحله رو 100 بار رد کرده باشی
    ولی شاید واقعا ایراد از بازیت باشه
    چرا با مال یه شرکت دیگه تست نمی کنی
    دوستات کسی این بازی رو نداره

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •