اقا دمت گرم
حسابی مارو شرمنده کردی
البته یه کم گلاب به روت گل گیجه گرفتمولی فهمیدم تقریبا
ممنون
اقا دمت گرم
حسابی مارو شرمنده کردی
البته یه کم گلاب به روت گل گیجه گرفتمولی فهمیدم تقریبا
ممنون
این پسره خبرنگاره اون از خودش که آخرته بسیجیه اونم از اندام همسره محترمش و استایلیش حداقل با یه نفر باید ازدواج میکرد بهش بخوره یعنی چی که آخه؟ نه غلام؟
ریتم کند سریال..دیالوگ های کاملا تکراری.لوکیشن بسته و خسته کننده.سناریوی نه چندان جذاب .
اخه یه مرده لا دیوار چیش جالبه .اینم شد داستان مسخرس .
سریال های امریکایی رو نگاه کنید قسمت 1-2 سریال همیشه فوق العاده شروع می شه تا مخاطب جذبا کنه.متاسفم برای فخیم زاده ازش خیلی انتظار داشتم ..سریال قبلیش ناتاشا کجا این کجا.من که 4 قسمتشو بیشتر نتوستم تحمل کنم.
بعدم 100تا بازیگر داره بسکه همشون گفتن ..
انگار یه مرده لا دیواره شنوفتی!! یهههه مردههههههههههههههههه
شینیدی دختریه کهی کیک زده تو دیوار یه مرده لا دیوار بوده ...یه مردهههههههه وووی وایی وووی لولو ووی
اون که مثلا کرو لاله هم حال به هم زنه مثلا خیلی جالبه این کره الاله به نظرتون؟؟
یا مثلا پرفوسوره که رفته دستگاه وصل کرده و تلفن هارو کنترل می کنه این صداهای بیب ویب چیه مثلا تو اون اتاق جاسوسیش؟؟
باور کنید تو اتاق کنترل فضا پیماهای ناسا هم از این صدا ها نیست..مثلا یک کاره مدرن کرده
به درد بابا مامانا می خوره که اصلا نمی دون کامپیوتر چیه ...
تمام بازیگر های این سریال این جمله رو به کرات تکرار کردن شاید تو اون 4 قسمت اولی که من نشستم به امید پا گرفتن سریال این جمله بارها وبارها بالغ بر 100بار تکرار شد.
من تعجب می کنم چطوری بعضی ها می تونند همچین سریالی رو وقت بزارن ببینن.
اگه چند تا سریال مثل kyle xy .terminator ,worst week..lost.perison break, و و و رو دیده باشید هیچ وقت حاضر نمی شید وقت بزارید پای همچین سریال های مسخره ای..
Last edited by midnight1234; 05-01-2011 at 04:23.
الان میشه بگی چیو داری با چی مقایسه میکنی؟ سریالهای آمریکاییو با این؟
فرار از زندان و لاست و بهترین فیلمهای سطح جهان رو میشه با فیلمی که تو ایران ساخته میشه مقایسه کرد؟
اصلا با حرفات موافق نیستم.
این قسمتش زیاد جالب نبود!افت کرده بود نسبت به اوج گیری هاش تو چند قسمت اخیر...
یه صحنه افتضاح (فاجعه کمه مناسب تریه!) هم داشت! جایی که نادر خلافکارا رو پیاده میکرد و پلیسا هم سوارشون می کردن...!!هیچ وقت فکر نمی کردم تو کارای پلیسی فخیم زاده همچین سکانس مسخره ای و ببینم!!
![]()
والا تا اینجا که یه قسمتشم قشنگ نبود من که فقط واسه سرگرمی میدیدمبه نظر من فقط اوایلش جالب بود
منظور من اوایل این قسمتش بود! اون جایی که بازپرسه میخواد از اون قاتل حرف بکشه.
این قسمتش هم جالب بود ، کم کم داره خوب میشه ، و پیچیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)