تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 145 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفت‌وگو با فريبرز عرب‌نيا:
    «مختارنامه» ارزش همه ريسك‌ها را داشت
    «مختارنامه» برآيند نقاط مشترك علائق من، آقاي ميرباقري و تمام گروه است

فريبرز عرب‌نيا طي شش سالي كه ساخت «مختارنامه» به طول انجاميد، به ندرت در فيلمي حاضر شد و به گفته‌ي خودش يك «خودكشي حرفه‌يي» را تجربه كرد. او معتقد است در چنين شرايطي يك بازيگر حرفه‌يي همواره به لحاظ مالي ضرر مي‌كند؛ با اين حال عرب‌نيا خوشحال است كه سيستم غيرقابل پيش‌بيني فيلمسازي در ايران، سال‌هايي كه او صرف اين سريال كرده بود را به هدر نداد و در گفت‌وگوهايي كه در مقاطع مختلف ساخت سريال «مختارنامه» داشت، بارها اعلام كرد كه احساس مي‌كند از اين انتخاب (بازي در سريال داوود ميرباقري) راضي است.
    بازيگر توانا به لحاظ مالي ضرر مي‌كند
    اين بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، در پاسخ به اين پرسش كه نقش مختار برايش چقدر به لحاظ مالي و معنوي ارزش داشت كه قبول كرد چندين سال از عمرش را صرف آن كند؟ گفت: در مورد امكانات مالي به جرأت مي‌گويم كه بازيگر توانا و صاحب سبك هميشه در ايران ضرر مي‌كند؛ در اين باره شك نكنيد؛ من با فكت(دليل) مشخص و مسلم علمي، در يك سميناري حتما در اين باره صحبت خواهم كرد.
    عرب نيا ادامه داد: بازيگر تواناي صاحب سبك و دانش‌آموخته، همواره در سيستم سينما و تلويزيون ايران در حال ضرر مالي و جاني است؛ اما اين بحث به كنار است.
    ارزش‌هاي معنوي بازي در «مختارنامه»
    وي سپس درباره‌ي ارزش‌هاي معنوي بازي در سريال «مختارنامه» و همكاري با كارگرداني چون داوود ميرباقري و جمعي از عوامل حرفه‌يي اين سريال، خاطرنشان كرد: از حيث ارزش‌هاي كار، من به عنوان يك بازيگر همواره مجموعه‌اي از فاكتورها برايم در انتخاب دخيل هستند كه پيش از هرچيز كارگردان و فيلم‌نامه‌ قرار مي‌گيرد و بعد از آن جمع همكاران است كه باعث مي‌شود ببينيم پيش‌بيني ما نسبت به آينده كار آيا مثبت است يا خير.
    فريبرز عرب‌نيا كه در زمان ساخت اين مجموعه در اين گفت وگو شركت كرد سپس توضيح داد: در سريال «مختارنامه» هم وضعيت به همين منوال بود؛ حساسيت‌هاي اين كار و اين كه از همان ابتدا حدس مي‌زدم كه سال‌ها از سينما دور مي‌افتم، برايم يك‌جور به معناي خودكشي حرفه‌يي بود. منتها من شخصا زندگي را با فراز و فرودهايش دوست دارم و باورم نيست زندگي بدون سختي و ريسك، زندگي باشد و در حقيقت يك‌جور تكرار روزمرگي است. در عرصه بازيگري هم هستند گروهي كه دوست دارند موفقيت‌هايشان همواره تكرار شود و يك مسير بي‌فراز و نشيب را طي كنند؛ اما من چون باور ندارم چنين مسيري، مسير پويايي باشد، از ابتدا خوشبختانه به دنبالش نبودم كه حالا هم از تركش ناراحت شوم.
    «مختارنامه» ارزش همه ريسك‌ها را داشت
    اين بازيگر سينما و تلويزيون با بيان اين كه از ابتدا دغدغه‌هايش چيزهاي ديگري به غير از حفظ موقعيت بوده، ادامه داد: من قبل از شروع «مختارنامه» مي‌خواستم فيلم خودم را بسازم و مهم‌ترين دغدغه‌ام اين بود كه ساخت اين فيلم چند سال به عقب مي‌افتد؛ كمااين كه اين اتفاق افتاد. مجموعه قصه‌ام را داشتم چاپ مي‌كردم آن هم چند سال به عقب افتاد؛ اما الآن شكرخدا فكر مي‌كنم كه غلط پيش‌بيني نكرده بودم و «مختارنامه» ارزش تمام اين سختي‌ها و ريسك‌ها را داشته‌است. خدا را واقعا شكر مي‌كنم؛ به اين دليل كه به راحتي مي‌توانست كار خوب از آب در نيايد؛ نه به اين دليل كه كارگردان، فيلم‌نامه و عوامل خوب نبودند بلكه به اين جهت ‌كه سيستم فيلم‌سازي در ايران، سيستم قابل پيش‌بيني نيست. به همين راحتي مي‌توانست اين كار درنيايد و حال همه خراب شود كه شكر خدا اين‌طوري نشد.
    بازي در سريالي مثل «مختارنامه» ايثار مي‌خواهد
    بازيگر نقش «مختار» سپس با بيان اين كه كارهايي مانند «مختارنامه» ايثار مي‌خواهد، اظهار كرد: در چنين كارهايي پوست، مو، گوشت و جان آدم فرسوده مي‌شود. زندگي‌ بازيگر چنين كارهايي دچار تنش‌هاي عجيب و غريب مي‌شود. از نظر حرفه‌يي 5 سال فيد شدن در يد هركسي نيست ولي من از گفتن اين‌ها همواره اباء دارم؛ به جهت اين‌كه دوست ندارم بحث شخصي كنم.
    عرب نيا بار ديگر تاكيد كرد: بازي در چنين كارهايي حقيقا ايثار مي‌خواهد. 5 سال از زندگي يعني نيم دهه‌ي يك بازيگر چه از لحاظ حرفه‌يي و چه نظر زندگي شخصي؛ بنابراين بر روي جسم و روحش تأثير مي‌گذارد.
    عدم تمايل به مصاحبه
    از نخستين روزي كه فريبرز عرب‌نيا براي بازي در سريال تاريخي «مختارنامه» با سيما فيلم قرارداد بست، حدود شش سال مي‌گذرد و او در اين مدت به جز يك پروژه، در هيچ پروژه سينمايي و تلويزيوني ديگري مقابل دوربين نرفت. او در تمام اين روزها «مختار» داوود ميرباقري باقي ماند، تا علاوه بر رد پيشنهاد كارگردانان و تهيه‌كنندگان براي بازي در پروژه‌اي ديگر، پاسخش براي مصاحبه با خبرنگاران نيز منفي باشد.
    با اين حال فريبرز عرب‌نيا پس از گذشت پنج سال و در حالي كه در صحنه‌هاي كربلا از سريال «مختارنامه» حاضر شده بود، در گفت‌وگويي حاضر شد و به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي دلايل عدم تمايلش به مصاحبه گفت: شايد يكي از دلايلي كه من به طور كلي از صحبت فرار مي‌كنم، اين است كه همواره كلام شهيد مي‌شود.
    بنابراين او در اين مصاحبه ترجيح داد كه بيشتر از دغدغه‌ها و علايق يك بازيگر به هنگام پذيرش نقش‌هاي طولاني را مدت بگويد.
    عرب‌نيا كه معتقد است بايد با نگاه جدي‌تري با مقوله بازيگري برخورد كرد، دراين باره تصريح كرد: توليدات سينمايي و تلويزيوني بسياري منوط و مشروط به بازيگري هستند؛ اين درحالي است كه متأسفانه هنوز بر سر اين‌كه آيا بازيگري اولين شرط فيلم و سريال‌سازي است، دعواست.
    تلويزيون سردمدار عرصه فرهنگ و توليد است
    بازيگر نقش «مختار» در پاسخ به اين پرسش كه يك پروژه و يك نقش بايد چه اندازه براي بازيگر جذابيت داشته باشد كه باعث شود او به مدت 5 سال در هيچ فيلم يا سريال ديگري حاضر نشود؟ گفت: اين مساله به جنبه‌هاي مغفول مانده بازيگري، ارتباط عوامل ديگر صحنه، پشت صحنه و مديريت‌هاي فرهنگي برمي‌گردد و به حدي ارتباط اين مسايل در ايران با هم مخدوش است كه شايد در كلي‌ترين شكل، متأسفانه نه تنها با استانداردهاي جهاني كه با استاندارهاي سال‌هاي شناخته‌شده اين عرصه، فاصله بسياري داريم.
    وي ادامه داد: در حال حاضر تلويزيون به شكلي سردمدار عرصه فرهنگ و توليد الگو شده است و در برخي زمينه‌ها تلاش‌هايي مي‌كنند كه پيش از اين انجام نشده‌است؛ به هر صورت اين جريان روبه جلو است.
    فريبرز عرب‌نيا با پرداختن به اين موضوع از جنبه حرفه‌يي و صنفي و همچنين گسترده‌ خواندن اين بحث، در عين‌حال گفت: ايراد و خطر اساسي اين است كه اين رشد ابدا متوازن نيست. در برخي زمينه‌ها خصوصا در مقوله نگاه به بازيگر و لوازم كارش بسيار بسيار ابتدايي عمل مي‌كنيم.
    مقولات هنري معضل بسيار پيچيده‌اي است
    عرب‌نيا بار ديگر با تأكيد بر اين‌كه بحث‌هاي صنفي و حرفه‌يي را مطرح مي‌كند، اظهار كرد: جاي بحث در مورد مقولات هنري اساسا اين جا نيست؛ چراكه آن خود معضل بسيار بسيار پيچيده‌اي است.
    اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آن‌چه با وجود تمام اين مشكلات شما را نگه مي‌دارد چيست؟ گفت: اين سوال كليشه‌اي دوست‌داشتني است كه پاسخ آن معلوم است.
    وي سپس گفت: از جنبه‌ي حرفه‌يي آن‌چه يك بازيگر را 5 سال با وجود تمام مشكلات بسيار عجيب و غريب و گاه ابتدايي از جمله نبود امكانات رفاهي در بدترين شرايط جوي و جغرافيايي نگه مي‌دارد، عشقش به ديدن تأثير تمام چيزهايي است كه در اين سال‌ها بر او، نقش و جهان هنر و رسانه گذشته است.
    «مختارنامه» برآيند علائق ميرباقري و عرب‌نيا
    فريبرز عرب‌نيا در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا جسارت و اجازه آن را داشته است كه در عين خلق مختار واقعي، آن‌چه خود علاقه داشته است را از اين شخصيت ارايه دهد؟ گفت: «مختارنامه» به شكل مستقيم برآيند نقاط مشترك علائق من، آقاي ميرباقري و تمام گروه است؛ اما فكر مي‌كنم وقتي نمايش داده مي‌شود، از اين حرف‌ها فراتر رفته باشد. اين اتفاقي است كه در هنر نمي‌توان تعريفش كرد. يعني وقتي سريال «مختارنامه» را ببينيم متوجه مي‌شويم كه احتمالا ارزش همه اين زحمات را داشته است.
    استفاده از بدلكار
    فريبرز عرب‌نيا در بخش ديگري از اين گفت‌وگو در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي استفاده از بدلكار در برخي صحنه‌ها به جاي وي و آيا اين‌كه اين امر با اصرار خود وي يا شخص كارگردان صورت گرفته است، اظهار كرد: به هرحال در پروژه‌اي كه 5 سال به طول مي‌انجامد، حتما كارگردان ريسك نمي‌كند كه در صحنه‌هاي جنگ‌هاي خطرناك و سواري‌هاي بي‌محبا، بازيگر اصلي حضور داشته باشد. اما من شخصا به دليل علائقم و بسياري از مسايل ديگر تا حد امكان خودم اين صحنه‌ها را بازي كردم و دوست دارم بازي كنم.
    وي ادامه داد: تا حدي كه ريسك به خطر افتادن پروژه نباشد، آقاي ميرباقري خوشبختانه اين اعتقاد را داشتند كه خود من در صحنه‌هاي اكشن حاضر شوم.
    عرب‌نيا با اعلام اين‌كه يك بدل تقريبا هميشگي در صحنه‌هاي خطرناك نقش او را بازي ‌كرد، خاطرنشان كرد: ايشان در صحنه‌هايي حضور دارند كه صورت مختار لو نمي‌رود. اين صحنه‌ها پلان‌هاي بسيار دور را شامل مي‌شود؛ بنابراين در صحنه‌هايي كه احساس كردم نمي‌توانم صحنه را كنترل كنم، يا درصد خطا بالا برود و يا آقاي ميرباقري و شخص ديگري از عوامل توليد تشخيص مي‌دهند كه بايد شخص ديگري جاي من بازي كند، قاعدتا بدلكار كار را انجام مي‌داد.
    بازيگر نقش مختار با تشكر از بدلكاري كه نقش او را در برخي صحنه‌ها بازي كرد، گفت: حضور ايشان در صحنه از خستگي‌هاي من كم مي‌كرد اما چون اين همكارم از نظر سايز و جثه با من تفاوت داشت در صحنه‌هايي كه اصلا حدود ديده نمي‌شد و موقعيت از دور مشاهده مي‌شد، زحمات را اين دوستم متحمل شد.
    فريبرز عرب‌نيا در پايان تأكيد كرد: در ايران متأسفانه رابطه بازيگر با صحنه‌هايي كه با خطر جاني همراه است و الزامات آن، درست تعريف نشده است. مشابه بازيگر بايد رابطه نزديك‌تري با پروژه داشته باشد و بسياري از مسايل براي او تعريف شود. البته خوشبختانه در «پروژه مختارنامه» اين اتفاق تا حدودي رخ داده است.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا خیلی قشنگ بازی میکنه نقش مختار رو. بازیش عالیه. کمتر تو فیلم ایرانی دیده میشه.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این طور که بوش میاد فیلم خوبیه

یادمون باشه از این به بعد ببینیم.
    من یه خرده دیدم نفهمیدم چی به چیه بیخیالش شدم!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آیا مختار نامه چهره اهل حرم را تصویر می کند؟

مجموعه قابل تقدير و ارزشمند مختارنامه ، در قسمت هاي آتي به اتفاقات تاريخي زمان امامت امام حسين عليه السلام و حوادث كربلا مي رسد.

بنابر خبرهای رسیده به عصر ایران ،در اين قسمتها از برخي از بازيگران تازه كار ، براي ايفاي نقش حضرت عباس(ع) ، حضرت زينب (س) ، حضرت علي اصغر (ع) و تعدادی دیگر از اهل حرم امام سوم شيعيان استفاده و صورت آنان نيز نمايش داده شده است .

به نظر مي رسد با حساسیت ها و پيچيدگيهاي وي‍ژه امور فرهنگي و مذهبي در كشور ما، این مساله با واکنش های متعدد و متفاوتی در سطح عمومی و نخبگان مواجه شود.

شنیده هاي خبرنگار ما حاكيست كه كارشناسان بازبيني شبكه يك سيما نيز با اين امر مخالفت نموده اند ، ولي با اصرار و پافشاري شخص رييس صدا و سيما ، اين قسمتها براي پخش آماده شده اند.

هنوز مشخص نیست که آیا مسئولین صدا و سيما و در راس آنان آقای عزت الله ضرغامي برای چنین امر حساسی از مراجع عظام تقليد و علما استفتا کرده اند؟به ویژه آنکه بسیاری از علما پیش تر تصویر سازی از حضرت ابوالفضل (ع) در ماه محرم را منع نموده اند.

منتظر قسمت های بعدی مختار نامه می مانیم تا ببینیم سیما در این مجموعه با مقوله تصویر سازی از اهل حرم چه خواهد کرد و چه واکنش هایی را به دنبال خواهد آورد.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یه جمله گفتیم عرب نیا 17 میلیون تومان ماهی گرفته پستمون پاک میکنن میگن بدون منبع !!
    منبعش همشهری جوان شماره 281

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

"مختارنامه " درخشان است/ از حضور نیافتن در آثار رادی متاسفم

گوهر خیراندیش با بیان اینکه بعد از سالها با پخش مجدد مجموعه"روزی‌روزگاری" ارزش آن در نزد مخاطبان بیشتر نمایان شد از مجموعه تلویزیونی"مختارنامه " به عنوان اثری درخشانی نام برد. از گوهرخیراندیش بازیگر شناخته‌شده سینما، تئاتر و تلویزیون مدتی است که فیلمی اکران نشده است. چندی پیش خبر از همکاری دوباره این بازیگر با ابراهیم حاتمی‌کیا در پروژه" بانوی شهر ما" شنیده می شد که بنا به دلائلی منتفی شد. به بهانه پخش دوباره مجموعه تلویزویونی"روزی‌روزگاری" به کارگردانی امرالله احمدجو و سریال"مختارنامه" گفتگویی با این بازیگر انجام دادیم که می‌‌خوانید.
    * خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: مجموعه تلویزیونی "روزی‌روزگاری" و سریال "مختارنامه" در حال پخش از شبکه یک است. حدود دو سال قبل شنیده می‌شد که امرالله احمدجو نقش "ملک خاتون" در سریال جدیدش "اوسنه پادشاهی" را بر اساس توانمندیهای شما نگاشته است. چطور شد که در این مجموعه بازی نکردید؟
    - گوهر خیر‌اندیش: سریال "روزی ‌روزگاری" از جمله مجموعه‌هایی بود که بعد از گذشت چند سال که از ساخت آن می گذرد در پخشهای مجدد مخاطبان بسیاری را جذب خود می‌کند. بعد از سالها ارزشهای این مجموعه بیشتر نمایان می شود. در حال حاضر بیشتر پروژه ها به دلیل کمبود بودجه و یا گرفتاری بازیگران قادر نیستند ترکیب ماندگاری از هنرمندان را کنار یکدیگر جمع کنند.
    در مجموعه جدید امرالله احمدجو قرار بود در نقش "ملک خاتون" همسرسام شاه که در واقع همان حسام بیگ "روزی‌روزگاری " است بازی کنم اما متاسفانه به خاطر اینکه در آن زمان قرار بود در فیلم "بانوی شهر ما" آقای حاتمی کیا به ایفای نقش بپردازم این همکاری میسر نشد. با وجود اینکه از همکاری در این پروژه انصراف دادم اما امیدوارم پروژه سینمایی"بانوی شهر ما " با موفقیت ساخته شود.
    لازم می‌دانم در این جا نیز تاسف خود را از همکاری نکردن با کارگردان عزیزی که افتخار حضور در سه پروژه او را داشتم اعلام کنم. من برای آثار آقای احمدجو از جان و دل ارزش قائلم و قلم توانمند و دیالوگهای بسیار زیبای او را دوست دارم.
    *مختارنامه را دیده‌اید؟
    - بله سریال "مختارنامه" نیز اثر درخشان و قابل توجهی از کار در آمده است. خرسندم که با میرباقری در این پروژه همکاری داشتم.

* بعد از مدتها دوری از سینما و تلویزیون به تازگی به جمع بازیگران مجموعه" همچون سرو" به کارگردانی بیژن بیرنگ پیوستید.
    - بعد ازحدود هشت بیکاری به پروژه تلویزیونی"همچون سرو"پیوستم . آقای بیرنگ با من تماس گرفتند و گفتند که نقشی را برای من نوشته ‌اند و از آنجا که من مجموعه کارهای ایشان را دوست داشتم پذیرفتم که در این مجموعه حضور پیدا کنم.
    * قرار بود در نمایش "خانمچه و مهتابی " نوشته زنده یاد اکبررادی و کارگردانی هادی مرزبان و نمایش"خرده خانم" به کارگردانی کیومرث پوراحمد و نوشته اصغر عبدالهی حضور داشته باشید. چطور شد که انصراف دادید؟ آقای رادی در زمان حیاتشان گفته‌ بودند که نقش "خانمچه"را شما می توانید بازی کنید؟
    - با اظهار تالم و تاثر فراوان از نداشتن وجود گرانمایه اکبر رادی در کنارمان و احترام به این نویسنده ارزشمند برجسته و توانای کشور متاسفانه به دلیل تعهدی که از قبل داشتم نمی توانم با آقای مرزبان همکاری کنم. این ابراز تاسف برای همه آن آثاری است که هر بار ازجانب استاد رادی و آقای مرزبان به من پیشنهاد شد و بازی من در آنها میسر نشده است برای همیشه با من می ماند.
    * از مجموعه تلویزیونی"کلاه پهلوی" چه خبر؟
    - بخشهای مربوط به کشور فرانسه "کلاه پهلوی" هنوز ضبط نشده است و قرار است گروه به زودی راهی فرانسه شوند.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قبل از شروع سریال مونده بودم میرباقری میخواد مختار رو چجور نشون بده؟
    سوپر قهرمان - قهرمان - سیاه و ...
    چون مختار هیچکدوم اینها نبود و همه اینها بود
    ولی حالا که این سه قسمت پخش شده میفهمم این میرباقری عجب نابغه ایست
    شخصیت پردازی مختار فوق العاده است
    قهرمانی که همه دوست اش دارن ولی کارهایی میکنه که حتی خودش هم گاهی میدونه اشتباهه
    اقا راستی تا حالا من خیال میکردم همسر خواهر مختار عبدالله بن عمره
    تو چندین منبع معتبر هم خوندم
    ولی حالا میبینیم که خواهرش داره با عمربن سعد عروسی میکنه

8. 2 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

کسی لینک دانلود آهنگ های تیتراژ اول و آخر سریال رو داره؟

--------------------------------------------------------------------

ویرایش:

مال تیتراژ آخر رو پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Gune Baxan; 16-10-2010 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رضا رويگري در نقش «كيان ايراني»:
    در «مختارنامه» نقش بسيار مثبتي را ايفا کرده‌ام

رضا رويگري كه در سريال «مختارنامه» نقش «كيان» ايراني را بازي مي‌كند، از ابتدا تا انتهاي سريال تاريخي داوود ميرباقري حضور دارد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، رضا رويگري كه اصولا نقش‌هاي منفي را بيشتر دوست دارد، درباره‌ي علت اين مساله توضيح داد: به نظرم ايفاي نقش‌هاي منفي بسيار سخت‌تر از نقش‌هاي مثبت است.

با اين حال رويگري در سريال «مختارنامه» نقشي مثبت را بازي مي‌كند.

او در اين زمينه اظهار كرد: در اکثر کارهايم، ايفاگر نقش‌هاي منفي بوده‌ام؛ جز در سريال «مختارنامه» که نقش بسيار مثبتي را ايفا کرده‌ام.

به گزارش ايسنا، رضا رويگري يکي از بازيگران سريال تاريخي «مختارنامه» است که مي‌توان گفت از ابتدا تا انتهاي سريال حضور دارد. رويگري نقش يک شاهزاده ايراني به نام کيان را بازي مي‌کند؛ کيان که از جنگجويان ايراني است از ابتداي سريال به عنوان يکي از فرماندهان سپاه امام حسن(ع) معرفي مي‌شود که با مختار رابطه اي نزديک همانند يک برادر دارد؛ او را مي‌توان کسي معرفي کرد که باعث انقلاب مختار مي‌شود و تا لحظه شهادت هم کنار او مي‌ماند.

از ديگر سريال‌هايي كه رضا رويگري همزمان با «مختارنامه» يا پس از آن در آنها ايفاي نقش كرده‌است، مي‌توان به «عمليات 125»(1388)، «به كجا چنين شتابان»(1388)، «شكر تلخ»(1388)، «دارا و ندار»(1389)، «ملكوت» (1389) و «تاوان» (1389) اشاره كرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دیشب چقدر زیبا هدف صلح امام حسن(ع) رو نشون داد من که حال کردم واقعا دمش گرم شخصیت مختار هم بسیار عالی کار شده .عمر سعد هم که دیگه اصلا ... بهترین کس رو برای همسر امام حسن گذاشته بودن خداوکیلی این شخصیت پردازی میرباقری انسان رو میبره به همون دوران
    الان هر وقت تو کتابی یا چیزی اسم معاویه میاد قیافه معاویه سریال حضرت علی (ع) میاد جلوی چشمم

12. 3 کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •