بستگی به سلیقت داره اما من 111 ها خوشم مید پشتش خیلی ضایست.....
132 بهتره به نظرم
بستگی به سلیقت داره اما من 111 ها خوشم مید پشتش خیلی ضایست.....
132 بهتره به نظرم
سلام دوستان
ببخشيد من يه سوال داشتم
من الان هر مدلي از 132 رو بخرم داخلش با اون 132 هاي قبلي كه مثل صبا بود فرق ميكنه يا يه تيپ خاصيش داخلش جديده؟
ممنون
سری جدید به گفته نمایندگی ها کلا تزئینات داخلیش فرق میکنه ....................و البته 55 استاندارد رو هم (48 تاشو)رو رعایت کرده ..............سلام دوستان
ببخشيد من يه سوال داشتم
من الان هر مدلي از 132 رو بخرم داخلش با اون 132 هاي قبلي كه مثل صبا بود فرق ميكنه يا يه تيپ خاصيش داخلش جديده؟
ممنون
پس يعني لازم نيست كه موقع ثبت نام تعيين كني كه سري جديد باشه يا نه؟
اتوماتيكلي سري جديد با تغييرات داخلي تحويل ميگيريم ديگه؟![]()
عجب...............................
قیمته SL با SXچقد فرق مینه ؟
البته فردا میرم نمایندگی سر آزادی ماشینهارو ببینم......
SL: 8490000تومن غیر متالیک متالیکش 8670000
SX: دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 250 هزار تومن گرونتره .........
جناب greena:
سایپا 132 فول انژکتوری با ایموبلایزر
سایپا 132 دوگانه سوز با ایموبلایزر
سايپا 132 LX (فول انژکتوري فرمان هيدروليک با ايموبلايزر )
سايپا 132 ST (ايموبلايزر و ترمز ABS)
سايپا 132 SX (فرمان هیدرولیک با ايموبلايزر و ترمز ABS)
بله درسته فقط یه نکته دوست من 111 رو با هیدرولیک خرید یعنی sx نه قفل مرکزی رو سویچ داشت و نه ظبطشUSB داشت فرمان هیدرولیکش رو هم که تا آخر میچرخونه صدای بدی میده اما صدای موتورش سرحالتر به نظر میرسه.............
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
الان شما اگه همون صبا رو هم بخوای باید سفارش بدی ...خود نمایندگیها که میگن دیگه سری قبلو نمیزنن ولی شما بهتره مدلو انتخاب کنی و بگی سری جدید میخوام از این ایران بی سر و ته همه چیز ممکنه.................پس يعني لازم نيست كه موقع ثبت نام تعيين كني كه سري جديد باشه يا نه؟
اتوماتيكلي سري جديد با تغييرات داخلي تحويل ميگيريم ديگه؟![]()
اگه خدا بخواد تو این هفته میخوام یه 132 بگیرم حالا به نظر شما دوستان sx بگیرم یا sl باوجود اینکه فرق این دو فقط تو فرمونشون هست.
یعنی فرمون هیدرولیک sx می ارزه 280 تومن بیشتر بدم ( فرمون پراید نرم هست حالا هیدرولیک نباشه مشکلی پیش میاد ؟ )
به نظرم ترمز مطمئن بیشترمیارزه من که خودم تو این مدت کوتاه برام ثابت شد.................اگه خدا بخواد تو این هفته میخوام یه 132 بگیرم حالا به نظر شما دوستان sx بگیرم یا sl باوجود اینکه فرق این دو فقط تو فرمونشون هست.
من خودم اولش بعضی روزا خستهمیشدم از اینهمه درگیری با فرمون ولی بعد پشت فرمون هیدرولیک دوستم کهنشستمدیدمخوب هستش اما بازم همون فرمون پرایدخودم تا حودودی نرم هستش ..................یعنی فرمون هیدرولیک sx می ارزه 280 تومن بیشتر بدم ( فرمون پراید نرم هست حالا هیدرولیک نباشه مشکلی پیش میاد ؟ )
درکل اگه زیاد داخل شهر و توکوچه و پی کوجه میرید فرمون هیدرولیک خوبه و البته 280 هم به نظرم می ارزه ..........
ولی من خودم به شخصه با همین فرمون راضیم.................
در ضمن باید در سرعت بالا بیشتر مواظب باشی............
دوستانی که132جدید دارند از هر نماییش یه عکسی بگیرند بزارند ممنون میشم
132های جدید که دوستان تحویل میگیرند همUSBداره هم ریموت کنترل(قفل مرکزی)رو سوئیچ داره؟
بله ضبطش usb داره و کنترل هم داره
دوستان یک سوال فنی
ماشینی که من ثبت نام کردم پرایده و از شرایط چکیه 2500000 ریختم 3 تا هم چک 780000 داره شرایط مهر ماه میخوام بدونم امکان تغییر خودرو هست یا نه یعنی میتونم به جای پراید 132 تحویل بگیرم. یا نه. توی دعوت نامه امکان تغییر هست؟. تا حالا کسی این کاره کرده ؟ من با نمایندگی هم صحبت کرد گفتم اگه نمیشه انصراف بدم. یک خانومه بود همچین جواد درستی نداد ندونستم می شه یا نه ؟ یکی از نمایندگی های مشهد بود.اسمش رو نیارم بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)