سلام AT90 جورید سفارش دادم 1 - 2 دوروز دیگه آماده می شه !!!
کی تو جمهوری خز بازی در اورده هر جا می ری می گی AT90 سریع می گه نداریم !!! ( همشون می دونن به چه دردی می خوره )
سلام AT90 جورید سفارش دادم 1 - 2 دوروز دیگه آماده می شه !!!
کی تو جمهوری خز بازی در اورده هر جا می ری می گی AT90 سریع می گه نداریم !!! ( همشون می دونن به چه دردی می خوره )
چه خبر اینجا.............من چند روزی سر نزدم....چه کار کردید این سونی بی چاره رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با آیفون هم دارن هکش می کنن.!!!!!!!!!!!!!!!!!! من یه گوشی چینی از این NEC ها دارم که پوت USB داره با اون هم میشه هکش کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس چرا خبری توی سایت های فروش معروف نست که این دانگل ها رو بفروشن................توی ایران هنوز پیش فروش نشده!!!!!!!!!!!!!!!
خوب کنسول با کمک گوشی HTC Desire هم از زندان آزاد شد ...
آموزش و فایل های لازم هم تو منبع هست :
تو فکر بودم یه گوشی HTC بخرما !!!! اینجا چون کلمه "ه ک" رو مدیران حذف کردن لینک منبع خراب شد قسمت اول این کلمه رو اضافه کنید بعدش یه خط فاصله بقیشم که درسته !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب بساطی شده ها...
ملت با هر وسیله ای که شده افتادن به جون این Ps3 مادر مرده
فقط کم مونده با 1100 حکش کنن
حالا به نظر شما در اینده نزدیک امکان اجرای بازی های ps2 رو Ps3 وجود داره...؟؟؟؟
والا طبق خبرهایی که فعلا موجوده گفتن در آپدیت جدیدی که برای Backup Manager در میکنن امکان اجرای بازیهای کپی BR +امکان اجرای بازیهای PS1/2 بر روی کنسول فراهم میشه!!
البته اینها هم فعلا در حد حرف هست و باید دید در عمل چه میشود!
سلام
یه هکر گرامی تونسته با یک عدد ماشین حساب PS3 رو -- کنه !!
اسم این هکر Brandon Wilson هست که گفته به زودی یک ویدئو + source code رو منتشر میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینیم با فندک هم هـک میشه !!!![]()
حالا با هر چی H A C K کنند فرقی نمی کنه اصل این AT90 لعنتی هستش !!!![]()
این سونی که اینقدر سخت گرفته بود چی شود یدفعه وا داد خدا میدونه(فقط منتظر بود ما 360 بگیریم
؟؟)
فکر کنم با یه کابل یو اس بی افزایشی هم دیگه -- بشهps3
همینجوری که نمیشه ولی اگه یه usb وصل کنی به فندکت بعد بکنی تو ps3 بعد باید یه هندل بزنی(اصطلاح فندکیا) بعد ه . ک میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)