تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 20 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 193

نام تاپيک: اینترنت استان البرز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تماس گرفتم...گقت که به منطقه ما هم adsl میده...
    این پردیس 2mb دانلود رایگان نداره؟
    بعد پینگ با 4.2.2.4 میگیری تایم اوت داره یا نه؟؟
    من الان از خورشید نت راضی هستم...منتها تایم اوت خیلی خیلی خیلی زیادی دارم...اونم بخاطر آسیب دیدن رادیو استیشن....من نمیدونم چطور پشت بوم یه ساختمان 4 طبقه...2 متر بالا تر از خرپشتی پشت بوم...آنتن وایرلس من ضربه خورده؟!!!!
    الان دو دلم که 200 تومن پول یه نانو استیشن دیگه بدم یا adsl بگیرم...بین شبدیز و پردیس هم موندم....
    شبدیز شرایط جالبی داره....مخصوصا 4 مگ پهنای باند شبانش...
    از اونجايي كه من چند وقت از اين شركت سرويس adsl داشتم و تازگي ازشون جدا شدم خواستم تجربياتم با اين شركت رو اينجا بگم تا كسي اشتباهي كه من مرتكب شدم رو تكرار نكنه
    قبل از هر چيزي بايد بدونيد پرديس و شبديز هر دو از يه شركت اند هر دو جز خانواده منحوس پيشگامان هستن
    اونهايي كه با adsl سر كار دارن مخصوصا تو كرج شركت شبديز رو ميشناسن و ميدونن چه شركت وحشتناكيه پرديس يه شاخه ديگه از اين شركته كه ناشناخته تره.
    اول از ثبت نام كردن شروع ميكنم:
    همه شركتها سرويسشون رو هفت روزه راه اندازي ميكنن اما اين شركت adsl منو پانزده روز طول داد تا راه اندازي كرد اونم با پيگيري خودم
    من زنگ ميزدم ميگفتم چراغ adsl روشن شده پس چرا يوز و پسورد نميدين ميگفتن مخابرات به ما اعلام نكرده خط راه اندازي شده در نهايت خودم مجبور شدم برم مخابرات اونجا به من گفتن نماينده شركتها هميشه مياد فرم راه اندازي ها رو ميگيره از طرف شركت شما هيچكس نيومده الكي منو پانزده روز علاف كرده بودن اخرش مجبورشون كردم يوز و پسورد منو بهم بدن. البته الان ديگه فكر كنم سيستمشون اتوماتيك شده ديگه نماينده حضوري لازم نيست بفرستن.
    اما خود سرويس adsl:
    من اول يه مودم tp link گرفتم اما چهل و پنج دقيقه يا شايدم بيشتر طول ميكشيد تا چراغ adsl ثابت بشه زنگ زدم شركت مشكل رو گفتم
    گفتن يا نويز برقه يا مودم ايراد داره در حالي كه شركت قبلي كه ازشون سرويس داشتم باهمين سيم كشي ساختمون اصلا سرويسشون مشكلي نداشت
    منم رفتم يه مودم ديگه d link اينبار گرفتم اين هفتاد تومن خرج مودم افتاد رو دستم اما بازم درست نشد
    20 هزار هم پول كابل شبكه دادم سيم كشي تلفن ساختمون رو روكار كردم بازم مشكل حل نشد فقط خرج رو دستم گذاشتن
    بعد از يه مدت هم خودشون نميدونم چكار كردن درست شد فقط ميخواستن خرج رو دست من بذارن.
    حالا سرويسشون:
    اين شركت ميگه از ساعت يك شب به بعد مشتركين ميتونن سرعت دانلود دو برابر داشته باشن من تو سه ماه هيچوقت همچين امكاني رو نديدم
    زنگ زدم گفتم چرا اينطوريه پس؟
    گفتن فعلا غير فعاله تا روزي هم كه من بودم غير فعال موند اين سرويس دانلود دو برابرشون در واقع كلاهبرداري بود چون من هيچوقت چيزي به اسم سرعت دانلود دو برابر نداديم.
    مشكلات ديگه هم كه من داشتم اين بود كه من نميتونستم تو سايتشون بصورت انلاين چك كنم ببينم چقدر از حجم ترافيكم باقي مونده !!
    ساعت هشت شب ترافيكم تموم ميشد زنگ كه ميزدم، ميگفتن بايد تا فردا صبر كني تا واحد فروش ما تشريف بيارن يعني تا فردا سرويس قطع به همين راحتي
    بهشون گفتم اخه كدوم شركت اينطوريه؟
    گفتن بزودي درستش ميكنيم سه ماه گذشت اخرشم درست نشد منم چون حوصله نداشتم باز شركتم رو عوض كنم با همش كنار اومدم
    تا بار اخر شب حجم ترافيك من تموم شد فرداش زنگ زدم ترافيك خريدم پولم پرداخت كردم ولي سرويسم راه نيوفتاد زنگ زدم گفتم پس چرا راه نميوفته؟
    خيلي راحت گفتن امروز پنج شنبست روز كاري تموم شده اونم ساعت 12 ظهر شما تا شنبه بايد صبر كني يه معذرت خواهي هم نكردن خيلي راحت.
    منكه ديگه خسته شده بودم زنگ زدم گفتم سرويس منو كنسل كنيد يه خورده با من بحث كردن اخرش با تهديد من راضي شدن پول منو پس بدن خط منم تخليه كنن سريع تا من بتونم از يه شركت ديگه سرويس بگيرم.
    همه شركتها هفت روزه يا نهايتا 10 روزه خط رو تخليه ميكنن اما اين شركت منو 24 روز براي تخليه خط علاف كرد.
    بعد از 21 روز خودم مجبور شدم برم شركتشون مسئولينشون تشريف اوردن به جاي اينكه به خاطر اين تاخير عذر خواهي كنن يه چيزي هم طلب كار بودن
    منم كه عصباني شده بودم گفتم بايد خسارت منو بدين اخرش با كلي كلنجار قبول كردن خسارت بدن يه نامه هم نوشتم مهر و امضا زدن كه موظف هستن خسارت دير كرد تخليه خط رو جبران كنن.
    اما روزي كه باز رفتم براي گرفتن خسارت خيلي راحت گفتن ما خسارتي پرداخت نميكنيم شما برو از ما شكايت كن.
    همه هم ميدونيم كسي هم تو اين مملكت براي 100 هزار تومن همه ميدونيد نميره خودش رو علاف دادگاه كنه تو اين مملكت
    هيچي اخرش نه خسارت دادن نه عذر خواهي كردن، كلي هم منو علاف كردن كلي هم هزينه رو دستم گذاشتن تا بعد از 24 روز خط تلفن منو تخليه كردن يعني شنبه همين هفته.
    اين بود داستان من با پرديس
    اميدوارم ديگه كسي مثل من گير اينها نيوفته، تشتك سازي اردبيل از اين شركت بهتره كارمنداشم مودب تر هستن.

2. 3 کاربر از !!@Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نیما جان ممنونم ازت که تجربت رو در اختیار دیگران گذاشتی
    منم همینجا اعلام میکنم از فن آوا نگیرید من که راضی نبودم...شما 15 روز معطل شدی اما من با فن آوا من " یک ماه "
    آسیا تک هم نگیرید
    لا اقل از آسیا تک واقع در میدان هفت تیر اصلا سرویس نگیرید
    چون من قبل از عید 91 اقدام کردم برای دریافت سرویس 512
    رفتم و حدود 40 هزار تومن پول بی زبون رو دادم بخاطر یک ماه سرویس 512 با دانلود ماهانه 5گیگ + سه ماه رایگان با سرعت 4مگابیت!! با حجم چقدر؟ 1 گیگابایت !
    خب بازم از نبودش بهتره
    سرویس رو خریداری کردم و برگشتم منزل
    در کمال تعجب 4روز بعد زنگ زدن و گفتن که حله
    رفتم مودم رو روشن کردم دیدم راست میگن ! بابا دمتون گرم
    گفتم که درسته یوزر و پس بدین لطفا من خودم بلدم راه اندازی کنم..یوزر و پسورد رو گرفتم
    میخواستم وارد کنم و وصل بشم که یه کاری برام پیش اومد و مجبور شدم بریم بیرون از خونه برای چند ساعت
    وقتی چند ساعت بعد برگشتم اومدم مودم رو روشن کردم دیدم چراغ Dsl یا Adsl چشمک زن شده!
    اطلاع دادم فرمودن مشکلی نیست باید بتونید وصل شید
    یک روز گذشت و اصلا دیگه چراغ Dsl روشن نمیشد!
    مجدد اطلاع دادم و اونا هم شروع کردن حرفای تکراری زدن که اینو چک کنید اونو چک کنید و ....
    در حالیکه همه چیز درست بود..اینم گفتن میخوای برو مخابرات ببین خطتتون موردی نداشته باشه! ولی آخه مگه جواب میده مخابرات.مخابراتم میگفت خطتتون ایراد نداره و ضمنا مسئول همون شرکت باید بیاد بررسی کنه شما چرا اومدی!
    گفتن اجازه بدید باشه خودمون به مخابرات اطلاع میدیم..یک هفته همینطوری گذشت و دیگه رسید 26اسفند
    زنگ زدم گفتم خانوم اگه تا فردا راه میوفته که هیچی اما اگه نمیشه سرویس منو لطفا رزرو کنید که حروم نشه و زمانش بگذره
    گفت باشه..درست نشد و رفت به حالت رزرو
    15 فروردین تماس گرفتم گفتم این چراغ که هنوز روشن نمیشه!! چرا !!! سرویسم رزرو هست دیگه ؟
    بله بله..برسی میکنیم خبرتون میکنیم
    دو هفته گذشت و اردیبهشت رسید
    باز تماس گرفتم . اما اینبار اصرار داشتن کارشناس بفرستن تا بررسی کنه..بعد کلی صحبت راضی شدم که کارشناس بفرستن
    گفتم جهنم یه پولیم میدم به این فقط درست بشه
    کارشناسم اومد دید من ازش بیشتر بارم نباشه کتر نیست خودش گفت آقا شما چرا نمیام پیش ما همکاری کنی نیمه وقتم هست و فلان ...
    کارشناس دید همه چی درسته یه درخواست نوشت مثلا واسه مخابرات منم یه امضا زدم 5 تومن دادم واسه کرایه ماشین آقای کارشناس( همون ایاب و ذهاب عربی!)و آقای کارشناس رفت
    سرویس رزرو شدم 27 فروردین از حالت رزرو در میومد

یک هفته بعد تماس گرفتم گفتم که چی شد و فلان گفتن که شما که وصلی آقا هیچ مشکلی هم نیست!
    گفتم خداییش من تا حالا یکبارم وصل نشدم آخه چه داستانیه!
    بعد در عین ناباوری گفتن که شما از سرویس استفاده کرده و 300 مگابایت بیشتر نمونده! یعنی چی! مگه میشه!؟
    گوشیو داد یکی دیگه گفتم آقا این چه حرفیه میزنید اولا این سرویس تا هفته پیش رزرو بوده دوما من که اصلا وصلم نشدم سوما این خانوم چی میگه شما استفاده کردین!
    اونم همش میپیچوند..یه لحظه به ذهنم رسید گفتم نکنه سرویس من رو کسیه دیگه داره استفاده میکنه که گفتن اصلا همچین چیزی محاله و نمیشه و هر کسی سرویسش جداست و اختصاصیه و نمیدونم از این حرفا
    باز گفتن صبر کن بررسی کنیم
    از اینورم هر روز از آسیاتک sms میومد که برو ترافیک بخر و داره تموم میشه!
    اما خدا شاهده من حتی یک بایت هم استفاده نکردم
    برای آخرین بار گفتم بذار صبر کنم(باز گفتن خبر میدیدم خودمون!!!!! )
    دو هفته دیگه زنگ زدم گفتم میخوام کنسل کنم...باز خواستن یجوری نگهم دارن گفت شما یه هفته دیگم صبر کن
    گفتم جهنم یه هفته دیگم روش
    نزدیک خرداد بود زنگ زدم گفتم فقط کنسل کنید و زودتر تخلیه کنید من راحت شم نه پولمو میخوام نه چیزی فقط تخلیه کنید!!!
    هیچی به هیچی..پول و وقتم حروم شد
    در حالیکه واقعا نیاز داشتم به نت و گاهی مجبور بودم طرح ایرنسل بزنم تا کارم راه بیوفته
    الان از مخابرات گرفتم و فعلا راضی هستم!
    امیدوارم شماها دیگه گرفتار این قضایا نشید

4. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر ميخوايد آسياتك بگيريد كلا از خودشون بگيريد لازم نيست از نمايندگي هاشون بگيريد ... كافيه تو سايت آسياتك ثبت نام رو بزنيد و شماره تماس و ... رو بديد و خلاصه باهاتون يك روزه تماس ميگيرن و براتون اكانت درست ميكنن و شما با اكانت وارد ميشيد و پول رو پرداخت ميكنيد و 72 ساعت بعد تحويل ميدن ... به نظرم خودشون خيلي منظم تر كار ميكنن تا نمايندگي هاشون ... در ضمن پنل اصلي رو هم داريد و فقط Quick Task نيست ...

6. 2 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای من که اینجوری نبود. 6روزه اینترنتم رو وصل کردن. راستی. اون 2برابر شدن سرعت برای نامحدود هاس ن واسه محدود ها. برو تو سایتش ببین. بعدشم پردیس کلن مستقله. نماینده جای دیگه ای نیس. راستی بهترین پینگ واسه پردیسه. داداش گلم!!!!

8. این کاربر از Pouya-HP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان ممنون بابت انتشار تجربیاتتون ...

اما تجربیات من :

1. شاتل :

فوق العاده منظم ، پشتیبانی قدرتمند ، راه اندازی تا حدی سریع ، کیفیت اگر باهاشون در نیافتید تو روز عالی تو شب افتضاح اگر مثل من درگیر بشید در هر دو حالت افتضاح ، قیمت مثل سایر سرویس دهنده ها ، پنل درست و حسابی ، طرح های جالب ، تخفیف روی حجم و تمدید ( الان رو نمیدونم ) ، خوب من به دانلود شبانه احتیاج داشتم این شرکت شدیدا محدود میکرد ما هم پیگیر شدیم کلا نت ما رو نیست و نابود کرد ما هم زدیم بیرون .

2. لایزر : هرچی میخواستم داشت بعلاوه تعداد زیادی قطعی ، خاک بر سر بازی در آورد به دیار باقی شتافت ، کجایی شادروان که یادت به خیر

3 . فن آوا :

هر چی سرویس دهنده های دیگه دارند این نداره ، افتضاح به معنی واقعی ! قطعی ، کیفیت پایین ، پشتیبانی ضعیف ، هزینه بالا ، واقعا نمیدونم پول چی رو میگرند نه سرویس درست و حسابی دارند نه اسم که پول اسمشون رو بگیرند ، فقط تو روز میشه وبگردی کرد و حجم خرید ، یعنی هیچی نداره .

جفتشون برا دانلود شبانه به درد نخور هستند ، اما برا وبگردی شاتل به نظرم بهتره اونم در صورتی که شانس بیارد براتون سرعت بالاتر ببندن که عموما اینکار رو میکنند و با توجه به امکانات و شرایطش گزینه ایده آل هست هرچند صد سال دیگه برنمیگردم شاتل ، خلاصه اگر سرویس دهنده برا دانلود سراغ دارید ممنون میشم به ما هم بگید ، با اینکه چند ماه از سروسم مونده میخوام جمعش کنم ، دیگه ببینید چه گندی زده ...
    Last edited by milad_gta; 20-09-2012 at 01:50.

10. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میلاد جان لطفا توضیح بده که شبها با چه سرعتی و چه سرویسی دانلود میکردی . شاید آسیاتک برات خوب باشه. من آسیاتک دارم .

12. 2 کاربر از nima2040 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میلاد جان لطفا توضیح بده که شبها با چه سرعتی و چه سرویسی دانلود میکردی . شاید آسیاتک برات خوب باشه. من آسیاتک دارم .
    والا من شبی بتونم 1 تا 1.5 گیگ هم بگیرم راضیم قبلا دور و بر 100 تا 120 KB دانلود میکردم ، حالا نمیدونم آسیا تک به درد میخوره یا نه ولی بچه ها تو تهران که راضی نیستند .

14. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تجربیاتتون خیلی مفیده. منم گفتم تجربیاتم رو به اشتراک بذارم تا شاید کمک کنه بهتون.
    تا اونجا که اطرافیانم استفاده کردن دنیا نت یکی از بدترین سرویس دهنده های کرجه.
    شاتل هم که دوستان استفاده کردن از محدودیت در صورت استفاده زیاد مینالیدن.
    اما تجربیات شخصیم.
    من اول چشممُ رو همه چیز بستمُ وایمکس ایرانسل گرفتم. از همه چیزش راضی بودم. سرعت دانلودش ثابته همواره. ولی خوب بیشتر از سرعته خریداری شده نمیده به هیچ وجه.
    منتهی چون من ادم خوره ی دانلود بودم با ماهیانه 4 گیگ نتونستم کنار بیامُ فروختمش. پینگ وایمکس ایرانسل بد نیست اما به خوبیه adsl هم نیست. اما چیزه قابل قبولیه حول حوش 300 میلی ثانیه بود. اما اینم باید اضافه کنم دردسر لینک گرفتن پر بودن مخابرات شلوغی منطقه نداره. قطعی فقط 2 بار به مدت 1 ساعت پیش اومد تو اون 4 ماه استفاده.
    بعد از اون اومدم پول دادم شرکت پارس انلاین که داستانم شروع میشه. بعد ثبت نامُ دادن 30 هزار تومن بابت 512 شش گیگابایت 3 ماهه. حدود 10 روز کاری طول کشید که وصل شد.
    اما.... لینک نداشتم که نداشتم. گفتن 3 روز طول میکشه رسیدگی کنن. 3 روز گذشت وصل نشد رفتم اونجا پولُ پس بگیرم که گفتن برو از سر سیم جلو در خونه وصل کن. منم اینکارو کردم زد وصل شد. اول فکر کردم اشکال از سیم داخلیه بعد متوجه شدم که نه لینک دادنش کلاً شانسیه. خلاصه من که دیگه حوصله نداشتم ای اس پی عوض کنم همینجوری ادامه دادم اگر لینکم میپرید وصل شدنم دوباره با خدا بود مودم چند تا چشمک میزد بعد خاموش میشد. صبحها بهتر لینک میداد. خلاصه الان 2 ماه میگذره لینک گرفتن من به همین منواله هنوز.
    تا حالا 100 بار زنگ زدم باهاشون صحبت کردم اما میگن اشکال از فاصله ی زیاد شما تا مرکز مخابراته و زیر ساختهای مخابرات که لینک نمیده بعضی وقتا. مخابراتم که گردن نمیگیره.
    به نظر خودم مشکل از پارس انلاین نیست مشکل از مرکز مخابرات و فاصله ی زیاد که 4 کیلومتره همینطور نویز زیاد.
    از اینا بگذریم از خود پارس انلاین خیلی راضیم تا حالا انقدر پشتیبانی قوی ندیده بودم بارها شده زنگ میزدن به موبایلم 20 دقیقه با هام حرف میزدن و راهنمایی میکردن. خیلی رسیدگی میکردن. همش خونه زنگ میزدن پیگیری میکردن. بهترین پینگی که دیدم ماله پارس انلاین بوده از ثبات زیادی برخورداره. در اکثر ساعات زیر 200 میلی ثانیه سیر میکنه. سرعت دانلود 512 شبانه از 2 به بعد زیر 65 نمیومد. یا به عبارتی هیچ فرقی با ساعتای معمولی نمیکرد. هیچ افت سرعتی نداشت.محدودمم نمیکردن. الان 128 نا محدود گرفتم ماهی 30 تومن دارم همون 60 تا دانلود میکنم. گفتن تا 20 گیگ محدودت نمیکنیم. اما اگر 20 گیگ رد شی میاریم رو 128 قفلت میکنیم. اما چون از اینترنت ماهواره ای یه طرفه استفاده میکنم، استفاده خیلی کمی دارم. خلاصه اگر لینک بده مودمه که بعضی وقتا 12 ساعت نمیده ، سرعت و پینگم مرگ نداره. من همش با ps3 کیلزون 2 انلاین بازی میکنم که پینگ خیلی پایینی لازم داره. من با 22 تا بازیکن از اروپا تو یه مپ هیچ مشکله قطعی یا تیک ندارم. مرکز مخابرات ما رشیدی ـه. حالا باز اگر با ماهی 50 تومن کسی مشکل نداره بره 256 نا حدود وایمکس ایرانسل بگیره که قطعی و مشکلات نویز و فاصله نداره و خیالت راحته. اگر مشکل من حل نشه بر میگردم وایمکس تا انقدر برای لینک گرفتن حرص نخورم.

16. 2 کاربر از peymansnake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 2 کاربر از peymansnake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی دوست جان ، من پست خودم رو خوندم دیدم زیاد از شاتل تعریف کردم ( البته به جا بوده ) ولی درد سر هاشم بگم .

خوب من عموما زیاد وقت ندارم حتی خیلی کم دست به تلفن میشم زنگ بزنم جایی ، آنلاین سفارش دادم چند ساعت بعد تماس گرفتند و تایید خواستند و مشخصات رو چک کردیم گفتن فردا پیک میفرستیم ، روز بعد پیک اومد هزینه رو گرفت مودم رو تحویل داد قرارداد امضا و گفت یک هفته تا ده روز بعد سرویس وصل میشه من ده روز صبر کردم خبری نشد با بچه های مخابرات هماهنگ کردم گفتن خط رانژه شده زنگ زدم گفتم خطم رانژه شده ولی تماس نگرفتید برا نصب و ... گفتن امروز که گذشت ، پنجشنبه کارشناس نداریم بفرستیم جمعه هم که تعطیله شنبه یکی رو میفرستیم ، ما هم گفتیم خودمون راه بندازیم ؟ گفتن مودم رو باید کارشناس ما باز کنه وگرنه گارانتیش باطل خلاصه سه روزم اینجوری گذشت .

من عموما برا خونه 128 میگیرم ، سرویسم رو روی 512 بسته بودن ، زیاد دانلود نداشتم شبی 100 مگ نهایت 200 مگ شبا هم سرعت همون 512 کیلو بیت به عبارتی 64 کیلوبایت بود . سه ماه اول بدون خون و خون ریزی گذشت ، بعد سه ماه دیگه شارژ کردم نوسان و محدودیت شروع شد 2 شب دانلود میکردی 1 هفته سرعت فیکس میشد رو 3 کیلوبایت ، پشتیبانی هم که چرت و پرت تحویل میداد ، به طرف میگم فدات شم من کارم شبکه هست تو نمیخواد برا من خالی ببندی بازم همون رو کپی پیست میکرد ، خلاصه اینقدر تلفنی و آنلاین صحبت کردم دیگه همه منو میشناختن اواخر دوره سرعت رو بردن بالا یک تخفیف توپ هم دادن منم اینبار شش ماه شارژ کردم شارژ کردن همان فرداش سرعت شبانه 1 کیلوبایت شدن همان ...
    دوباره درگیری شروع شد یک شب می بستن رو 2 مگ 2 هفته رو 2 کیلوبایت .

سرویس محدود یعنی سرعت بالاتر ! وقتی شما سرویس محدود میگیری توقع داری سرعت بالاتر بهت بدن چون داری هزینه بیشتر میدی یک سرویس با محدودیت تحویل میگیری ، غیر از اینه ؟ خلاصه ما اینقدر پیگیری کردیم سرعتمون تو روز شد 12 کیلوبایت تو شب 2 کیلوبایت تو قرارداد هم که ماشالله شاتل کم نمیزاره فقط مونده سند خونه رو به نام خودش بزنه منم نامه فکس کردم تهران کلی هم با سوپروایزرشون صحبت کردم هر کار کرد که بیخیال شم ( چون 6 ماه از قراردادم مونده بود ) بیخیال نشدم اونم گفت باشه پیگیری میکنیم و حساب کتابا انجام شه 10 تا 15 روز طول میکشه ، منو 1 ماه سر کار گذاشتن ... میگفتن نامه فرستادیم خط رو خالی کنند مخابرات میگفت نامه ندادن ، خلاصه ما رجوع کردیم به آشنامون تو مخابرات همه رو چک کرد گفت شاتل هیچی نفرستاده ، دیگه عصبی شدم زنگ زدم گفتم ازتون شکایت میکنم آدمش رو هم دارم گفتن بزارید دوباره نامه رو بفرستیم منم گفتم خودتونید ، 3 روز بعد خط خالی شد . ( حالا خوبیش این بود که من رو خط دیگه یک سرویس از لایزر داشتم ) ، بعد از اون هم با دوستانم صحبت کردم سه تا شرکت که چند تا خطوط اختصاصی پر سرعت از شاتل داشتن فسخ قرارداد کردن کاراش رو هم خودم انجام دادم تا داغ به دلشون بزارم ، ماهی چند میلیون درآمد قاطر رو قطع کردیم . ( دلم خنک شد )

لایز خیلی بد میگفتن ازش ولی حرف نداشت ، فن آوا هم که اینقدر مزخرفه اصلا چیزی برای گفتن نمیزاره ...
    Last edited by milad_gta; 20-09-2012 at 19:30.

20. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •