نمیدونم اگه این پیروزی ارزش نداره پس چی ارزش داره؟
شما هم جز اون دسته از افرادی هستین که این مسابقات رو بی اهمیت فرض میکنید.
بلی
خیر
نمیدونم اگه این پیروزی ارزش نداره پس چی ارزش داره؟
شما هم جز اون دسته از افرادی هستین که این مسابقات رو بی اهمیت فرض میکنید.
وقتی ارزش داره که بتونیم یه تیمی که در حد خودمون و یا حتی بالاتر هست رو ببریم.ما لیاقت بسکتبالمون خیلی بیشتر از بردن تونس هست.برا همین میگم ارزش نداره.چون اگه همیشه به کم قانع باشی هیچ وقت پیشرفت نمیکنی.بلایی که سال هاست به سر ورزش این خراب شده اومده.
![]()
دوس عزيزمون راس ميگه من انتظارم اين بود كه حداقل تيم سوم بريم بالا ولي با اين وضع ...![]()
Last edited by Silver WereWOlf; 01-09-2010 at 10:43.
شما اشتهات هم خوبه هادوس عزيزمون راس ميگه من انتظارم اين بود كه حداقل تيم سوم بريم بالا ولي با اين وضع ...سوم؟؟!!! ببینید تیم ایران برای اولین بار داره در قهرمانی جهان شرکت می کنه سوابق سایر تمها هست تو همین تاپیک بخونید بازیکنان شاغل در NBA یا Euro League رو ببینید!چطور سوم رو حساب کردید؟که کرواسی و اسلوونی و تونس رو ببریم ؟!...تازه حداقل انتظارت سوم بوده اول چطوره ها؟!
منطق هم خوب چیزی هست ...
فعلا که بسکتبال خوب پیشرفت کرده از سال 2000 تا حالا می تونید پیشرفتها رو ببینید واقعا شما انتظار دارید مقابل تیمهایی مثل آمریکا با حرفه ای ترین بازیکنها برزیل کرواسی پیروز بشیم؟بلایی که سر این ورزش اومده اینه که یک رشته به نام فوتبال تمامی منابع و اعتبارات رو به دلالها بازیکنان و مربیان بی کیفیت میده و اجازه رشد به سایر رشته ها نمیده و سالهاست که داریم جملات مسخره ای چون:جایگاه فوتبال ما بالاتره ما بدشانسی اوردیم بازیکنان هماهنگ نبودن انشا...دور بعد جبران می کنیم و ... رو میشنویم!اما من الان با قاطعیت میگم بسکتبال ایران در جایگاه خودش قرار داره 21 دنیا و 2 آسیا سطح بسکتبال فعلا همینه حتی اگه صمد و حامد هم بودند فقط اختلافها کمتر میشد و تیم دیگری رو نمیشد ببریم..وقتی ارزش داره که بتونیم یه تیمی که در حد خودمون و یا حتی بالاتر هست رو ببریم.ما لیاقت بسکتبالمون خیلی بیشتر از بردن تونس هست.برا همین میگم ارزش نداره.چون اگه همیشه به کم قانع باشی هیچ وقت پیشرفت نمیکنی.بلایی که سال هاست به سر ورزش این خراب شده اومده.
حداقل برید یکم در مورد سایر تیمها نحوه آماده سازی بازی های تدارکاتی بازیکنان برترشون مربی و سوابقشون تحقیق کنید بعد بیاد بگید برد تونس بی ارزش هست از روز قرعه کشی مسابقات تمامی کارشناسان و هر کسی که اطلاعات خیلی جزئی از بسکتبال داشت حدس میزدن که ایران فقط مقابل تونس شانس پیروزی داره اونوقت این رتبه حداقل سوم نمی دونم از کجا میاد به نتیجه نظرسنجی همین سایت یک نگاهی بکنید تا توقع و انتظار کاربران از بسکتبال دستتون بیاد
من خواهش می کنم که افرادی که بسکتبال و پیروزی مقتردانش در قهرمانی جهان براشون بی ارزش هست تو این تاپیک نظری ندن...
Last edited by Kianoosh; 01-09-2010 at 12:03.
تيم ايران واقعا فوق العاده پيشرفت كرده اميدوارم همين طورم پيشرفت كنه تا چند سال پيش تو اسيا 16 بوديم الان اول
ايشالا تا دو دوره ديگه به اول جهان فك ميكنيم
Last edited by Silver WereWOlf; 01-09-2010 at 12:23.
من فکر می کنم بعضی دوستان کم لطفی می کنند که برد تونس رو با ارزش نمی دونند ببینید بسکتبال ایران تو این چند سال پیشرفت فوق العاده ای داشته به نظر من که بهترین عملکرد رو تو تمام فدراسیون ها داشته توی این حدود 6 سال . هنوز برد مقابل چین رو توی کشورشون از یاد نبردم با او اختلاف امتیاز.
در کل قبل از مسابقه دوستانه با اسلونی من شخصا فکر می کردم بتونیم این تیم هم ببریم اما وقتی بازیو دیدم به باخت به حداقل امتیاز راضی بودم حالا بماند که صمد و افاق را هم نداریم.
باید ببینیم به این بسکتبال چی دادیم که حالا ازش بخواهیم یه سالن اختصاصی خوب داره؟
امید وارم بسکتبال ایران روز به روز پیشرفت کنه
اما دوست عزیز آمریکا بخواد کل تیم رو به هم گره میزنه.تیم ایران پیشرفتش خوب بوده اما در حد جهانی نیست.
مثل فوتبال که یه دوره خیلی خوب کار می کرد اما همون زمان که جز بهترین های آسیا بودیم تو جام جهانی هیچ کاری نکردیم.
فکر کردن ایران به اول شدن جهان با این وضعیت کشور محاله.
خودمون رو بهتره خسته نکنیم.تیمی که قهرمانیه غرب آسیا براش افتخار محسوب میشه نباید به فکر جهانی باشه.
بسکتبال وقتی باید به فکر جهانی باشه که بتونه مثل فوتسال قهرمان بی قید و شرط آسیا باشه.نه مثل بستکبال با سلام و صلوات قهرمان آسیا بشه.بعدش تا سه روز سرود ملی پخش کنن که چی شده؟بسکتبال شده اول آسیا.
دوست عزیز شما انتظار داری که ما انتقاد نکنیم و بشینیم دل خودمون رو خوش کنیم که تونس رو بردیم؟؟
همین دلخوشی ها باعث بدبختی کشور ما هست دیگه.فقط دلمون خوش هست که تو دنیا آخر نیستیم یکی مونده به آخریم و این خودش یه افتخاره!
دوست عزیز کی گفته من از قهرمانی ایران نا راحت میشم؟ما بریم تونس رو 100 بر صفر ببریم پیروزی مقتدرانس؟شما انگار توجهی نداری که تونس یه کشوریه که کل ثروتش رو بزاری رو هم به یه چاه نفت ایران نمی رسه.
بسکتبال ایران پیشرفت کرده و دستش هم درد نکنه اما با این حرف های شما همین پیشرفتش ر وهم از دست می ده.هر وقت تو این مملکت توقع ها پایین اومده کشور بیشتر بدبخت شده .
در ضمن تاپیک که ارث بابام نیست.شما اگه تحمل انتقاد نداری جواب انتقاد دیگران رو نده یا اگه میدی درست بده.
Last edited by M A M M U T; 01-09-2010 at 12:49.
به این میگن یه ادم فوق العاده غیر منطقیدوست عزیز شما انتظار داری که ما انتقاد نکنیم و بشینیم دل خودمون رو خوش کنیم که تونس رو بردیم؟؟
دوست عزیز اولا من از شما متشکرم به خاطر نظراتتون و از بقیه بچه ها که واقعا نشون دادن حتی تاپیکهای بسکتبال هم از سطح بسیار بالای فرهنگی و فنی برخورداره و با وجود اختلاف نظر بهم احترام میذاریم.
اما دوست عزیز توجه کنید که ما تا قبل از این هیچ تجربه ای از حضور ایران در مسابقات جام جهانی نداشتیم و حتی حضور در این تورنمنت هم پیشرفت محسوب میشه.
چه رسد به اینکه واقعا سطح بازی تیم خیلی بالاتر رفته و چه از نظر تاکتیکی (کمتر) و مخصوصا از نظر تواناییهای فردی پیشرفت زیادی داشتیم.
اگر تیم ایران به المپیک لندن و جام جهانی بعدی راه پیدا نکرد و نتایج بهتری از دوره های قبلی نگرفت و بازیهای بهتری انجام نداد اونوقت حرفهای الان شما برای اون زمان درست خواهد بود
ببینید کسی اصلا دوست نداره که پیشرفت نکنیم ولی دوست عزیز باز هم میگم باید اینجا کمی منطقی تر برخورد کنیم واقعا ما برای این تیم چه کار کردیم که ازش توقع صعود داشته باشیم ؟باز هم می گم ما حتی سالن اختصاصی بسکتبال هم نداریم . همین که بعد از 60 سال یه بازیکنتمون تو nba خودش خیلیه شما توقع داشتین برزیل رو ببریم؟ اونا 3 بازیکن تو nba دارند و چند تا تو اروپا. باز هم می گم هنر کنیم جلو اسلونی با اختلاف زیر 10-15 ببازیم که اینم خودش خیلیه!
ولی با این حرف شما موافقم که اگه قرار باشه به همین دلمونو خوش کنیم به هیجا نمی رسییم که هیچ . پسرفت هم می کنیم. ان شا... تو دوره بعد بتونیم صعود کینم. این رو هم بگم که از این تیم با اومدن حامد و صمد تو گوانگجو انتظار قهرمانی داریم بدون شک!
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
دوستان
بازی امشب ساعت 20:30 رو قراره ntv turkey نشون بده .
فقط یه سوال این همون کانال ntv هست یا با اون فرق داره؟ من توی این فرکانس فقط همین ntv و ntv sopr رو دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)