تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 42 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

طبق اعلام این سایت یک به 1000000 - راستی نیاز به چند ماه گشتن و تحقیق نبود تو چند دقیقه گشتن یه سایت پیدا کردم - البته من زیاد برام مهم نیست چون من دو ماهه که خریدم و ازش راضیم جهت استحضار جنابعالی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز اين كه اگر درست باشه خيلي ضايع است!!!يعني از سام و ال جي 2008 هم كمتره؟!!!
    هر چيزي كه توي هر سايت چسقله اي نوشته كه نميتونه مورد استناد قرار بگيره.من خودم چند جا خوندم 1به 5000000 براي nx700 وبراي ex700 3000000 چقدر درست باشه نميدونم ولي اصلا اين حرفا كه شما ميفرماييد نيست.

2. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که اصلا دنبال کنتراست و . . . نبودم .

مهم برند سونی هستشس که واقعا خیلی قابل اعتمادتر از برند های کره اییه . و NX700 هم یکی از مدلهای تاپ سونی هستش که هر کسی از خرید اون پشیمون نخواهد شد

4. 6 کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من که اصلا دنبال کنتراست و . . . نبودم .

مهم برند سونی هستشس که واقعا خیلی قابل اعتمادتر از برند های کره اییه . و NX700 هم یکی از مدلهای تاپ سونی هستش که هر کسی از خرید اون پشیمون نخواهد شد

منظور من هم دقيقا همين بود.

6. 3 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امروز این پنلو قیمت کردم قیمت 46 اینچو 4400 گذاشته بودن و 40 اینچو 3200 پنل فوق العاده زیبایی هست و به دید من از نظر دیزاین زیبا ترین پنلی هست که در حال حاضر میشه تو بازار پیدا کرد.
    صفحه روی پنل شیشه ای هست ولی توی مغازه که رفلکشن قابل قبولی داشت که نور نسبتا زیادی هم داشت البته موقعی که نماهای تاریک نمایش میده و درصد زیادی از تصویر رنگهای تیره و یا مشکی هست به راحتی سایه افراد در اون دیده میشه ولی فکر نمیکنم زیاد مشکلی از این بابت تو نور معمول اتاق به وجود بیاد من از استایلش واقعا خوشم اومد خیلی زیباس.

8. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امروز این پنلو قیمت کردم قیمت 46 اینچو 4400 گذاشته بودن و 40 اینچو 3200 پنل فوق العاده زیبایی هست و به دید من از نظر دیزاین زیبا ترین پنلی هست که در حال حاضر میشه تو بازار پیدا کرد.
    صفحه روی پنل شیشه ای هست ولی توی مغازه که رفلکشن قابل قبولی داشت که نور نسبتا زیادی هم داشت البته موقعی که نماهای تاریک نمایش میده و درصد زیادی از تصویر رنگهای تیره و یا مشکی هست به راحتی سایه افراد در اون دیده میشه ولی فکر نمیکنم زیاد مشکلی از این بابت تو نور معمول اتاق به وجود بیاد من از استایلش واقعا خوشم اومد خیلی زیباس.
    بله همین طور که فرمودین سری NX واقعآ دیزاین بسیار زیبایی داره حتی وقتی هم که TV خاموشه زیبایی خاصی به دکور منزل میده . از نظر رفلکس توی نور منزل اصلا" سایه افراد دیده نمیشه ولی با توجه به زاویه ای که با TV دارید و منبع نوری اصلی مثل چراغها رفلکس نور کمی دیده میشه که اون هم کم پیش میاد . از نظر تصویر کیفیت و وضوح بسیار بالایی داره مخصوصا تصاویر Full HD تو پخش تصاویر SD هم بسیار خوب عمل میکنه من که واقعآ راضیم . ولی در مورد قیمتش خوب کمی گرونه ؟! باید کنار بیاین دیگه
    سپاس

10. 3 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مگه گرون شده ؟ من چند روز پیش رفتم نمایندگی سونی قیمت NX700 رو 4115 گذاشته بودن البته 46 اینچو و قیمت 52 اینچ NX800 رو 8280 گذاشته بودن !!!! که وقعا" تعجب کردم ! بااین مبلغ میشه ماشین خرید؟

12. 2 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته حدود 300 هزار تومن پول اون پایه استیل اضافست (که بر خلاف پنل ساخت خود ژاپن هم هست) ... ما موقعی که میخواستیم بخریم بدون پایش رو هم میشد خرید ولی کل تلویزیون و پولی که برا خریدش میدید یه طرف و اون پایه یه طرف .

کل طراحی تلویزیون به اون پایست .

البته با پایه خودش که داخل کارتون هستش هم واقعا قشنگ تر از مدلای دیگست (به دلیل اون صفحه براق مشکیش)

14. 3 کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این هم مدل سه بعدی سری NX/7/8

Enjoy truly engaging movie experiences right in your living room with Sony's 3D Capable 46" NX710 LCD TV. Whether it’s on or off, the slim and stunning 46" NX710/810 blends beautifully with any surroundings and performs impeccably.
    • 3D Capability (Full HD 3D)
    • Dynamic Edge LED Backlight with OptiContrast Panel
    • Motionflow™ PRO 100Hz with Image Blur Reduction
    • BRAVIA Internet Video
    • BRAVIA Internet Widgets
    • Wi-Fi Integrated

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by LIQUID_PRO; 02-10-2010 at 11:09.

16. 4 کاربر از LIQUID_PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تو سايت سوني ايران وقتي صفحه مشخصات NX700 را مي بينيم در قسمت سيستم تلويزيون نوشته :

دیجیتال VB-T - فقط SIN آنالوگ:B/G, D/K, I,
    منظور از " فقط SIN" چيه؟
    ممنون

18. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    فکر کنم مربوط به سیستم تیونر سینگ صدا با تصویر توی فرمت آنالوگ:B/G, D/K, I باشه . نگران این موضوع نباشید همه ی شبکه های ایران رو بدون مشکل میگیره .

20. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •