آرسنال با همون دبیرستانشم به قول شما حقش قهرمانی چون مربی بزرگی داره ، البته دبیرستان نیست به نظر من آرشاوین اگه خوب بازی کنه از مسی هم بهتره !
4-4 آرسنال ، لیورپول یادتونه تو آنفیلد ؟
فقط تنها مشکلمون مصدومیت های پی در پی بازیکن هاست..........
آرسنال با همون دبیرستانشم به قول شما حقش قهرمانی چون مربی بزرگی داره ، البته دبیرستان نیست به نظر من آرشاوین اگه خوب بازی کنه از مسی هم بهتره !
4-4 آرسنال ، لیورپول یادتونه تو آنفیلد ؟
فقط تنها مشکلمون مصدومیت های پی در پی بازیکن هاست..........
این هم از اون حرفا بودا...کلا آرسنالی ها بدلیل کسب نتایج نه چندان جالب مثل بروبچ تیم ملی خودمون صحبت می کنند. اگر اون اخراج نمی شد....
اگر اون مصدوم نمی شود...
اگر .....
اگر....
اگر.....
این یکی که دیگه آخرش بود!
![]()
اقا ارسنال با 10 امتياز اختلاف با تيم دوم يعني يونايتد من نميدونم چه طور اينا ميگن فصل قبل مدعي بود...تيم بزرگي هست قبول دارم ولي بيايد واقع بين باشيد...انقدر اقرار نكنيد...اما در مورد مصدوميت....ارسن ونگر مربي خيلي بزرگي هست اما من فكر ميكنم اين مصدوميت ها باعثش مربي تيمه...اگه به بازيكن ها فشار بياره اين مشكل به وجود مياد...من احساس ميكنم بايد بيشتر مراعات كنه...ارسنال به جز رمسي تقريبا بقيه مصدوم هاش تو تمرينات اتفاق افتاده...نميخوام بگم از ونگر بيشتر ميدونم ولي من نظر شخصيم رو گفتم....
کم لطفی میکنید !
آرسنال اگه امسال دروازه بان درست حسابی داشت شک نکنید خیلی وضعش از این بهتر بود ...
اون بازی که 2-0 جلو افتاد جلو ویگان بعد 3-2 خورد یادتونه ؟ شاهکار دروازه بان !
خیلی از دوازه ضربه خوردن امسال !
اگه فقط نتایج جدول آخر فصل رو دنبال کردین حرفتون درسته. ولی اگه هر هفته جدول رو دیده باشین متوجه میشین که حرفتون غلطه چون آرسنال حتی چند هفته ای هم در صدر جدول بود و تا هفته های آخر رقابت نزدیکی داشت. متاسفانه تو هفته های آخر کم آورد که الانم اگه دلیل بگیم دوستان میگن همون حرفهای همیشگی و اگر ..... اگر ....... اگر.اقا ارسنال با 10 امتياز اختلاف با تيم دوم يعني يونايتد من نميدونم چه طور اينا ميگن فصل قبل مدعي بود
امیدوارم ونگر یه دوازبان بگیره. در مورد گیون ازش پرسیدن یه جوری پیچونده، ونگر اگه نخواد بخره خیلی راحت تکذیب میکنه ولی وقتی یه خبرهایی هست میپیچونه.
انصافا آرسنال تیم بزرگیه! همون تیمی بوده که سال 2006 رسید فینال CL اونم با یه سری جوون... بدون شک مربی هایی نظیر پپ، مورینیو، فنخال و خیلی های دیگه قدرت پرورش و ساخت این همه بازیکن رو ندارن که نهایتا با اون شرایط مثل ونجر برسن به فینال لیگ قهرمانان...
ولی همونطور که جناب B L A S T E R گفت تو این سال های اخیر (بعد از رفتن لمن) مشکل بزرگی داره به نام دربازهبان! خدایی حساب کنی آلمونیا دربازهبان بزرگی نیست (فابیانسکی که اصلا تو باغ نیست!) من هنوز اون سوتی های آلمونیا تو بازی منچستر - آرسنال که با برد 4 - 2 یونایتد تموم شد (بازی تو هایبریه خدا بیامرز بود) رو یادم نرفته! به خصوص سره گل سوم منچستر که آلمونیا فاجعه بود!!! (هر چند منچستر هم جوکی به نام تیم هاوارد داشت!) خلاصه این همون آلمونیای چند سال پیشه!! زیاد فرقی نکرده!
یاعلی![]()
چه گلی از اوشی خورده بودمن هنوز اون سوتی های آلمونیا تو بازی منچستر - آرسنال که با برد 4 - 2 یونایتد تموم شد (بازی تو هایبریه خدا بیامرز بود)... چیپ
![]()
18:30 ........
امشب هم احتمالا بازی چلسی با ویگان که ساعت 8:45 هست رو نشون نمیده. اونم حتما به خاطر سریال شبکه 3![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)