تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 109 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض خالد

درباره ی خالد سردار اسلام حرف هایی زده بودم که بدون ارجاع بود و چون بدون ارجاع ارزش علمی ندارد پس به سراغ اصل کتاب رفتم تا عین مطلب را از کتاب نقل کنم و این هم عین مطلب است :

کتاب:تاریخ ایران
    مولف :ژنرال سر پرسی سایکس
    ترجمه :سید محمد تقی فخر داعی گیلانی
    فصل چهل وسوم،صفحه 679-681،{لشکر کشی خالد بر علیه نواحی غربی امپراطوری ایران 12_13هجری (633_434 میلادی)}
    عین متن :
    این لشکر کشی از طرف دولت تازه ای است که دفعتا در عربستان تشکیل یافته وبالاخره آن دولت طومار شاهنشاهی ایران در نبشت .ماراجع به ظهور اسلام وعملیات اقداماتی که منجر به حمله عراق وشام شده شرحی به طور مبسوط در فصول آتی مذکور خواهیم شده در اینجا مقصود ما همین قدر است که در خصوص لشکر کشی هایی که اعراب در بدو امر بر علیه نواحی سرحدی کغرب شاهنشاهی ایران نموده و آن منتهی بسقوط و انحلال شاهنشاهی مزبور گردید شرحی به طور اختصار مذکورداریم .
    خالد سرلشکر عرب که از سرداران نامی ودر جنگجویی معروف بود بالشکری که تقریبا تمام آن از اعراب بدوی صحرا گرد تشکیل یافته بود بطرف شمال که از کناره های خلیج فارس چندان دور نبود روانه شده به ناحیه سرحدی پادشاه بزرگ حمله کرد .او ابتدا به هرمزان حاکم آن حدود چنین پیشنهاد کرد :"دیانت اسلام را قبول نما تا با ما برادر شده از هر اذیت وآزاری در امان باشی ،ورنه باید تو و مردمت جزیه بدهید.اگر این را هم ابا کنی بر ما هیچ ایرادی نیست ،بلکه خودت را باید ملامت کنی ، اینک مردمی که برای جنگ با تو مهیا شده اند همانقدر که توحیات را دوست داری آنها به مرگ علاقمند میباشند".
    منزل سرحدی کشور ایران مرسوم به حفیر چند میل در عقب کویت کنونی واقع بود که اولین جنگ در این نقطه واقع شد .در این جا نهر آبی بود که در تصرف ایرانیان بوده است .خالد ندا در داد که از میان ما دوفریق هر کدام شجاع تر است چشمه های آب از ؛آن وی خواهد بود .این را بگفت وفورا شروع به حمله کرد .او با هرمز به جنگ مرد ومرد (مبارزه دوسردار)مشغول شد . این عرب متهور وجسور عوض اینکه کمین کند ، دفعتا با ضرب خنجر کار حریفش را ساخت . مسلمانان بدشمن که بواسطه ی کشته شدن سردار دلسرد شده بودند حمله بردند و همه را منهزم ساختند .غنائمی که در اینجا به دست مسلمان ها آمد خیلی زیاد و از آن جمله فیلی بوده است که آنرا مخصوصا به مدینه فرستادند . این فتح به آسانی حاصل شد معروف به "جنگ زنجیر "یا "ذات السلاسل" میباشد . چون بعضی از سپاهیان ایران برای جلوگیری از فرار زنجیر شده بودند .
    ولی بعد بواسطه رسیدن قوای امدادی ایران ، فاتحین سخت مرود تعقیب واقع شده ودر شعبه (کانال)دجله جنگ سختی بین آنها در گرفت .مخصوصا مسلمانان در یک موقع در خطر واقع شده مجبور گردیدند که عوض حمله بدفاع بپردازند . لیکن در این میانه عده زیادی به کمک آنها رسید ودر نتیجه فتح دیگری نصیب آنان شد . خالد که بزرگترین قائد وسردار لشکر به شما میرفت در این جنگ بر اثر ابراز شجاعت ودلاوری غنائم فراوانی به دست آورد وباز در والاجا نزدیک مصب دجله وفرات جنگی بین آنها با لشکر ایران که مرکب از عرب وایرانی بودند روی داد . فتح برای بار سوم نصیب مسلمین گردید ولی بعد از یک جنگ مایوسانه ای .
    مدت یک ماه که از این قضیه گذشت خالد یک جنگی کرد که از تمام جنگهای قبلی سخت تر وهولناک تر بوده است . توضیح این که او بسمت شمال طرف بالای فرات پیش رفته ودر الیس واقع بین ابله وحیره مورد حمله لشکر ایران که مرکب از عرب وایرانی بود واقع گردید.بدوا اعراب از طرف ایرانیان حمله بردند ولی رئیس آنان به دست خالد کشته شد .سپس ایرانیان حمله ور شدند چون فتح تا مدتی بنوبت از طرفی نصیب طرف دیگر میشد خالد از این پافشاری ایرانیها در خشم شده وقسم یاد کرد که از خون دشمن نهر قرمزی جاری کند . بالاخره مسلمانان فاتح در آمده وسردار عرب برای ایفای قسم وحشیانه خود تمام اسرا را جمع کرده وهمه را مانند گوسفند قصابی ذبح نمود ،تا اینحد که گندم سپاه فاتح از نهری آسیلمیشد که آب آن از خون قرمز بوده است .خالد پیشرفت خود را بطرف تنگه غربی فرات ادامه داده ناگهان به امغیشبا حمله برد. پس از آن آب زیادی با خود حمل کرد حیره را محاصره نمود .اهالی با استحکاماتی که این شهر دارا بود حاضر بصلح شدند . اعراب هم موارد وشرائط سهلی بآنها پیشنهاد کرده بالاخره آن شهر را بدین طریق تحت اطاعت آوردند . این قسمت لشکرکشی اعراب بتصرف انبار وعین تمار واقع در مال منتهی گردید .
    در داخل كادر نقل قول عين مطالب نوشته شده ولي لازم است كه بگويم تماميه اين اقدامات ربطي به پيامبر ندارد ودر زمان خلافت ابوبكر انجام شده است .
    بحث درباره ي تاريخ هم با ارجاع درست هيچ اشكالي ندارد ولي حرفي كه بدون ارجاع ومقرضانه نوشته شود اصلا در اين بحث جاي ندارد چون اعتبار علمي بحث را زير سوال ميبرد .با اين وجود من هم مانند دوستان تاكيد بر اين دارم كه كمتر بحث تاريخي قرار دهيم وايني هم كه من گذاشتم براي اثبات حرفهاي قبلم بود وگرنه اصلا علاقه اي به شروع كردن اين بحث ها ندارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض نظر من ......

درباره ی آفرینش به نظر من دنیا از عدم به وجود نیامده ومن هم بمانند فلاسفه ی یونان که در صدر آن ها ارسطو میباشد اعتقاد به این دارم که جهان قدیم است یعنی ازلی یعنی نه اول ونه آخر !!
    وجالب است بدانید که این نظر یه جورایی همون وجودنداشتن زمان رو داره میگه که زمانی وجود نداره ولی سوال اینجاست که اگه زمان وجود نداره پس این سیر وسفر در لحظه ها ناشی از کدام واحد است ؟(دوست دارم روی این سوال خوب فکر کنید )
    به نظر من این جهان میل به بینهایت داره وهمچنین وجود آدمی هم که جزو این جهان است میل به جاودانگی وهمین است که چیزهایی مانند بهشت وجهنم ومعاد وتناسخ برای ابدیت خود تعیین میکند.
    جهان های موازی هم در همین جهان هستند واین جهان شامل جهان های موازی نیز میشود .
    قضیه ی جهان های موازی هم یک چیز جدا از همین جهان نیست بلکه آنها هم در همین جهان هستند ولی در فاصله ی دورتر ولی من اعتقاد دارم که جهانی به غیر از این جهان ما نیز وجود دارد یعنی کل این جهان خود یک است وباید دو و سه وچهارو ...وجود داشته باشد ولی اعتقاد به این جهان ها در سال های گوناگون دستخوش بازی های دینی شده است واصلا به طور عقلی وفلسفی به آنها اندیشیده نشده است وبه همین دلیل ما هنوز در فکر خود سه جهان داریم ( جهان خودمون ،برزخ وآخرت ) که این ها هم ساخته ی ادیانند یعنی که اولین آنها دین میترایی بوده که اعتقاد به این سه جهان داشته وبعد ها توسط ادیان مختلف تکرار شده است .
    دوست دارم دوستان هم وارد این بحث شوند چون واقعا جذاب است وهرچه هم تعداد نظرات بیشتر شود بحث کامل تر میشود .

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

اون آقا خودش گناهکار بوده، دوست داشته همیشه گناه کنه. باورهای هرکسی هم از یک سری تمایلات (که منشأ اون تمایلات یک سری اعماله)، نشئت می‌گیره
    من طرف شمام و با حرفاتون موافقم بجز اين كه يكم خاصه :

اين يه نوع تفكره و اشتباه هست اما درست هم هست ؛
    كسي نميگه كار بدي انجام بده ، ميگن هميشه بهترين كارو انجام بده و زماني كه اينطور باشي ديگه گناه معنايي نداره.
    يعني به شيطان و گناه فكر نكن تا احساس گناه نكني ...
    ولي اين احساس خودش باعث ميشه وقتي چندبار گناه كردي ديگه برات عادي ميشه .
    حالا ديگه نه اعتقاد گناه مذهبي داري و نه به اين اعتقاد عمل ميكني !

ميشه گفت اين يه مشكل اين تفكره و مشكل ديگش اينه كه اديان الهي گناه رو از طرف خدا شناختند و ازش دوري ميكنن. اما اين تفكر ميگه خدا چيزي به نام گناه رو قرار نداده و ما اين احساس و در خودمون بوجود آورديم ...

اين موضوع گناه توسط بعضي نويسنده ها اينطور عنوان ميشه : ( آقا مهران هم يه نمونش )
    عشق
    ترس

معمولا ميگن :
    خدا عشقه ، و در مقابل ترس. اما ترس و شيطان اصلا وجود نداره و نبود خداست.
    همينطور گناه هم نيست و ما ساختيمش ...

مثلا يكي كتابي بهم معرفي كرده بود كه : گناهي وجود ندارد ، مسئله كمبود عشق است ! يا كتابهاي ديگر و افراد ديگر از نويسندگان و بزرگان جهان كه همچين نظري دارن...

ولي اين يه موضوع خيلي مهمو تحت تاثير قرار ميده و اون نبرد خير و شر و درواقع آخرالزمان هست.
    در اينصورت انسان خوب و بدي وجود نداره ( همه خوبن ) و نبردي هم وجود نخواهد داشت ...

=======
    حالا اين چطور ميشه نميدونم !!
    كاري نداريم كه مثلا شيطان پرستا هم ميگن شيطان وجود نداره و خدا خوده انسان هست و بايد هر كاري دوست داره انجام بده و ازش لذت ببره ... ( از نظر تعريف كمي شبيه همون عشقه !! )
    Last edited by New Ray; 09-09-2010 at 22:25.

4. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

اين موضوع گناه توسط بعضي نويسنده ها اينطور عنوان ميشه : ( آقا مهران هم يه نمونش )
    عشق
    ترس

معمولا ميگن :
    خدا عشقه ، و در مقابل ترس. اما ترس و شيطان اصلا وجود نداره و نبود خداست.
    همينطور گناه هم نيست و ما ساختيمش ...

مثلا يكي كتابي بهم معرفي كرده بود كه : گناهي وجود ندارد ، مسئله كمبود عشق است ! يا كتابهاي ديگر و افراد ديگر از نويسندگان و بزرگان جهان كه همچين نظري دارن...

ولي اين يه موضوع خيلي مهمو تحت تاثير قرار ميده و اون نبرد خير و شر و درواقع آخرالزمان هست.
    در اينصورت انسان خوب و بدي وجود نداره ( همه خوبن ) و نبردي هم وجود نخواهد داشت ...

=======
    حالا اين چطور ميشه نميدونم !!
    كاري نداريم كه مثلا شيطان پرستا هم ميگن شيطان وجود نداره و خدا خوده انسان هست و بايد هر كاري دوست داره انجام بده و ازش لذت ببره ... ( از نظر تعريف كمي شبيه همون عشقه !! )
    در مورد عقاید شیطان پرستا هیچ اطلاعی دردست نیست !!!
    برعکس فکری که عوام دارند که فکر میکنند اعتقاد آنها را میدانند
    چون فرقه ی اصلی آنها اصلا خود را نشان نمیدهند چه برسه به بیان اعتقادات

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

اعتقاد اونا يه چيز ثابت نيست و توي كشوراي مختلف فرق ميكنه.

در واقع اعتقادشون اينه كه هيچ اعتقادي ندارن !!!

مثلا رهبرانشون ميگن فلان كارو نبايد كرد ولي كسي به اين حرف گوش نميكنه . چون اساس كار اين گروهه كه با هرچيز غير از خودش مخالفت كنه.

ولي موسيقي بلك متال رو اكثرا گوش ميدن ، سيخ كردن مو هم كه

فرقه ي اصلي رو نميشه گفت چون پشت پرده هستن و البته خطرناك ! اما بازيگران بزرگشون رو ميشه ديد البته با اسامي يا تفكرات جعلي ...

خوب بحث و به اين نكشونيم
    Last edited by New Ray; 09-09-2010 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

اين تقديم به دوستان تا انرژي بگيرند

نمی‌دانم چه كسی مرا به دنیا آورده است، دنیا چیست، جسم چیست، احساس كدام است، روحم چیست و این بخشی از وجودم كه می‌اندیشد و این چیزها را بر زبانم جاری می‌كند، كدام است ...

من این فضا های دهشتناك عالم را می‌بینم كه احاطه‌ام كرده‌اند، در گوشه‌ای از این عالم پهناور خزیده‌ام بی‌ آن‌ كه بدانم چرا این‌جا قرار گرفته‌ام و نه در جایی دیگر، و چرا این مدت زمان كوتاه كه برای حیات به من داده شده در این نقطه است نه در جای دیگر ...

به همان قرار كه نمی‌دانم از كجا آمده‌ام، نمی‌دانم به كجا می‌روم، همین قدر می دانم در گریز از این‌جا، یا برای همیشه به نیستی افتاده یا در دست ‌های خداوند قهاری اسیرم بی‌ آن ‌كه بدانم در كدام یك از این دو وضع، تا ابد تقسیم خواهم شد.

این است وضع من؛ پر از ضعف و تردید. پس، نتیجه می‌گیریم كه باید هر روز از عمر خود را صرف جستجو كنم، بی آن‌ كه بدانم چه بر سرم خواهد آمد. شاید بتوانم تحققی در تردید هایم بیابم.

بليز پاسكال

8. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

اعتقاد اونا يه چيز ثابت نيست و توي كشوراي مختلف فرق ميكنه.

در واقع اعتقادشون اينه كه هيچ اعتقادي ندارن !!!

مثلا رهبرانشون ميگن فلان كارو نبايد كرد ولي كسي به اين حرف گوش نميكنه . چون اساس كار اين گروهه كه با هرچيز غير از خودش مخالفت كنه.

ولي موسيقي بلك متال رو اكثرا گوش ميدن ، سيخ كردن مو هم كه

فرقه ي اصلي رو نميشه گفت چون پشت پرده هستن و البته خطرناك ! اما بازيگران بزرگشون رو ميشه ديد البته با اسامي يا تفكرات جعلي ...

خوب بحث و به اين نكشونيم
    هر گوشه اي از اعتقادات واقعي آن ها را كه رو كنيد تهديد واقعي براي خودتون درست كرديد
    مثلا اين خرافه ي زندگي الكتروني كه من نوشتم جديد ترين برنامشون بود ولي حالشون گرفته شد

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

خوب بحث و به اين نكشونيم
    خوب نكشونيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا توضیحات:
    ببینید در مورد بابک خرمدین
    ایشون ترک نبوده!
    نژاد بابک ماد بوده و البته منطقه آذربایجان کنونی هم نژادشون ماد بوده
    بابک 1400 سال پیش با اعراب وارد جنگ شده برای اینکه به سرزمینمون یعنی ایران تجاوز شده بود
    ماد ها قومی التصاقی ترک ها هستند و ترک زبان

حتی من چندین بار سعی کردم از قلعه اش بازدید کنم ولی نمیشه!
    هر کسی نمی تونه چون باید ترک باشی
    شخصیت بزرگی هستن ایشون و گروهشون(سرخ جامگان)
    خوب البته اگه کسی رو هم که براش خیانت کرده بگید
    ترکها حدود 300 یا 600 یال هست وارد ایران شده و این درحالی هست که بابک 1400 سال پیش با اعراب میجنگیده و البته گفتم نژاد مردم آذربایجان و بابک یکی بوده یعنی ماد بودن
    ترکهایی که وارد ایران شدن 2 نژاد متفاوت هستن
    کشور ایران حدود 80 ساله به نام اریای خوانده میشه
    و بابک خرمدین نیز یک ترک هستند چنان چه ملت اذربایجان بوده زبان ما قوقوتی و هوری ها و ... زبان الصاقی بوده اند و البته ترک(تورک)
    هیچ ترکی وارد ایران نشده بلکه قومی به نام اریا یا پارس وارد شده
    البته بهتره تاریح ابن خلدون رو بخونی بعد درباره بابک خرمدین صحبت کنیم

یکی از سمت بالا وارد آذربایجان شدن و اصلآ ربطی به مغولها ندارن!
    قبل از ورود هر گونه قومی لطفا به زمان وجود قوم ها در ان محل رجوع کنید
    میبینیم که در این مورد تقلبهای زیادی برضد ترکها در تاریخ شده!
    البته باید بدونیم چه کسی واقعا ترک بوده و هست. تاریخ ترکان اذربایجان و ایران به طور فاجعه باری دست اندازی و تحریف و غارت شده من با این حرف شما موافقم.
    ببینید دوستان ما باید اتحادمون رو حفظ کنیم
    برای چی اهدافی؟ فکر نکنم یکی باشند
    چیزی که کوروش مدتها پیش براش تلاش کرده!
    تا جای که من میدونم کوروش به چیزی جز غارت و خونریزی تلاش نکرده
    زن کوروش ماد بوده و وزیرش ماد بوده
    هحامنشیان رسم دیگری داشتند و اردواج با ماد ها منتفی میشه
    تحریفی که با تاریخ این ملت شده واقعآ فاجعه باره و دلیلشم اینکه میخوان اتحادمون رو از بین ببرن
    البته متاسفانه این کار رو غریبه ها نکردن بلکه..
    بله درسته ولی کدام تاریخ رو بهتره بدونیم
    ما همه آریایی هستیم
    خودتون رو گول نزنید
    ترک و پارس و... ندارم
    همه آریای هستیم!
    من اریای نیستم نیزی به این نام ندارم
    زرد پوست چشم بادومی و ظریف مثل آسیای شرقی... ترکمن ها
    سبزه و سپید پوست و چشم ابرو مشکی و نسلی متفاوت و جدید... پارس(فارس)ها
    سپید پوست چشم رنگی و قوی کم و بیش مثل اروپایی ها... ترک ها
    کردها، لرها و جنوبی ها و ...
    ما تقریبا از همه مردم جهان یه نمونه تو کشورمون داریم... ایران برای خودش یه جهانه...
    چی مهم تر و زیباتر از این.
    بله خوب. این برای شما که قبول دارید قوم های متفاوتی وجود دارند در ایران جای خوشحالی داره
    تا کی بگیم که من فارسم و برترم یا من ترکم و بهترم؟؟؟
    ما نمیگیم برتریم یا بهتریم ما میگیم هستیم وجود داریم
    من ایرانیم و به همین افتخار میکنم، به این که کشورم یه دنیاست...
    بله شما باید بگید ولی من هیچ وقت این کلمه رو نمیگم
    Last edited by B U L U T; 28-10-2010 at 00:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

درباره ی آفرینش به نظر من دنیا از عدم به وجود نیامده ومن هم بمانند فلاسفه ی یونان که در صدر آن ها ارسطو میباشد اعتقاد به این دارم که جهان قدیم است یعنی ازلی یعنی نه اول ونه آخر !!
    وجالب است بدانید که این نظر یه جورایی همون وجودنداشتن زمان رو داره میگه که زمانی وجود نداره ولی سوال اینجاست که اگه زمان وجود نداره پس این سیر وسفر در لحظه ها ناشی از کدام واحد است ؟(دوست دارم روی این سوال خوب فکر کنید )
    به نظر من این جهان میل به بینهایت داره وهمچنین وجود آدمی هم که جزو این جهان است میل به جاودانگی وهمین است که چیزهایی مانند بهشت وجهنم ومعاد وتناسخ برای ابدیت خود تعیین میکند.
    جهان های موازی هم در همین جهان هستند واین جهان شامل جهان های موازی نیز میشود .
    قضیه ی جهان های موازی هم یک چیز جدا از همین جهان نیست بلکه آنها هم در همین جهان هستند ولی در فاصله ی دورتر ولی من اعتقاد دارم که جهانی به غیر از این جهان ما نیز وجود دارد یعنی کل این جهان خود یک است وباید دو و سه وچهارو ...وجود داشته باشد ولی اعتقاد به این جهان ها در سال های گوناگون دستخوش بازی های دینی شده است واصلا به طور عقلی وفلسفی به آنها اندیشیده نشده است وبه همین دلیل ما هنوز در فکر خود سه جهان داریم ( جهان خودمون ،برزخ وآخرت ) که این ها هم ساخته ی ادیانند یعنی که اولین آنها دین میترایی بوده که اعتقاد به این سه جهان داشته وبعد ها توسط ادیان مختلف تکرار شده است .
    دوست دارم دوستان هم وارد این بحث شوند چون واقعا جذاب است وهرچه هم تعداد نظرات بیشتر شود بحث کامل تر میشود .
    درسته زمان وجود نداره ولی قدیم یا جدید و... اشاره به زمان دارن
    کاملآ هم معلومه
    عقیده هفت به نظرم از همه اینها کاملتره!
    معلوم شد پستهای قبلی من رو مطالعه نکردید!!
    توضیح دادم قبلآ
    چیزی که ما حس میکنیم الگوها هستن
    چیزی که زمان اسمش رو گذاشتیم در واقع یک حس هست نه واقعیت
    شما به وجود روح اعتقاد داری؟
    میدونم که داری
    سفر در زمان و پرواز روح و...
    یادت که نرفته!
    اگر یادت هست با این حرفا متناقضه
    البته من هم بهشت و جهنم و... ای با این تعریف کنونی رو قبول ندارم
    تفکر هفت در این مورد به نظرم درستر میاد تا...
    درسته البته جهان های موازی رو با چیزای دیگه اشتباه نگیریم!
    در مورد این موارد هم با هم بحث هایی داشتیم
    فکر میکنم به نتایج خوبی هم هردو رسیدیم
    نظر شما چیه؟
    دوستان من تذکر دادم
    لطفآ این بحث ها پایان پیدا کنه(تاریخی و...)
    اگر هم نقل قولی هست در پروفایلها
    من هم همین کار رو کردم
    خیلی ممنون

12. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

من اریای نیستم نیزی به این نام ندارم
    با غرور سرت رو بالا بگير وبگو كه من آريايي نيستم ولي........

---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------

درسته زمان وجود نداره ولی قدیم یا جدید و... اشاره به زمان دارن
    کاملآ هم معلومه
    عقیده هفت به نظرم از همه اینها کاملتره!
    لطفا ديگه به هيچ وجه از نظر هفت حرف نزنيد چون اين طور كه من مطلع شدم هيچ كدام از اعضاي هفت به كتاب دسترسي ندارند (شما گفته بودي داري) وفقط جزوه ي كوچكي در دسترس اعضا است كه من هم دارم ولي بالاي آن نوشته كه تا چاپ كتاب هفت اجازه ي استفاده ي ابزاري از آن را نداريد
    من كاري ندارم كه شما بگي نظر هفت خوبه ولي اين كه نظرش رو بگي مشكل داره
    Last edited by Hasan.M; 10-09-2010 at 11:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •