عجب بازی ایه.من بعد از 2004 با هیچ NBA ای حال نکردم.ولی انصافا این خیلی باهاله
عجب بازی ایه.من بعد از 2004 با هیچ NBA ای حال نکردم.ولی انصافا این خیلی باهاله
خیلی خوشحالم که سری بازیهای بسکتبال کم کم داره محبوب و محبوب تر میشه الان داشتم می دیدم کل پست های تاپیک NBA 2k9 شصت و دو پست بوده ولی حالا می بینیم که هنوز 1 ماه از این بازی نگذشته تعداد پست ها حدودا دو برابر آن شده و این حداقل برای من خوشحال کننده است
از دان این پست نا مربوط معذرت میخوام
با سلام
بازی در بخش my player خیلی بهتر و جذاب تر شده درجه سختی و زمان بازی رو میشه تغییر داد،بعد از 5 بازی در لیگ NBA میشه درخواست Trade(تغییر تیم) کرد،تنظیم دوربین دربازی های بعد به حالت اول برنمیگرده،قبل مسابقه intro video پخش میشه،هنگامی که بازیکن شما روی نیمکت ذخیره ها نشسته بازی رو از دید اون میبینید(سری قبل ارتفاع دوربین خیلی بالا بود)،امتیازات teammate grade خیلی خوب شده به کوچکترین حرکات شما در بازی امتیاز مثبت یا منفی داده میشه،تحلیل مسابقه بین دو نیمه جالب شده،بعد ازبازی بازیکن شما رو در کنفرانس مطبوعاتی نشون میده که ازش یه سوال درباره بازی پرسیده می شه وشما با انتخاب یکی از چهار گزینه ای که پایین صفحه نمایش داده میشه جواب رو انتخاب میکنید وبازیکن شما شروع میکنه به صحبت وجواب خبرنگاررو میده.
دوستان بازی رو از میهن دانلود، دانلود کردم.
setup رو که اجرا میکنم، پیغام زیر رو میده:
![]()
سلام بر دوستان
تو یه سایتی اینو نوشته بودن من خودم با همچین مشکلی روبه رو نشدم حقیقتا
Don't click setup.exe, just unpack nba2k11_1.cab and such other files
مرسی دوست عزیز. دمت گرم. خیر ببینی
از آواتارت هم خیلی خوشم اومد... عاشقشم
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود ،شما لطف دارید
قابل توجه دوستان ظاهرا save and exit بین بازی مشکل داره دیشب بین بازی سیو کردم وازبازی خارج شدم ،وقتی دوباره خواستم بازیم رو ادامه بدم نشد و بدون هیچ اروری از بازی خارج شد.(crash to desktop ).تو اینترنت یه گشتی زدم دیدم خیلی از کاربرای دیگه همچین مشکلی داشتن ونوشته بودن باید منتظر پچ 2k بود.مجبور شدم دوباره برم![]()
سلام
بنده مدیر بسکتبال سایت پرشین جیم هستم اینم لینک پروفایلم
درباره بسکتبال یا 2k10 هم سوالی داشتید درخدمیتم من تو نسخه قبلی استاد بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه عکس از بازی تیم من در مقابل لیکرز با ستاره هاش نتیجه رو توجه کنید میزان سختی بازی هم روی دشوارترین گذاشتم تا یه چیزی یاد بگیرم!
اینم یه آهنگ بسکتبالی واسه شما دوتان حتــــــــــــما دانلود کنید
این آهنگ خیلی توی مسابقات ان بی ای پخش میشه خیلی توپه
توی سایت ماهم عضو شید خوشحال میشیم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by basketball; 14-10-2010 at 15:08.
اگر بازی رو بلد باشین تیم مهم نیست
فعلا چند روزه اعصابم به خاطر دربه در بودن بهترین گارد راس تاریخ ان بی ای Allen Iverson عکس آواتارم ناراحتم!
هیچ تیمی بهش پیشنهاد نداده!!!!!!!!!!!
سوالی بود درخدمتم
نمیدونم چرا ؟
به نظر من فسیل آیورسون هم به درد میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)