دوستان گرامی من سه طرح تو ذهنم هست که رو هیچ کدومش هم به اندازه ی کافی فکر نکردم .. چیز هایی که تو ذهنم هست رو با شما در میان میگذارم و اگر کسی نظری به ذهنش رسید لطفا با پیغام خصوصی به من اطلاع بده.. لطفا اینجا پست ندهید چون نظم تاپیک به هم میخوره و کسانی که واسه موارد درسی به این تاپیک مراجعه میکنند با کلی پست اضافی مواجه میشوند:
1-طرح اول همون دادن جزوه به داوطلبین عزیز هست.. جزواتی که من به نظرم خوب هستند رو در اختیار داوطلبین قرار بدهم اما مشکلاتی هم در این زمینه هست که من اونا رو هم مطرح میکنم.. اول اینکه من وقت آزادم اونقدر نیست که دونه دونه جزوه کپی کنم و هر روز برم اداره پست جزوه ارسال کنم تازه اونم وقتی که قراره فی سبیل الله این کار رو انجام بدم .. قبول کنید یکم دور از ذهنه .. مسئله ی بعد اینه که حالا من همه درخواست ها رو جمع کردم تا یک تاریخی وبعدش همه رو با هم ارسال کردم.. یه موضوعی ذهنمو مشغول میکنه.. این جزوات رو اگه کسی میخواست داشته باشه باید کلی پول کلاس خصوصی و کنکور میداد .. مثلا جزوه جبر و احتمالی که قرار هست واسه یکی از دوستان بفرستم رو اگه ایشون میخواست خصوصی بره باید جلسه ای 200 هزار تومن میداد.. حالا اگه کسی اینطور مفت(البته هزینه کپی و ارسال به عهده کسی هست که جزوه رو میخواد) جزوه رو بدست بیاره آیا ارزش جزوه رو میدونه؟؟ من بعید میدونم.. لطفا تو پیشنهاداتون این نباشه که جزوات رو با قیمتی بالاتر به فروش برسونیم چون اونطوری از مسیر اصلی که کمک به داوطلبین هست دور میشیم
2-من یک شماره اعتیاری تهیه کنم و ساعاتی رو مشخص کنم که کسانی که سوالی دارند زنگ بزنند و سوالشونو بپرسند.. البته سوالاتی که تو تاپیک قابل جواب دادن نباشه و از طرفی داوطلب نیاز به مشاوره داشته باشه
3-با مسئولین سایت صحبت کنیم و بخواهیم که ترتیب چند همایش رایگان رو بدهند که بچه های پی سی ورلد بیان و توش مباحثی که دقت بیشتری رو میطلبه آموزش داده بشه .. که اینجا 2 مشکل اساسی هست :
اول اینکه آیا کسانی که بدون پرداخت هزینه بیان همایش ارزش این همایش رو درک میکنند یا چون مفت بوده واسه وقت تلف کردن میان و دوم اینکه اگه قرار باشه یک همایش رایگان برگزار بشه آیا کسی حاضر هست کمک کنه؟؟
-----------------------------
خواهشنا نظراتتون رو تو پیغام خصوصی بگید که تاپیک نامنظم نشه
///////////////////////////////
راستی من فردا واسه کاری میرم شهرستان و معلوم نیست چند روزه بر میگردم .. شاید تا شب برگشتم و شاید چند روز کارم طول کشید