تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام من فیزیکم 19 شده الانم تستای ابی رو فقط میزنم به نظر شما برای تسلط و اینکه درصدم بالا باشه دیگه چه کتابی رو بخونم؟ چون کلاس میرم مهم نیست کتابش درس نامه داشته باشه اندیشه سازان (مبتکران) خوبه؟
    اگه داری کلاس کنکور میری و از دبیرت راضی هستید فقط همون آبی رو کار کنید .. تست هاش کم نیست .. شما فقط سراسری ها رو بزنید .. هم ریاضی و هم تجربی .. چند دور بزنید و اگه دیگه مشکلی تو اونا نداشتید برو سوالات تالیفی کار کنید اونم نه تست های تالیفی بلکه کتاب اگر من طراح بودم رو تهیه کنید تست هاشو بزنید.. در ضمن نمره فیزیک دیپلم ملاک نیست .. ببین تست ها رو چند میزنید .. اگه بالای 40 میزنی یعنی وضعت خوبه
    مهندس نظرت راجع فیزیک فار چیه؟؟؟
    کتاب پیش سبز(فیزیک)رو دیدی؟؟
    بله دیدم.. بد نیست .. تقریبا تمام کتاب های بازار شبیه هم هستند.. اگه میخواهید اینا رو بخونید رمزینه رو هم یک نگاه بنداز ید ببینید کدوم به دلتون میشینه .. البته اینجا همه میدونند که من کلا هیچ کدوم این کتاب ها رو توصیه نمیکنم و تاکیدم رو جزوه خوندنه
    Last edited by Amin.M.1986; 19-08-2010 at 12:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله دیدم.. بد نیست .. تقریبا تمام کتاب های بازار شبیه هم هستند.. اگه میخواهید اینا رو بخونید رمزینه رو هم یک نگاه بنداز ید ببینید کدوم به دلتون میشینه .. البته اینجا همه میدونند که من کلا هیچ کدوم این کتاب ها رو توصیه نمیکنم و تاکیدم رو جزوه خوندنه
    ببین مهندس جام من کلا عاشق فیزیکم!یه کتاب خوب می خوام که مساله هاش تنوع زیادی داشته باشه و سخت هم باشه مثله فیزیک 3 خیلی سبز؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مهندس
    خوبی شما؟
    خسته نباشید.
    برنامه ی خوندن و کتاب های تست ریاضی و فیزیک رو ببینید و نظرتون رو بهم بگید.
    راستی رشتم تجربی هست و فارغ التحصیل هستم وتمام وقتم ازاد هستش. امسال کنکور دادم اما دیر شروع کردم به خوندن(اخر اسفند) به همین خاطر همه ی درسارو نخوندم و رتبم اصلا خوب نشد اما امسال تمام وقتم رو میزارم برای کنکور 90 و به دنبال رتبه ی 2 رقمی هستم.

1.کتاب ریاضیات تجربی خیلی سبز تالیف مهندس مویینی و مبتکران دوم تالیف مهندس ابولقاسمی سوم هم نونهال اذر رو دارم.
    ریاضیات تجربی خیلی سبز رو میخوام کاملا بخونم و کار کنم و بعد مبتکران رو بخونم.

2.کتاب های فیزیک اندیشه سازان که مبتکران تا سال 85 تجدید چاپشون کرده و هم اموزش هست هم تست چطور کتابی هستش؟
    فیزیک اندیشه سازان و خیلی سبز رو دارم.
    فیزیک پایه اندیشه سازان رو میخوام کامل بخونم و تستاشو کار کنم و بعد برم سراغ فیزیک خیلی سبز و پیش اندیشه سازان و خیلی سبز.
    فقط این رو بگم که از نظر رسیدن و وقت داشت کاملا وقت دارم این طور پیش برم و از بقیه درسام عقب نمونم.
    ممنون میشم نظرتون رو بگید و اگر مشکلی میبینید راهنماییم کنید.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ببین مهندس جام من کلا عاشق فیزیکم!یه کتاب خوب می خوام که مساله هاش تنوع زیادی داشته باشه و سخت هم باشه مثله فیزیک 3 خیلی سبز؟؟؟
    متوجه نشدم هدفتون چی هستش.. میخواهید کتاب معرفی کنم که سوالات سخت داشته باشه واسه دل خودتون یا میخواهید کنکور بدهید؟؟
    سلام مهندس
    خوبی شما؟
    خسته نباشید.
    برنامه ی خوندن و کتاب های تست ریاضی و فیزیک رو ببینید و نظرتون رو بهم بگید.
    راستی رشتم تجربی هست و فارغ التحصیل هستم وتمام وقتم ازاد هستش. امسال کنکور دادم اما دیر شروع کردم به خوندن(اخر اسفند) به همین خاطر همه ی درسارو نخوندم و رتبم اصلا خوب نشد اما امسال تمام وقتم رو میزارم برای کنکور 90 و به دنبال رتبه ی 2 رقمی هستم.

1.کتاب ریاضیات تجربی خیلی سبز تالیف مهندس مویینی و مبتکران دوم تالیف مهندس ابولقاسمی سوم هم نونهال اذر رو دارم.
    ریاضیات تجربی خیلی سبز رو میخوام کاملا بخونم و کار کنم و بعد مبتکران رو بخونم.

2.کتاب های فیزیک اندیشه سازان که مبتکران تا سال 85 تجدید چاپشون کرده و هم اموزش هست هم تست چطور کتابی هستش؟
    فیزیک اندیشه سازان و خیلی سبز رو دارم.
    فیزیک پایه اندیشه سازان رو میخوام کامل بخونم و تستاشو کار کنم و بعد برم سراغ فیزیک خیلی سبز و پیش اندیشه سازان و خیلی سبز.
    فقط این رو بگم که از نظر رسیدن و وقت داشت کاملا وقت دارم این طور پیش برم و از بقیه درسام عقب نمونم.
    ممنون میشم نظرتون رو بگید و اگر مشکلی میبینید راهنماییم کنید.
    موفق باشید.

با سلام خدمت شما.. ورودتون رو به این تاپیک خیر مقدم عرض میکنم..
    اشکال عمده ای که تو برنامه ی شما هست اینه که تصور میکنید با منابع متعدد میتونید نتیجه ی بهتری کسب کنید اما دوست عزیز فقط یک منبع رو واسه خوندن انتخاب کنید .. یعنی اگه اندیشه سازان رو میخونید دیگه سبز رو نباید بخونید و اگه سبز میخونید دیگه اندیشه سازان رو نخونید .. یک کتاب یا جزوه رو باید واسه خوندن و فهمیدن انتخاب کنید و بعد از اون یک کتاب تست .. حتما هم باید تست های سراسری سال های قبل رو کار کنید و چند دور بزنید و اگه بعدش وقت شد تست های تالیفی رو شروع کنید
    --------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان توجه کنند :
    ذکر یک نکته رو الزامی میدونم و اون اینه که همونطور که بارها گفته شد از منابع مختلف جلوگیری کنید .. واسه فهم مطالب فقط یک جزوه رو بخونید و دیگه وقت رو واسه خوندن مطالب هدر ندهید و به تست بپردازید

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جفتش مهندس!
    البته میگن سوالای امسال هم خیلی سخت بوده!!؟مثلا بچه های سال پیشی ما که سوالای کنکور رو همه رو بلد بودنند و قلم چی هم80-90 میزنند کنکور30 زدنند!

با سلام خدمت شما.. ورودتون رو به این تاپیک خیر مقدم عرض میکنم..
    اشکال عمده ای که تو برنامه ی شما هست اینه که تصور میکنید با منابع متعدد میتونید نتیجه ی بهتری کسب کنید اما دوست عزیز فقط یک منبع رو واسه خوندن انتخاب کنید .. یعنی اگه اندیشه سازان رو میخونید دیگه سبز رو نباید بخونید و اگه سبز میخونید دیگه اندیشه سازان رو نخونید .. یک کتاب یا جزوه رو باید واسه خوندن و فهمیدن انتخاب کنید و بعد از اون یک کتاب تست .. حتما هم باید تست های سراسری سال های قبل رو کار کنید و چند دور بزنید و اگه بعدش وقت شد تست های تالیفی رو شروع کنید
    خیلی سبز فقط تسته ها! شما گفتید فقط برای یاد گیری یه منبع رو بخونیم یا اگر تست اندیشه سازان رو زدیم نریم سبز رو بزنیم؟؟؟
    Last edited by The master; 20-08-2010 at 11:45.

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

سلام
    می‌شه بگین از مباحث فیزیک سال دوم کدوماش رو توی پیش دانشگاهی هم میخونیم؟
    یعنی‌ من توی تابستون که می‌خوام فیزیک 2 رو بخونم کدوم فصلها رو نخونم؟
    خیلی‌ ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

جفتش مهندس!
    البته میگن سوالای امسال هم خیلی سخت بوده!!؟مثلا بچه های سال پیشی ما که سوالای کنکور رو همه رو بلد بودنند و قلم چی هم80-90 میزنند کنکور30 زدنند!

خیلی سبز فقط تسته ها! شما گفتید فقط برای یاد گیری یه منبع رو بخونیم یا اگر تست اندیشه سازان رو زدیم نریم سبز رو بزنیم؟؟؟
    ببینید دوست خیلی گرامی.. در مورد سخت بودن من نظرم اینه که سوالات خیلی سخت نبود.. کلا سوالات رو به مفهومی شدن هست و این سیاست سازمان سنجش هست تا این بساط نکته و تست رو جمع کنه و کنکور از سال های قبل شروع به مفهومی شدن کرد .. حتی از سال 83 معارف هم مفهومی شد و از سال 84 ادبیات هم مفهومی شد.. خب در مورد اینی که گفتید اندیشه سازان بزنم بعد سبز بزنم و این حرف ها .. ببینید تست کنکور تست کنکور هست و مهم نیست تو کدوم کتاب باشه .. پس چه بهتر که دور خودتون رو با منابع مختلف شلوغ نکنید .. شما بعد عید به زحمت میرسید از هر درس یک کتاب رو هم مرور کنید حالا وقتی میخواهید از رو چند تا منبع کار کنید دیگه وضع بدتر میشه .. در مورد نحوه تست زدن هم حتما حتما ابتدا تست های سراسری سال قبل رو چند بار بزنید و اگر وقت اضافه اومد که در اکثر موارد نمیاد اونوقت شروع کنید به تست های تالیفی زدن .. کلا بحث تست تالیفی بحث بیهوده ای هست چون تنها تست های استاندارد همون تست های سال گذشته هست .. راستی در مورد اینکه تو قلم چی دوستان فیزیک رو خوب میزدند و کنکور رو خوب نزدند بهتون بگم که قلم چی به هیچ وجه ملاک نیست .. قلم چی همیشه شما رو واسه کنکور سال گذشته آماده میکنه نه سال آینده
    سلام
    می‌شه بگین از مباحث فیزیک سال دوم کدوماش رو توی پیش دانشگاهی هم میخونیم؟
    یعنی‌ من توی تابستون که می‌خوام فیزیک 2 رو بخونم کدوم فصلها رو نخونم؟
    خیلی‌ ممنون
    دینامیک و حرکت رو نخونید

9. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید دوست خیلی گرامی.. در مورد سخت بودن من نظرم اینه که سوالات خیلی سخت نبود.. کلا سوالات رو به مفهومی شدن هست و این سیاست سازمان سنجش هست تا این بساط نکته و تست رو جمع کنه و کنکور از سال های قبل شروع به مفهومی شدن کرد .. حتی از سال 83 معارف هم مفهومی شد و از سال 84 ادبیات هم مفهومی شد.. خب در مورد اینی که گفتید اندیشه سازان بزنم بعد سبز بزنم و این حرف ها .. ببینید تست کنکور تست کنکور هست و مهم نیست تو کدوم کتاب باشه .. پس چه بهتر که دور خودتون رو با منابع مختلف شلوغ نکنید .. شما بعد عید به زحمت میرسید از هر درس یک کتاب رو هم مرور کنید حالا وقتی میخواهید از رو چند تا منبع کار کنید دیگه وضع بدتر میشه .. در مورد نحوه تست زدن هم حتما حتما ابتدا تست های سراسری سال قبل رو چند بار بزنید و اگر وقت اضافه اومد که در اکثر موارد نمیاد اونوقت شروع کنید به تست های تالیفی زدن .. کلا بحث تست تالیفی بحث بیهوده ای هست چون تنها تست های استاندارد همون تست های سال گذشته هست .. راستی در مورد اینکه تو قلم چی دوستان فیزیک رو خوب میزدند و کنکور رو خوب نزدند بهتون بگم که قلم چی به هیچ وجه ملاک نیست .. قلم چی همیشه شما رو واسه کنکور سال گذشته آماده میکنه نه سال آینده

د
    هرچی تست بیشتر بزنیم سرعتمون میر بالاتر ذهنمون بیشتر فعال میشه.
    ببینید مهندس 100 البته زدن تستای کنکور لازم هست اما کافی نیست موافقین؟
    خوب مثلا اهنگ تغییر ریاضی تستای سراسری شاید 15 تا هم نباشه سر جمع خوب با این صورت زدن 15 تست ما رو اماده نمیکنه.
    در مورد استاندار بودن از نظر سختی نظر من مخالف نظر شما هست البته دلیل مخالفتم رو میگم تا سو تفاهم پیش نیاد. ببینید کی فکر میکرد امسال فیزیک و ریاضی اینقد سخت باشه سخت بودن منظورم وقت گیر بودنه؟؟؟
    هر تستی موقعه ای که تو کنکور اومد میشه تست استاندارد پس فلسفه ی استاندارد بودن اینه که تو کنکور بیاد.
    پس خیلی بهتر هست ما تستای سخت تر از اون چیزی که تا به حال در کنکور اومده کار کنیم تا بتونیم تو کنکور از پس تستای کنکور بر بیایم.
    تستای تالیفی 100 البته خیلی میتونه کمک کنه در کنار تستای کنکور چون با تستای جدیدی روبرو میشیم میفهمیم اگر همچین تستایی اومد چطور روش کار کنیم.
    قصد جسارت نداشتم مهندس فقط نظرم رو گفتم.
    موفق باشید.

11. 2 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بیشتر روی صحبتم با آقای The masterهست ولی شاید به درد بقیه هم بخوره این صحبت های من
    یکمl پیش زمینه بدم راجع به سوالی که ایشون از من پرسیدند تا بقیه هم بدونند موضوع این پستم چیه.. ایشون یک ازمونی رو واسه من لینک دادند که به نظرشون سوالات فیزیکش خیلی سخت بود و نظر من رو خواستند و من جواب ایشون رو اینجا میدم تا شاید به درد بقیه دوستان هم بخوره ..
    سوالات رو من تا شماره 106 نگاه کردم که مربوط به بردار ها و حرکت بود (به جز یک سوال که در مورد نحوه عدد نویسی علمی و دقت بود ) .. من نظرم رو راجع به امتحان و تا همین شماره سوالی که وقت کردن نگاه کنم میگم.
    دوست عزیز سوالات از نظر من اصلا مشکل نبود .. منظورم این نیست که شما باید 100 میزدی اما در حد 60 زدن واسه این امتحان کاملا نرمال بود گرچه اگه کسی قبلا به طور مفهومی خونده بود میتونست همه سوالات رو حل کنه( حالا شاید یکی دوتا سوال استثنا بود توش)
    .. یه پیشنهادی به شما و بقیه دوستان میکنم.. من همیشه وقتی میخوام فیزیک حرکت رو درس بدم میام اول بحث انتگرال و مشتق رو یاد میدم(این لم کار بود که نباید میگفتم) و بعد میام مفاهیم ریاضی رو با دید فیزیکی به دانش آموز نشون میدادم و دانش اموز میفهمید که این فصل همون فصل انتگرال و مشتق در کتاب دیفرانسیل هست .. با این روش یک تیر و دو نشون میزدم.. و تازه چقدر هم واسه دانش آموز ایجاد علاقه میشد به فیزیک .. حالا شما هم همین کار رو بکن واسه خودت .. مفاهیم انتگرال و مشتق رو خوب کار کن و بیا خودت ربط اون مطالب رو به این مباحث پیدا کن .. اگر به این روش کار کنی سوالات واست خیلی راحت تر میشه.. منتظر نتیجه کارتون هستم .. امیدوارم تا هفته بعد بتونی این کار که گفتم رو انجام بدی..
    خبرشو به بنده هم بدهید

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

هرچي تست بيشتر بزنيم سرعتمون مير بالاتر ذهنمون بيشتر فعال ميشه.
    ببينيد مهندس 100 البته زدن تستاي کنکور لازم هست اما کافي نيست موافقين؟
    خوب مثلا اهنگ تغيير رياضي تستاي سراسري شايد 15 تا هم نباشه سر جمع خوب با اين صورت زدن 15 تست ما رو اماده نميکنه.
    در مورد استاندار بودن از نظر سختي نظر من مخالف نظر شما هست البته دليل مخالفتم رو ميگم تا سو تفاهم پيش نياد. ببينيد کي فکر ميکرد امسال فيزيک و رياضي اينقد سخت باشه سخت بودن منظورم وقت گير بودنه؟؟؟
    هر تستي موقعه اي که تو کنکور اومد ميشه تست استاندارد پس فلسفه ي استاندارد بودن اينه که تو کنکور بياد.
    پس خيلي بهتر هست ما تستاي سخت تر از اون چيزي که تا به حال در کنکور اومده کار کنيم تا بتونيم تو کنکور از پس تستاي کنکور بر بيايم.
    تستاي تاليفي 100 البته خيلي ميتونه کمک کنه در کنار تستاي کنکور چون با تستاي جديدي روبرو ميشيم ميفهميم اگر همچين تستايي اومد چطور روش کار کنيم.
    قصد جسارت نداشتم مهندس فقط نظرم رو گفتم.
    موفق باشيد.
    دوست گرامي اول مشخص کنيد که هدفتون چيه تو کنکور .. اگه واقعا تصميم داريد يک رتبه ي خيلي عالي تو کنکور بگيريد بحث فرق داره و برنامه ي جدايي بايد واسه شما ريخت.. مثلا واسه رتبه ي 2 رقمي وضع فرق داره و يک برنامه ريزي فشرده تر لازمه..ولي اگه همچين قصدي رو نداريد ادامه مطلب رو بخونيد
    من که به شاگرد هام ميگم که واقع بين باشيد و خيلي هم خودکشي نکنيد .. با وضع فعلي يک رتبه زير 2000 واقعا مطلوب هست واسه رشته رياضي و يک رتبه زير 700 هم واسه تجربي کافي هست.. نميگم نبايد از اين بهتر شد.. اشتباه نکنيد .. منظورم با توجه به ديد باز تري که نسبت به آينده دارم نسبت به شما من ميدونم که خيلي هم تو دانشگاه خبري نيست و لزوما کسي که رتبه ي 1000 مياره آينده بهتري از کسي که 1500 مياره نداره .. و واسه اين رتبه ها که گفتم لازم نيست همه تست ها رو بزنيد .. همون تست هاي سال گذشته رو اگه مفهومي کار کره باشيد کفايت ميکنه .. در مورد او.ن مباحثي که ازش خيلي تست کم اومده ميتونيد تست هاي تاليفي رو بيشتر کار کنيد تا مسلط بشيد اما به ياد داشته باشيد که اگه تو 10 سال گذشته از يک مبحث 10 تا تست اومده معنيش اينه که اون مبحث از اهميت کمتري برخوردار هست و شما هم بايد وقت کمتري رو روي اون مبحث بگذاريد .. کنکور به هيچ وجه يک مسابقه ي علمي نيست .. کنکور فقط 50% به سواد بستگي داره و 50% هم به بلد بودن روش هاي درس خوندن و تست زدن .. نمونه هاي بيشماري رو ميبينيد که هرساله کلي کتاب ميخرن و تست هاي مختلف مار ميکنن اما رتبه ي اونها ميشه مثلا 9000 .. حالا واقعا اگه اين دوستان همون کتاب درسي رو ميخوندن و آبي قلم چي رو ميزدن از اين بدتر ميشدن؟؟؟ من به عنوان کسي که از بالا به قضيه نگاه ميکنم ميبينم که داوطلبين وقتشون رو با نحوه هاي غلط درس خوندن هدر ميدهند و البته افراد سودجو هم تحت عنوان گزينه ي 2 و يا قلم چي و ساير موسسات ميان و روش هاي اشتباهشونو به خورد بچه هاي بي نوا ميدن.. اون به اصطلاح کارشناس گزينه ي 2 به نام پوردستمالچي ميومد تو تلويزيون و هر چي از ذهن معيوبش تراوش ميکرد به خورد داوطلبين ميداد و نتيجش هم شد جيب پور پول واسه ي خودش و قبل اون هم نکويي.. اگه حوصلم بکشه يم مقاله ي آموزشي مينويسم تو اين شهريور و تا اول مهر منتشرش ميکنم در مورد نحوه ي صحيح درس خوندن
    توصيه ي من به شما دوست عزيز اينه که اول ببين چه رتبه اي رو ميخواي و بعد بيا تا من بهتون بگم که چه راهي ميتونه مفيد تر باشه
    Last edited by Amin.M.1986; 20-08-2010 at 23:26.

13. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض سه طرح

دوستان گرامی من سه طرح تو ذهنم هست که رو هیچ کدومش هم به اندازه ی کافی فکر نکردم .. چیز هایی که تو ذهنم هست رو با شما در میان میگذارم و اگر کسی نظری به ذهنش رسید لطفا با پیغام خصوصی به من اطلاع بده.. لطفا اینجا پست ندهید چون نظم تاپیک به هم میخوره و کسانی که واسه موارد درسی به این تاپیک مراجعه میکنند با کلی پست اضافی مواجه میشوند:
    1-طرح اول همون دادن جزوه به داوطلبین عزیز هست.. جزواتی که من به نظرم خوب هستند رو در اختیار داوطلبین قرار بدهم اما مشکلاتی هم در این زمینه هست که من اونا رو هم مطرح میکنم.. اول اینکه من وقت آزادم اونقدر نیست که دونه دونه جزوه کپی کنم و هر روز برم اداره پست جزوه ارسال کنم تازه اونم وقتی که قراره فی سبیل الله این کار رو انجام بدم .. قبول کنید یکم دور از ذهنه .. مسئله ی بعد اینه که حالا من همه درخواست ها رو جمع کردم تا یک تاریخی وبعدش همه رو با هم ارسال کردم.. یه موضوعی ذهنمو مشغول میکنه.. این جزوات رو اگه کسی میخواست داشته باشه باید کلی پول کلاس خصوصی و کنکور میداد .. مثلا جزوه جبر و احتمالی که قرار هست واسه یکی از دوستان بفرستم رو اگه ایشون میخواست خصوصی بره باید جلسه ای 200 هزار تومن میداد.. حالا اگه کسی اینطور مفت(البته هزینه کپی و ارسال به عهده کسی هست که جزوه رو میخواد) جزوه رو بدست بیاره آیا ارزش جزوه رو میدونه؟؟ من بعید میدونم.. لطفا تو پیشنهاداتون این نباشه که جزوات رو با قیمتی بالاتر به فروش برسونیم چون اونطوری از مسیر اصلی که کمک به داوطلبین هست دور میشیم
    2-من یک شماره اعتیاری تهیه کنم و ساعاتی رو مشخص کنم که کسانی که سوالی دارند زنگ بزنند و سوالشونو بپرسند.. البته سوالاتی که تو تاپیک قابل جواب دادن نباشه و از طرفی داوطلب نیاز به مشاوره داشته باشه
    3-با مسئولین سایت صحبت کنیم و بخواهیم که ترتیب چند همایش رایگان رو بدهند که بچه های پی سی ورلد بیان و توش مباحثی که دقت بیشتری رو میطلبه آموزش داده بشه .. که اینجا 2 مشکل اساسی هست :
    اول اینکه آیا کسانی که بدون پرداخت هزینه بیان همایش ارزش این همایش رو درک میکنند یا چون مفت بوده واسه وقت تلف کردن میان و دوم اینکه اگه قرار باشه یک همایش رایگان برگزار بشه آیا کسی حاضر هست کمک کنه؟؟
    -----------------------------
    خواهشنا نظراتتون رو تو پیغام خصوصی بگید که تاپیک نامنظم نشه
    ///////////////////////////////
    راستی من فردا واسه کاری میرم شهرستان و معلوم نیست چند روزه بر میگردم .. شاید تا شب برگشتم و شاید چند روز کارم طول کشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •