های.خسته نباشید.متریال شیشه گلخونه که یه جاهاییش بخار کرده رو چه طور تو مکس دربیارم؟البته با روش میکس انجامش دادم ولی خیلی جالب و طبیعی نشده.
های.خسته نباشید.متریال شیشه گلخونه که یه جاهاییش بخار کرده رو چه طور تو مکس دربیارم؟البته با روش میکس انجامش دادم ولی خیلی جالب و طبیعی نشده.
یه بار دیگه های.خیلی از مرحله عقب موندم که اینقدر دیر عضو سایتتون شدم،ولی خب بالآخره... .من چون جدیم به زمان های بحث و گفت و گوهاتون وارد نیستم البته اگرکه تایم مشخص داشته باشه و چه خوب که بالآخره یکی پیدا شد که زی-براش کار کنه البته تو کاربرهای شما.
البته منم فکر میکنم بهتره از opacity استفاده کنی
از تکسچری استفاده کنی که جاهای بدون بخارش کاملا سیاه باشه تا حذف شه و جاهایی که بخار داره یکمی سفید رنگ
یه طوری که توازن داشته باشه
البته شاید راه دیگه ای داشته باشه ف اما از این راه هم میشه
![]()
سلام
یه سوال در مورد گوگل اسکچاپ دارم
دقیقا اصلاح این کارم رو نمیدونم به همین خاطر باید توضیح بدم!
وقتی روی صفحه کلیک چپ میکنی و نگه میداری و موس رو حرکت میدی یه مستطیلی باز میشه و اگه موضوعاتی توش قرار بگیره انتخاب میکنه!
مشکل من دقیقا همین مستطیل هست
وقتی کلیک چپ میکنم و موس رو حرکت میدم تا این مستطیل باز بشه این کار خیلی کند انجام میشه یعنی اون مستطیل دیر تر از موس حرکت میکنه
در ضمن من برنامه رو روی سیستم خونگی نصب کردم و مشکلی نداشت اما روی لپتاپم اینجوریه
ممنون میشم راهنماییم کنید که برای چی اینجوریه؟!
شايد بخاطر كارت گرافيك لپ تاپ باشه (مدلش چيه ؟) درايورهاشو آپديت كن
دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم باید اینجا میپرسیدم یا جاش نیست
یه سری تاپیک رو سر سری خوندم که سوالم تکراری نباشه
اگه میشه در مورد انواع مختلف تکسچرها توضیح بدید
مثلا دیفیوز به چه کاری میاد یا نورمال مپ و یا بامپ مپ و ....
ممنون
گرافیک لپتاپم NVIDIA GeForce 540 1gig ddr3 هست
فکر نکنم کم بیاره
البته لپتاپم دوتا گرافیک داره که من نرم افزار رو با گرافیک 1 گیگ مچ کردم که کار کنه
گرافيكت كه خوبه ..نمي دونم دقيقآ به نظرم از سايت گوگل بپرسي بهتره ../
difuse:بجاي كالر مپ قرار ميگيره و در واقع تكسچر اصلي هست (البته بستگي بكاربردش داره ميزان تاثيرش )دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم باید اینجا میپرسیدم یا جاش نیست
یه سری تاپیک رو سر سری خوندم که سوالم تکراری نباشه
اگه میشه در مورد انواع مختلف تکسچرها توضیح بدید
مثلا دیفیوز به چه کاری میاد یا نورمال مپ و یا بامپ مپ و ....
ممنون
bump: كه در واقع همون تكسچر اصلي هست كه به رنگ سياه سفيد در مياد و برجستگي هاي سطح رو به تكسچر اصلي ميده تا طرح خشك و فلت نباشه برامدگي هاست :دي
normal map: اينم زماني بكار مياد ابجكت توي يه نرم افزار (مثله زبراش و مادباكس) highpoly شده براي دادن جزئيات اما چون استفاده از همون ابجكت توي نرم افزار هاي سه بعدي مادر (مكس و مايا ..) با ploy هاي زياد امكانپذير نيست از نرمال مپ استفاده ميكنن تا جزئيات رو در رندر به ابجكت كم حجم بدن .../
.....
من كمي خيابوني كارشون رو گفتم چون حقيقتش توضيح علمي شون بلد نيستم فقط باهاشون كار ميكنم :دي
موفق باشيد
مرسی عزیز
فقط یه سوال
دقیقا اصطلاح اون کاری که من انجام میدم چیه؟
Selecting multiple entities
موفق باشيد /کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)