دوستان شما چطوری کرک razor رو دانلود کردید ؟ من که نتونستم ولی بعد از 2 ساعت ( با ADSl 512 ) تونستم آپدیت کنم ولی آپدیتها رو پیداشون نمی کنم که نگهشون دارم .
دوستان شما چطوری کرک razor رو دانلود کردید ؟ من که نتونستم ولی بعد از 2 ساعت ( با ADSl 512 ) تونستم آپدیت کنم ولی آپدیتها رو پیداشون نمی کنم که نگهشون دارم .
كسايي كه مثل من موقع نصب دسترسي به اينترنت ندارن و كلا نمي خوان مرحله طولاني آپديت شدن بازي رو پشت سر بزارن مي تونن از اين راه با كمك هر دوتا كرك Reloded(كه معمولا توي دي وي دي بازي كه خريدين هست) و كرك Razor 1911 بازي رو كرك كنن و حالشو ببرن.
من خودم اينكارو كردم. جواب مي ده در حد بنز.
No online needed except for download the game, reloaded crack & razor crack.
1. Install game
2. Press orange button when asking for online, and enter the number provided by reloaded/razor, its same. G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
3. Continue till finish, quit installer
4. Copy update from reloaded crack (Update.bat, Update, and Support\Blizzard Updater.exe) and run update.bat
5. Run sc2_copy.exe from razor
6. run keytro.exe and press F2 then esc (it a must, to activate offline mode)
7. Create folder in StarCraft II folder name it “Maps” (This is for activating Skirmish/Play with AI)
7. Run game and choose guest mode on login screen
سلام! آقا من با کرک رازور آبم تو یه جوق نمی رفت. اما از اونجا که من اگه یه کاری رو شروع کنم، یا مرگ یا پیروزی جلومه، بالاخره با کلی تکاپو به فرآیند اسکیرمیش دست پیدا کردم. منتها، آخرش خودم هم نفهمیدم چی کار کردم! فقط این رو دانلود کنید، شاید فرجی شد، واس شما هم کار کرد. یه توضیحات مختصری تو رید،می هم هست. نکته ی فریبنده اش هم اینه که تو دایکیومنس، خودتون باید پوشه ی مپ رو درست کنید.11 مگابایت.
لینک رپیدباز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بازی را نصب کردم وقتی با کرک رازور کرک می کنم و وارد بازی میشم و روی گزینه guest میزنم ولی گزینه اسکریمی نمیبینم مشکل از کجاست؟
پر هزینه ترین و سخت ترین و مضحک ترین و وقت گیر ترین و از همه مهمتر اعصاب خراب کن ترین نصب تو تمام بازیهای دنیا
(الان یکی خوبیهاشو میگه)!!!
یادش بخیر جنرال این مشکلات رو نداشت![]()
باید روی Play Versuse .A.I بزنید
من همین کارو انجام دادم ولی نشد باز.
من توی این مرحله گیر کردم :
6. run keytro.exe and press F2 then esc (it a must, to activate offline mode)
وقتی F2 رو میزنم ارور میده.
دوستان کمکم کنین که خیلی فوریه
من از شرکت اطلس گیم این بازیو گرفتم اما دو تا دویدیش یکیه یعنی جفتشون دویدیه 2 هستن چکار کنم نمیشه ستاپ گذاشت یا اینکه dvd 1 رو دانلود کرد؟؟
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوستان کمکم کنین که خیلی فوریه
من از شرکت اطلس گیم این بازیو گرفتم اما دو تا دویدیش یکیه یعنی جفتشون دویدیه 2 هستن چکار کنم نمیشه ستاپ گذاشت یا اینکه dvd 1 رو دانلود کرد؟؟
برو همونجا که خریدیش عوضش کن این که دیگه مشکلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)