تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 52 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اين مدل سوني EX700 آِيا داخلي WIFI دارد يا بايد دانگل WIFI از طريق USB بخريم؟
    Last edited by p30worldiran; 29-09-2010 at 17:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام
    خير اين مدلWIFI داخلي ندارد . USB دانكلWIFI داره كه بايد جدا تهيه كنيد ولي سري NX WIFI داخلي داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    داخلي نداره ولي من بدون گارانتي مالزيايي رو خريدم كه داخل كارتن usb dongle را داشت.البته روي جعبه اش يك برچسب زده : wifi usb dongle included
    سفارش بعضي كشور ها دارن وبعضي ها ندارن مثل ايران! كه تعجبي هم نداره چون اينترنتش هم براي ما ممنوعه!!!ودر واقع نيازي براش نيست.
    ولي مدل هاي شركتي ندارن وبايد جداگانه بخريد كه فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشه وقيمتش تو اينترنت 80 دلار هست ولي اينجا نمي دونم چنده.

5. این کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این ایمیج اخری نیومد بالاخره؟من نگاه کردم همون 68 بود باز.در ضمن من با کابل لن به اینترنت وصل میشم با تی وی.پس چرا اپدیت نمیشه؟ای پی هم ست میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داخلي نداره ولي من بدون گارانتي مالزيايي رو خريدم كه داخل كارتن usb dongle را داشت.البته روي جعبه اش يك برچسب زده : wifi usb dongle included
    سفارش بعضي كشور ها دارن وبعضي ها ندارن مثل ايران! كه تعجبي هم نداره چون اينترنتش هم براي ما ممنوعه!!!ودر واقع نيازي براش نيست.
    ولي مدل هاي شركتي ندارن وبايد جداگانه بخريد كه فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشه وقيمتش تو اينترنت 80 دلار هست ولي اينجا نمي دونم چنده.
    سلام و با تشكر
    يعني فقط فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشد اگر متفرقه باشه شناسائي نميشه؟امتحان كرديد.؟چون قصد خريد دارم و دانگل مربوطه رو دارم dlink

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    من قصد خريد اين مدل را دارم . تمام مطالب اين تابيك را هم خوانده ام. دوستان از وجود ----t صحبت كرده اند يعني تصاوير ديجيتال را ميگيرد. اما در سايت سوني ايران وقتي بين EX V NX مقايسه مي كنيد جهت مدل EX حرفي از داشتن ----T نميبينيم. درست است؟
    مرسي اگر زود جواب دهيد.
    در ضمن من بين NX700-40 اينچ و EX700-46 اينچ دودل هستم. دوستان كمك كنند.
    Last edited by fafarnana; 03-10-2010 at 14:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله تصاویر دیجیتال رو میگیره مشکلی نیست . فقط سری NX و EX تیونر دیجیتال ----t دارند . هرچی سایز TV بزرگتر باشه بهتره EX700 46 اینچ بخرید اگه میتونید NX700 46 اینج گزینه بهتری هست .

10. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله تصاویر دیجیتال رو میگیره مشکلی نیست . فقط سری NX و EX تیونر دیجیتال ----t دارند . هرچی سایز TV بزرگتر باشه بهتره EX700 46 اینچ بخرید اگه میتونید NX700 46 اینج گزینه بهتری هست .

ممنونم دوست عزيز. دلم مي خواهد NX700-46 بگيرم ولي تفاوت قيمت آن با EX70-46 بالاي1 ميليون است و توانائي خريدش را ندارم. به هر حال بازهم متشكرم. دكمه تشكر من موجود نيست تو اين سايت.

12. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن من بين NX700-40 اينچ و EX700-46 اينچ دودل هستم. دوستان كمك كنند.
    سلام.

صرف نظر از اندازه , این دو مدل از لحاظ طراحی و شکل ظاهری و برخی امکانات با هم تفاوت دارند و بعضیها هم عنوان کردن که سری NX کیفیت بالاتری داره.بهتره یک مقدار بیشتری تحقیق کنید و البته از تاپیک خودش هم میتونید کمک بگیرید.

14. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •