اون پیره مرده که اصلا یزدی و اصفهانی و تهرانی و اذربایجانی و با هم قاطی کرده![]()
اون پیره مرده که اصلا یزدی و اصفهانی و تهرانی و اذربایجانی و با هم قاطی کرده![]()
من به خدا ودم اصفهانیم.............ولی تاحالا هیچ کدوم از این لحجه هارو از نزدیک ندیدم
کل فامیل ما به این فیلم ایراد گرفتن...........حتما حرف زدن اقای ساکت رو دیدید ؟ به این میگن لحجه ، نه اونی که توی تلوزیون پخش میشه
حالا کاری به غلط و درست بودن لهجشون نداریم ولی من فکر می کنم فرق اینا با اصفهانی ها اینه که خود اصفهانی ها اوناییشون که لهجه دارن سعی می کنن لهجشون رو خفیف کنن و بدون لهجه حرف بزنن ولی اینا از قصد می خوان اصفهانی حرف بزنن واسه همینه به اصفهانی ها برخورده و خوششون نمیاد
اخه تو که اصفهانی نیستی که بفهمی ما چی میگیم...................اصلا بعضی از کلمه ها رو از خودشون در میارن.......اکثر فامیل های من لهجه دارن ....ولی هیچ کدوم اینجوری حرف نمیزنند......خودشون دارن به این فیلم ایراد میگیرند....دیگه خودت فکرشو بکن![]()
یعنی شما میخواید بگید که لهجه برای ما اصفهانی ها افت داره؟
بهتر نیست روی حرفتون بیشتر فکر کنید
من از اینکه اصفهانی هستم خوشحالم و وقتی جایی هم رفتم که از روی لهجه ام بهم گفتن شما اصفهانی هستی به خودم افتخار کردم
لهجه اصالت رو نشون میده البته درستش
Last edited by satttanism; 20-08-2010 at 22:59.
دوستان عزیز!تمام عوامل فنی و غیر فنی این سریال غلط کردن!
خوبه؟! این بحث لهجه رو بیخیال بشید!!
من درک میکنم دوستان اصفهانی چی میگن! چون خودم همین احساس رو سره سریال شهریار داشتم... ولی مانور دادن بیش از حد رو این قضیه به نظر من زیاد جالب نیست...
قربون همتون
یاعلی![]()
ما غلط بکنیم بخوایم تهرانی صحبت کنیم.لا اقل لهجه داشتن نشون میده طرف مال یه منطقه ای است.والا نصف کشور تهرانی صحبت میکنند معلوم هم نیست مال کجا هستند؟؟؟؟بله اصفهانی بودن کلاس هم داره به جرات میشه گفت اصفهان یکی از بهترین جاها درکشور برای زندگی هستوبه هزار و یک دلیل.خواستید میتونم از هر جنبه ای که خواستید بگم.
این تاپیک بیشتر در مورد خود فیلم و ایراد ها و نقاط قوت فیلم هستش ولی متاسفانه من هرجا میرم همه تاپییک های مربوط به زاینده رود لهجه حرف اول رو توش میزنه![]()
تو اصفهان رسمه آخر اسم ی میزارن؟
فرهادی،جمشیدی،سحری،... !
![]()
رسم نیست
اتفاقا بیشتر آخر اسم کسره میذارن تا ی
راستی اسم عروسه سحر نیست : دی
این از نکات فیلم هست که اونایی که دقت کردن متوجه شدن اسم طرف چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)