اينكه همون بازيگر نقش جواني هاي حاج فتاحه مگه نه؟
اينكه همون بازيگر نقش جواني هاي حاج فتاحه مگه نه؟
بیخیال دادا! اگه ریش سیبیل هم داشت، می گفتیم کدوم فرشته ای اینقدر مو داره!!!![]()
آره خودشه ... تازه قرار شد سكانس هايي كه بازي كرده رو حذف كنن ولي چون شريفي نيا داييشه ديگه ...!اينكه همون بازيگر نقش جواني هاي حاج فتاحه مگه نه؟
دوستان من یه حدسی می زنم نظر شما چیه؟
من فکر می کنم اهو خردمند که سرمست رفت خونشون تا در مورد پیوند قلب حاج آقا باهاشون صحبت کنه همون شریفست و پسرش سهراب هم که دهکردی نقششو بازی می کرد پسر حاج فتاحه که البته خود حاج آقا از وجودش بی خبره
منم وقتی اون سکانس رو دیدم همین حدس رو زدم
من میگم سامان حالش خوب میشه وبرمیگرده و همه چیزایی رو که از حاج فتاح تو برزخ دیده به بقیه میگه طوری که به وصیتش رسیدگی بشه و حاج فتاح هم از عذاب نجات پیدا میکنه و وارد بهشت میشه
همه چی هم به خوب وخوشی تموم میشه![]()
مگه میشه حالش خوب شه یادش بیاد تو برزخ چی دیده؟
چیزی هم ندیده که فقط یه بار دیدش که تو عذاب هم نبود الانم که چشماش بستس و زنجیر پیچ
با اين گره ي داستاني(البته اگه بشه اسمش رو گره گذاشت) كه وارد كردند ديدن سريال لذت بخش تر شد.
به گزارش مشرق، (الف.ش) که برای اولین بار در یکی ازسریالهای ماه مبارک رمضان حضور دارد، بصورت غیرقانونی در این سریال نقشآفرینی کرده است.
وی که حدوداً 30سال سن دارد در حال حاضر با اقامت در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، مسئولیت هماهنگی کنسرتهای خوانندگان زیرزمینی و برخی خوانندگان لسآنجلسی در دبی را به عهده دارد.
این فرد در مواقعی نیز در نقش تهیه کننده ظاهر شده و سرمایه ساخت برخی کلیپهای زیرزمینی را که علیه نظام به سیاه نمایی می پردازند را تأمین کرده است.
گفته می شود این فرد که همزمان با حوادث تلخ بعد از انتخابات سال گذشته وارد ایران شده بود به دلیل برخی اقدامات بازداشت و پس از مدتی آزاد شده بود.
بر پایه این گزارش، پس از اطلاع برخی مسئولین، قرار بوده سکانسهای مربوط به وی از این سریال ملکوتی حذف شود و فرد دیگر این نقش را بازی کند اما این اتفاق به دلیل نفوذ دایی این بازیگر که وی نیز از بازیگران اصلی این سریال مناسبتی می باشد صورت نگرفت تا خواهرزاده نقش جوانی دایی را بازی کند.
گفتنیاست، در حالی که بسیاری از بازیگران و فارغ التحصیلان سینما به دلیل نداشتن رابطه های قوی در حال حاضر بیکار هستند، برخی افراد نظیر (الف.ش) به دلیل رانتهای مختلف به نقش آفرینی در تلویزیون و سینما می پردازند.
تو پست اول توی بازیگرا فقط امير شجاعي میشه الف - ش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)