از این به بعد بجث رو راجع به برنامه دنبال کنین . برای بالا رفتن اجر معنوی تاپیک یا با دلیل انتقاد کنین و اگه برنامه نکته مثبتی هم داره بگید ! در یک جمله نقد کنید .
از این به بعد بجث رو راجع به برنامه دنبال کنین . برای بالا رفتن اجر معنوی تاپیک یا با دلیل انتقاد کنین و اگه برنامه نکته مثبتی هم داره بگید ! در یک جمله نقد کنید .
اصلا توانایی مجری گری رو نداره....کاملا مشخص بود که خیلی جا ها کم آورد....
مجری که نباید وابسته به نوشته ها و الهامات تو گوشیش باشه....
پس فردا یکی تو برنامه ش یه گافی بده باید بتونه جمعش کنه ولی جوهرچی خودش گاف نده خیلیه....
جوهر چی بازیگر خیلی خوبیه ولی با این کارا دارن بازیگرای مارو کوچیک میکنن
بابا شما چرا به این مجری های جوان فرصت نمیدید خودشونو نشون بدن؟!: د ی
من که قسمت نشد برنامه رو ببینم...برا همین حیف،نمیتونم همدردی بکنم : د ی
ولی همینو بگم که بازیگری با مجری گری خیلی فرق داره!(همه اینو میدونسین : د ی)
بازیگر 100 بار اشتباه میکنه،اونی که ما تو tv میبینیم 101یه که درست در اومده.
اما مجبریه بدبخت زبونش بگیره بگه دیب دمینی،برنامه زندس...سوتی حساب میشه و تا یک عمر ملت میگن فلانی گفت دیب دمینی...بی سواد : د ی
برای یک برنامه یک ماهه بهتر بود یکی رو بیارن که وارده،چون فرصت خاصی نیست که تازه بخواد یاد بگیره و جا بیوفته!
ولی باز بهتره بهش فرصت بدین چند بار دیگه...اگه بخوایم به این زودی ببریم لیست سیاه که باید tv رو ببوسیم بزاریم رو طاقچه : د ی
سریال ها که تعریفی ندارن...کم کم خدا برا این ماه عزیز برنامه های tv رو برامون نگه داره : د ی
ین شبکه 3 هم هر سال یه بازی درمیاره !
تجربه محسن افشانی براشون کافی نبود با اون فضاحت مجبور شدن مجری عوض کنن اینم اضافه شد !!!!قد یه بچه هم عبرت نگرفتن!!
به نظر من که مجری گری محسن افشانی باز بهتر بود....درسته در شان ماه عسل نبود ولی لااقل میتونست برنامه رو بگردونه....
قصدم مقایسه افشانی با جوهرچی نبود که صد البته افشانی بهتر بود !مقصود اشتباه تو انتخاب مجری همچین برنامه ای بود !!!
واقعا با این انتخابهاشون احساسی جز توهین به شعور ملت و خیانت به مالیاتی که تو دستشونه برای ساختن برنامه ها تداعی نمیکنه!
طفلك جوهرچي داشت خدا خدا ميكرد تو دلش برنامه زودتر تموم بشه
موندم حالا فرزاد هيچي
ولي احسان چش بود ؟
سال به سال بجاي بهتر شدن چرا اينطوري ميكنن
کسی خبر نداره که تا آخر این یارو هست یا عوض میشه!؟
بستگی به بازخوردش تو جامعه داره که با توجه با اینکنه معمولا +80% مردم از برنامه های سیما رضایتمندی دارن بعیده عوض شه!
پ . ن : با تشکر از مدیران که تاپیک رو باز نگه نداشتن ! من چند تا فروم خارجی هم که دنبال می کردم معمولا سعی می کنن پست ها رو پاک کنن به جای بستن کامل یه تاپیک مخصوصا اگه active باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)