سلام من هم همين مشكل را دارم لطفا اگه راه حل ان را پيدا كرديد به من هم بگيد
سلام من هم همين مشكل را دارم لطفا اگه راه حل ان را پيدا كرديد به من هم بگيد
سلام.
یکی از دوستان لطف کنه راجع به نحوه تنظیم و همچنین کار با GPS و برنامه trekbuddy یک مقدار توضیح بده
من نتونستم باهاش کار کنم.
ممنون.
to use a Wi-Fi connection you first need to configure a data account.
Despite the fact that the Wi-Fi connectivity has higher priority, the first thing Elm does in attempt to connect to Internet is to check if you have a data account. It may sound frustrating, but don’t worry – you may type whatever you want for the name and the APN. It’s not necessary to be a proper and working data account, you just need to have something entered.
برای اتصال به اینترنت با wifi حتما باید یک data account تعریف کنید.لارم نیست حتما مشخصاتی که وارد میکنید درست باشه و غلط هم باشه کار میکنه فقط باید یه چیزی برای name و apn بنویسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی پست های اول این تاپیک نوشتید که:
خواستم ببینم آیا این مشکل هنوز وجود داره؟نكات منفی
عدم وجود کابل اتصال به کامپیوتر و کارت حافظه در بستهبندی گوشی، عدم وجود محافظ لنز، قرار گرفتن ورودی کارت حافظه زیر درپوش باتری، عدم وجود پورت استاندارد microUSB، عدم وجود خروجی هدفون استاندارد 5/3 میلیمتری، عدم وجود ومرورگر/ویرایشگر پروندههای آفیس، عدم وجود قابلیت مسیریابی برای شهرهای ایران.
سلام مجدد.
آقا این سوال منو کسی جواب نداد و خودم اونقدر باهاش ور رفتم تا یه چیزهایی حالیم شد.
حالا وجدانا" این یکی رو جواب بدین مدتیه روی صفحه نمایش گوشی بالای نمودار آنتن دهی یه مربع کوچیک افتاده که داخلش حرف E نوشته شده این چه معنی داره؟
ممنون.
بعضی از دوستان می گن ای دی ای جی هست برای افزایش سرعت اینترنت
سلام.
امروز متوجه شدم اون مربع بعضی وقتها میشه دایره و حرف توش هم عوض میشه به G زنگ زدم به شماره 09990 از اونها پرسیدم گفتن که این علائم نشاندهنده سرعت دانلود از اینترنت در اون مکانی که گوشی قرار داره هستش که اگه E باشه سرعت 60 Kb/s و اگه G باشه 20 Kb/s میشه دانلود کرد و در واقع یک جور اطلاع رسانیه.
سلام دوستان
ان elm تمهاش چجوریه ؟
من تمهای گوشیهای جاواهی قبلی و تمهای ساعت را ریختم
اما نصب نشد
پس فرمت تم این گوشی چیه ؟
دوستان کیفیت صدا و همچنین بلندی آن در هندز فری در مقابل n86 چگونه است؟
وایرلسش اذیت که نمیکنه!؟
اقایون همونی که میگید ایجاد کنیم برای وایرلس رو پگید کامل تا ما انجام بدیم تو کوم منو هاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)