Asus Maximus III GENE حدود 250 تومنبهترین برد برای کار شما Maximus III Extreme هست که فکر کنم حدود 440 قیمتش باشه
امکانات خیلی خوبی داره
Asus Maximus III GENE حدود 250 تومنبهترین برد برای کار شما Maximus III Extreme هست که فکر کنم حدود 440 قیمتش باشه
امکانات خیلی خوبی داره
Maximus III GENE در حالت دوال 8x.8x هست.که فکر کنم از نظر شما هم برای sli جالب نیست
ولی Maximus III Extreme درحات دوال 16x.16x و در حالت تریپل 16x.16x.8xهست.(به علاوه ساتا3 وusb3 و.......)
کلا مادربرد محشری هست.از هر نظر عالیه!!!!!!
Last edited by iceweek; 09-08-2010 at 13:13.
فکر میکردم X16 باشه...,ولی متاسفانه!Maximus III GENE در حالت دوال 8x.8x هست.که فکر کنم از نظر شما هم برای sli جالب نیست
بله قیمت محشری هم دارهولی Maximus III Extreme درحات دوال 16x.16x و در حالت تریپل 16x.16x.8xهست.(به علاوه ساتا3 وusb3 و.......)
کلا مادربرد محشری هست.از هر نظر عالیه!!!!!!
ولی در کل مناسبترین چیپست برای Cross Fire و SLI چیپست X58 و سوکت LGA1366 هست
بله به درد از ما بهترون میخوره
من گفتم به ایشون برای sli بهترین گزینه خرید asus M4N98TD EVO هست که طبق مشخصاتش dual @ x16 هست
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
یعنی amd بخرن
دقيقا ضرب المثل هاي خواستن خر و خرما با همه و اينكه : پول بيشتر : آش بيشتر و بهتر !!!نقل قول:
راستي لينك sli در p55a-ud4p جطوريه؟
طبق این لینک درصورت استفاده از 16x,8x SLI
کد:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3435#sp
ولی یک نکته ی راقرمز کرده که میگه هنگامی که دو کارت گرافیک در اسلات یک ودو PCI ex16 استفاده میشه
Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers will work at normal mode
حالا لينك 16x با 8x چطوره؟ به درد مي خوره ؟؟
440 تومن !!!!!!برای sli بهترین حالت 16x.16x هست این حالت خیلی گرون در میاد
بهترین برد برای کار شما Maximus III Extreme هست که فکر کنم حدود 440 قیمتش باشهنكنيد اين كار رو من قلبم شارژيه !!
در صورتی که برای کراسفایر سیستم amd شما 160حدود تومان برای برد هزینه میکنید.حالت 16x .16x
یا برای sli میتونید asus M4N98TD EVO بخرید که باید حدود 180 باشهخوب علت اين تفاوت قيمت زياد چيه؟؟ با 180 تومن ميني مي خري كه AMD مي خوره و SLI مي كني. اونم به صورت 16x+16x !!!بله به درد از ما بهترون میخوره
من گفتم به ایشون برای sli بهترین گزینه خرید asus M4N98TD EVO هست که طبق مشخصاتش dual @ x16 هست
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
یعنی amd بخرن
حالا اگه بخواي اينتل بخري بايد يه مين 440 تومني بخري كه بتوني 16x+16x رو داشته باشي !!!
يعني 260 تومن اختلاف !!! براي رقابت هم كه اين همه اختلاف ندارن !!! پس چه تكنولوژي اين وسط هست؟
این برد که گفتم خیلییی امکانات داره.فقط به sli ختم نمیشه.فکر هم نکنم کسی داشته باشدش.
برای i5 ,sli برد دیگه ای ندیدم که دوال 16x باشه
اگرcorei7 بخرید ASUS - Rampage II GENE هست dual x16 speed
حدود 270 تومان
من قبلا بهتون گفتم برای شما که بازی زیادی هم نمیکنید یه athlon 635 بسه
بازي زيادي انجام نمي دم ولي با برنامه هايي مثل : PHOTOSHOP & PREMIER & POWER POINT & ...من قبلا بهتون گفتم برای شما که بازی زیادی هم نمیکنید یه athlon 635 بسه
كار مي كنم. واگر احيانا AMD بگيرم 6هسته اي رو مدنظر دارم.
يه نگاهي هم به بازي هاي حال انداختم ديدم براي CPU هاي موردنياز اسم ATHLON ديده مي شد. ولي براي اينتل هنوز تو همون PENTIUM4 و نهايتا CORE 2 DOU سير مي كنه و به I5 نرسيده. كه البته علتش هم همون 4 هسته اي بودنش هست.
يعني شايد ATHLON دو سال دوام بياره ولي I5 چهار سال. (توجه كنيد كه مثال زدم.) يعني فكر كنم قدرتش بالا تر باشه. من نمي خوام 1.300 پول بدم و 2سال ديگه مادربورد و سي پي يو عوض كنم !
كسي نظري نداره درباره ي پست قبلي؟؟؟؟نقل قول:
من قبلا بهتون گفتم برای شما که بازی زیادی هم نمیکنید یه athlon 635 بسه
بازي زيادي انجام نمي دم ولي با برنامه هايي مثل : PHOTOSHOP & PREMIER & POWER POINT & ...
يه نگاهي هم به بازي هاي حال انداختم ديدم براي CPU هاي موردنياز اسم ATHLON ديده مي شد. ولي براي اينتل هنوز تو همون PENTIUM4 و نهايتا CORE 2 DOU سير مي كنه و به I5 نرسيده. كه البته علتش هم همون 4 هسته اي بودنش هست.
يعني شايد ATHLON دو سال دوام بياره ولي I5 چهار سال. (توجه كنيد كه مثال زدم.) يعني فكر كنم قدرتش بالا تر باشه. من نمي خوام 1.300 پول بدم و 2سال ديگه مادربورد و سي پي يو عوض كنم !
ماشاالله تالار رو تاپيك بارون كردن !!! البته خوبه نشون مي ده p30world حسابي مشهوره
اگه نظري داريد بگيد. ممنون مي شم چون مي خوام ديگه كار رو يه سره كنم !!! نهايتا تا يك هفته ديگه مي خوام بگيرم.
گفتم ماه رمضون بياد شايد فروشنده كمتر خالي ببندن !!
راستي كسي از GTX460 خبري نداره ؟؟
بازي زيادي انجام نمي دم ولي با برنامه هايي مثل : PHOTOSHOP & PREMIER & POWER POINT & ...
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ نظري چيزي ؟؟؟؟؟
راستي دارم مي رم طرفاي جمهوري ارزش داره يه سر برم بازار موبايل ايران؟ چون طبقه دومش براي كامپيوتر هست! راستي طرفاي جمهوري LG & SAMSUNG نمايندگي براي مانيتور ندارن ؟؟
بازم ممنون![]()
بهتره بری بازار کامپیوتر ایران بین میدان ولیعصر وچهارراه طالقانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)