کسی نیست مرا یاری دهد ؟
کسی نیست مرا یاری دهد ؟
به احتمال زیاد فیلمش بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم هم هر ظرفیتی میگیری سعی کن حداقل کلاس 6 باشه که مخصوصآ تو فیلم برداری به مشکل نخوری
زیاد به امتیاز ها فکر نکنید چون اینقدر کیفیتها نزدیک به همند که نمیشه بگی این بهتر از اون یکیه![]()
Last edited by vvc; 25-10-2010 at 17:34.
هادی جون یادم نبود این دوربین سرعت عکاسیه بالای داره با فیلم FULL HD (FZ100)
برای همین باید 6 به بالا باشه احتمالا 10 خوبه واسش
اما تو دفتر چه نوشته
همراه دوربین نخری بهتره
![]()
ببخشید ... من دو هزاریم کجه... نگرفتم چی گفتید ...
ببخشید من یکم عجله دارم ... اگه میشه خیلی زود کمکم کنید ... بین دو راهی موندم ... نمیدونم FZ35 بگیرم یا FZ40 ?!! ... راستی فکر کنم این FZ40 که دیجی کالا داره میفروشه گارانتی و ضمانت نداره ... با این حساب چی ؟ ... می ارزه ؟ ... راستی FZ40 دفترچه راهنمای فارسی داره ؟ ...
کسی سر در نیاورد چرا تو سایت photographyblog قیمت FZ40 کمتر از FZ35 هستش ؟
این ماجرای رم چی شد ؟ ... کلاس 6 بالاخره خوبه یا نه ؟ ... یه چیزی میخوام به هیچ وجه اذیتم نکنه ... این دیجی کالا رم 16 گیگ ADATA رو که کلاس 6 داره و گارانتی مادام العمر داره رو داره میده 42 هزار تومن ... این خوبه ؟
منم مثل [H@di Soft] هنوز بین FZ35 و FZ40 موندم ، هر چند[ ELSIN ] تاکید دارن FZ40 بهتره ،
آخر این هفته می خوام برم خرید .... موندم واقعا FZ40 به اندازه حدود 60 تومن که بالاتره برتری مهمی داره یا نه ... یا همون FZ35 رو بگیرم .. این مابه التفاوت قیمت رو بدم رم بالاتر و بهتر بگیرم؟؟
Last edited by Simaaa; 26-10-2010 at 08:13.
ببینید برای افزایش 2mp با افزایش نویز روبهروییم کاریش هم نمیشه کرد
اما این نویز کم رو نمیشه با واید عالی زوم عالی فلش 9.5m جای فلاش که میشه کلی چیز به دوربین اضافه کرد (FZ100) و 3 اینچ LCD و ... عوض کرد
همه اینا به کنار firmware هم به روز شده نمیشه از اینا گذشت
خود من اگر حالا بخواهم دوربین بخرم یا HS10 یا یکی از این دو یا SX30 رو انتخاب میکردم (SX30 به نظر بهتره بیشتر برای زومش) HS10 هم که تکه تک
FZ35 مال 2009 بود اینا مال 2010 هستند
کلا نمیتونید صبر کنید تا D3100 بیاد هوم
60 تومن برای من مهم نیست چون چیزی که عوض میشه رو دوست دارم
رم هم کلاس 10 بگیر تا اذیتت نکنه 8GIG هم فکر کنم کفایت کنه
8GIG کلاس 10 باید 25 تومن باشه
![]()
با توجه به زوم بیشتر وامکانات بیشتری که تو مد عکس وفیلم برای این دوربین تعبیه شده
به نظر من اون اختلاف قیمت ارزش داره![]()
بله تازه باطریشو یادم رفت FZ40 Battery life (approx.) 580 pictures (CIPA Standard)
580 عکس یعنی 110 عکس بیشتر از FZ35
والااااااااااا
![]()
من آخرین قیمتی که از fz35 تو سایت پیدا کردم 470بود که هم قیمت باfz40 هستش.کجا میتونم fz35 رو 60تومن کمتر از fz40 بگیرم؟
آخه عکسای fz35خیلی بهتر از fz40 و fz100 هستش.اما اگه قرار باشه از کم شدن کیفیت عکسش صرف نظر کنم نوع جدیدش fz100 رو میگیرم که آپشنای خیلی بیشتری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)