تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 154

نام تاپيک: James Bond 007: Blood Stone

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب خوردیم به کنسی بازی دیدم فعلا هیچی بهتر از این توی بازار دم دست نیست رفتم وگرفتمش!
    یه کم از بازی رو رفتم حدود یکی دو مرحله در مورد جزئیات بازی زیاد نظر نمیدم چون هر وقت قبل از اتمام یک بازی چنین کاری کردم پشیمون شدم
    ولی کلا بازی بدی که نیست هیچ به نظر من سرگرم کننده هم هست مخصوصا بعضی جاها مخفی کارهاش حسابی میچسبه و البته این صحنه های تعقیب وگریزش هم برای خودش نوعی نوآوری حساب میشه که باعث میشه بازی هم ریتم آروم داشته باشه و هم سریع که ترکیبی از این دو نوع لذت بازی رو دو چندان میکنه
    گرافیکش هم همچین بدک نیست ولی خوب خیلی هم مال نیست ولی در کل به قول حسین خودمون برای یه بازی توی این سطح کاملا قابل قبوله مخصوصا که نور پردازیهاش هم خوب کار شده

داستان راستش زیاد نمیتونم نظر بدم چون اصلا فیلم این بازی روندیدم(اصلا فیلم داره؟) و نمیدونم اصلا ربطی داره به هم داره یا نه و میترسم بگم همیچن مالی نیست طرفدارای سری 007 بریزن سرم(البته چیز زیادی از یاز رو هم نرفتم پس بماند)
    در کل حداقل به pc گیمرها می تونم پیشنهادش کنم چون هیچی که نباشه حداقل برای سرگرمی واقعا میشه روش حساب باز کرد مخصوصا توی این قحطی بازی تا حداقل DS 2 بیاد
    همگی موفق باشید
      محتوای مخفی:  
    حالا یکی نیست بگه تاپیک رو زیر خاک و از توی مومیایی کشیدی بیرون تازه پیشنهادش هم میکنی
    Last edited by mehdy.z; 15-01-2011 at 00:24.

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خوب خوردیم به کنسی بازی دیدم فعلا هیچی بهتر از این توی بازار دم دست نیست رفتم وگرفتمش!
    یه کم از بازی رو رفتم حدود یکی دو مرحله در مورد جزئیات بازی زیاد نظر نمیدم چون هر وقت قبل از اتمام یک بازی چنین کاری کردم پشیمون شدم
    ولی کلا بازی بدی که نیست هیچ به نظر من سرگرم کننده هم هست مخصوصا بعضی جاها مخفی کارهاش حسابی میچسبه و البته این صحنه های تعقیب وگریزش هم برای خودش نوعی نوآوری حساب میشه که باعث میشه بازی هم ریتم آروم داشته باشه و هم سریع که ترکیبی از این دو نوع لذت بازی رو دو چندان میکنه
    گرافیکش هم همچین بدک نیست ولی خوب خیلی هم مال نیست ولی در کل به قول حسین خودمون برای یه بازی توی این سطح کاملا قابل قبوله مخصوصا که نور پردازیهاش هم خوب کار شده

داستان راستش زیاد نمیتونم نظر بدم چون اصلا فیلم این بازی روندیدم و نمیدونم اصلا ربطی داره به هم داره یا نه و میترسم بگم همیچن مالی نیست طرفدارای سری 007 بریزن سرم(البته چیز زیادی از یاز رو هم نرفتم پس بماند)
    در کل حداقل به pc گیمرها می تونم پیشنهادش کنم چون هیچی که نباشه حداقل برای سرگرمی واقعا میشه روش حساب باز کرد مخصوصا توی این قحطی بازی تا حداقل DS 2 بیاد
    همگی موفق باشید
      محتوای مخفی:  
    حالا یکی نیست بگه تاپیک رو زیر خاک و از توی مومیایی کشیدی بیرون تازه پیشنهادش هم میکنی
    مهدی بازیو ادامه بده ببین تو مرحله ی بانکوک کرش میکنی و از بازی میپری بیرون یا نه؟
    اگه نه کرکو برام آپ کن
    دمت گرم

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مهدی بازیو ادامه بده ببین تو مرحله ی بانکوک کرش میکنی و از بازی میپری بیرون یا نه؟
    اگه نه کرکو برام آپ کن
    دمت گرم
    چشم...ولی من اصولا گیمر کندی هستما به امید من نشینی بهتره
    COD رو حدود سه هفته ای شد تا تمومش کردم

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان من در حین بازی به یه مشکل مزخرف برخورد کردم بازی بدون هیچ پیغامی و با باز شدن پنجره close win در حین اجرای بازی بسته می شه بعد از تعقیب و گریز تیر انداز داخل آکواریوم البته چند جا این مشکل رو داشت که با skip کردن مشکل حل می شد وقبل از بسته شدن هنگام پخش قسمت های گرافیکی خود بازی می پرید جلو ولی اون جا دیگه این راه حل هم جواب نمی ده

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من یه جایی تو مایه های فاضلابه گیر کردم -میگه باید یه راهی پبدا کنی تا به ..... برسی اما هیچ راهی نیست همون اوایل بازیم تقریبا

کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟

داره خودمونی میشه حامدمایا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من که دیشب تمومش کردم . بدک نبود . حداقل از نسخه قبلیش بهتر بود .

باز هم رفتیم بمونیم تو کف بازی ............!!

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

با سلام

من یه جایی تو مایه های فاضلابه گیر کردم -میگه باید یه راهی پبدا کنی تا به ..... برسی اما هیچ راهی نیست همون اوایل بازیم تقریبا

کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟
    کلید 1 رو بزن تا از موبایلت کمک بگیری .

داره خودمونی میشه Soap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

[QUOTE=حامدمایا;5814678]من که دیشب تمومش کردم . بدک نبود . حداقل از نسخه قبلیش بهتر بود .

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

سلام خسته نباشید میتونید کرکتون رو بزارید برای دانلود ؟

ما هم مثله بقیه تو بانکوک گیر کردیم و...........

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

کلید 1 رو بزن تا از موبایلت کمک بگیری .
    رفیق کرکتو برامون آپ میکنی؟؟

[QUOTE=Soap;5825313]

سلام خسته نباشید میتونید کرکتون رو بزارید برای دانلود ؟

ما هم مثله بقیه تو بانکوک گیر کردیم و...........
    به به داش مهدی خودمون
    چطوری دلم برات یه ذره شده
    امیدوارم با این کرک تا مرحله ی آخر بریم

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

فقط میتونم بگم بازیش فوق العادست واقعا تا حالاش حال کردم خیلی چیزای جدید نسب به بازی های دیگه داره این f رو که جلو دشمنان میزنی واقعا نوع مشت زنی و لگدو فن هایی که بکار میبره عالیییه بازی یه جاهایی مزخرف آسونه یه جاهایی واقعا سختو طاقت فرسا مخصوصا قسمت ماشین سواریش

ماشین سواریش خیلی هیجانیه واقعا دمش گرم-نسخه های قبلیش هم همین جوریه ؟یه نسخه داد پارسالا منظورم اونه-اونم به همین قشنگی هست ؟

من چند سال پیش یه 007 بازی کردم در حد مرگ افتضاح بود اما این شدید روش کار شده اگه یه ویرایش میشد بعضی جاهاش میشد جزو قشنگترین بازی ها

همزمان با این بازی دارم resident 5 رو هم بازی میکنم اونو باید خیلی حساب شده تیر بزنی که کم نیاری این نه همین جور تفنگو دستت بگیرو تییر بزن اوقده رزیدنتو تو این بازی خالی کردم مخصوصا اونجاش که تو شرکت نفت بودم دور تا دور اسلحه فقط هی ور میداشتمو تیرم میزدمو میکشتم -این خوشم میاد از بازی هایی که هی بکشم هی خون بریزم

11. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستانی که بازیو تمام کردند لطف کنند و کرکشونو برامون آپ کنن
    ممنون میشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •