شما میخوای چاق بشی یا هیکل ورزیده داشته باشی ؟
این 2تا خیلی فرق میکنن
شما میخوای چاق بشی یا هیکل ورزیده داشته باشی ؟
این 2تا خیلی فرق میکنن
سلام دوستان
من الان 17 سالمه و دچار لاغری مفرط هستم(این نظر خودمه چون همه دوستام وزن نرمال دارن)
خورد و خوراکمم که خوبه شکر خدا
شدم پوست و استخوان خالی
مچ دستم رو لمس کنین فقط استخوانه
خیلی ضعیف شدم
مشکل چی میتونه باشه؟!!!
من هم همین مشکل رو دارم
من 18 سالمه
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
من هم همین مشکل رو دارم
من 18 سالمه
از مکمل غذایی فروگلوبین استفاده کنید !
سلام اقا..اقا ما هم گريان گير همچين معضلي هستم که بيشتر تقصير خودمه...بي رو در واسي بگم ..سستم..همش هم از (خ و د ا ر ض ا ي ي) هست که چيزي جز پشيموني نداره.مريضيم اقا مريض خدا شفا بده..علاجشم ..ورزش ورزش ورزش...توصيه ميکنم قرص سيپروهيپتادين اصلا به هيچ وچه استاده نکن..چون کورتن داره ..بعدا پدرتو در مياره..ميتوني از قرض مخمر آبجو هست استفاده کني که بي ضرر هست که قيمت 30 قرص ميشه 6000 تومن داروخونه ها دارن.... بازميگم خودتو بنداز با بچه ها برو باشگاه اونم به طور اصولي و بدون استفاده از کراتين و مکمل هاي ديگه...بيش از اين ضرر بسه ديگه...اخه يکي نيست بگه تو که لا لايي بلدي چرا خوابت نميبره...ولي ادم که نميتونه واسه خودش لا لا يي بخونه...به نظر شما ميتونه..؟؟؟ خودم الان با قد 180 و وزن 53 و سن هم 23 سال..خدايا خودت نظري کن..
به یه دکتر غدد مراجعه کن.
شاخص توده بدني از تقسيم وزن به كيلوگرم به قدضربدر قد به متر بدست مياد بين 20 -25 طبيعيه كمتر از 20 لاغري
مسئله لاغري هيچ ارتباطي با عمل مذكور نداره و اينها فقط تخيلات شماست و از نظر علمي كاملا بي اساسه
با هم رو راس باشیم
اون مشکلی که تو دوره بلوغ خیلی ها از نوجوون ها رو گرفتار میکنه اطرافت نیست؟
اون مساله بدجوری لاغر کننده هست...![]()
شما منبعی داری که این حرف شما رو ثابت کنه؟!
دوستان باور کنید این چیزی که میگید هیچ ربطی به لاغری نداره!!
من آزمایش خون هم گرفتم ولی نبردم پیش دکتر
اون چیزایی که خودش توی ورقه آزمایش نوشته(منظورم حد نرمالش هست)مال من تقریبا نزدیک به نرماله
اطرافیان گفتن احتمال داره تیروئیدت پرکار یا کم کار باشه
یه نکته ای هم بگم:
من شدیدا گواتر دارم.کریس رونالدو رو دیدین؟ از اون شدیدتر هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)