این کارنامه من ! ... اصلا خوب نیست ! :
![]()
تایید میشه برای فعل غایب هم امر وجود داره
و اما برنامه شما. بنظرت اشتباه نمیکنی؟این روش درس خوندن برای امتحانات نهایی خوبه ولی برای کنکور غلطه . اینکه 1کتابو بخونی بذاری کنار کار فوق العاده اشتباهیه . درسها رو پا به پای هم پیش ببر. یه آزمون آزمایشی شرکت کن و با برنامه اون پیش برو فکر کن هر مرحله ای که میخوای آزمون بدی همون کنکوره درسی رو کنار نذار. یکی از مهمترین فواید این روش اینه که سر کنکور ذهنت سریع سوییچ میکنه روی درسای مختلف ولی اگه بخوای هر کتاب رو بخونی بذاری کنار بعد بری سراغ بعدی ذهنت تنبل میشه و موقع کنکور نمیتونی به سرعت از درسی به درس دیگه سوئیچ کنی. یکی از بچه های فروم حرف قشنگی زد. کنکور وقت تجربه کردن نیست از تجربه دیگران استفاده کنید![]()
این کارنامه که گذاشتین گزینه 2 e؟
33 هزار نفر شرکت کننده داره تو تابستون؟!
باریکلااااا!
پارسالم اینجوری بود؟! یا امسال جذب کردن؟
برنامه من بخاطر اين هست كه بزرگسال درس ميخونم و هنوز سال سوم رو نصف هم نكردم ولي بايد سال ديگه كنكور بدم و پشت كنكور هم نميتونم بمونم .
در مورد آزمون آزمايشي باي عرض كنم كه من مثلا عربي و شيمي رو هنوز پايه رو اصلا نخوندم ( يعني مطالعه نكردم اصلا و واحدهاش رو پاس نكردم نه اينكه خونده باشم ولي تست نزده باشم ) چطور برم و مال پيش رو بخونم و آزمون آزمايشي بدم ؟
ولي اگه آزمون خيلي بدرد بخور باشه نهايتا شركت ميكنم و تو آزمون ها اين 2تا درس رو بيخيال ميشم و درس هايي كه بلدم رو ميزنم .
راستي قلمچي اجازه ميده كسي كه ديپلم نداره بره تو آزمون هاي پيش شركت كنه ؟
مثل اینکه تابستونی ها هم دارن زیاد میشن...اینطور پیش بره تا 4-5 سال دیگه ملت از اول ابتدایی واسه کنکور می خونن !
یادش بخیر پارسال کانون تو تابستون خودشو کشت(تو ریاضی ها) همش 20.000 نفر شرکت کننده تونست جذب کنه...(احتمال امسال تابستونش تو 70-80 هزار نفره!!! (اینجا که تبلیغاتش فراگیر شده بد طور!)
گاج هم یه اگهی زده که معدل بالای 17 ثبت نام رایگان...
خلاصه گفتم بگم که کنکور بیشتر به یه رقابت واسه این موسسات تبدیل شده تا دانش آموزها!!!!![]()
کلا با توجه به اینکه هنوز شروع به خوندن نکردم خوب بود ...
با اینکه درصدام پایینه چون نخونده بودم، ولی مشخص بود سوالاتش خیلی آسون بود، مثلا فیزیک رو شما اگه 4-5 تا فرمولش رو یاد داشتید میتونستید براحتی بالای 70-80% بزنید ... اصلا سوال پیچیده و مفهومی توش من ندیدم .
سخت ترین قسمتش زبان بود، من تو آزمون های قلمچی که شرکت می کردم یا کنکور های دانشگاه آزاد و سراسری سال های پیش رو که بررسی می کردم، هیچکدوم Close testش به این سختی نبود ...
سلام اینم بخشی از کارنامه من:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون طوری نگا نکنید
* عمومی ها رو انقد رو قرابتای ادبیات فک کردم گاهی بین دو گزینه شک داشتم به زبان و بیشتر دینی نرسیدم ! بعد گفتن دفترچه اختصاصیا رو برداریناختصاصی هم نخونده بودم دو ساعت نشستم
*هوای گرم حوزه + نه اون جا ساعت بود نه من ساعت داشتماین بغل دستیم هر وقت دستش به سمت من بود ساعتشو نگا میکردم
* بیشتر از نصف منابع آزمونو نخوندممن آزمون اول ادبیات و دینیم بالا 80 بود بعد فاجعه شد چون یه هفته ای نخوندم
این یعنی عقب افتادن از برنامه مهمترین دلیلش بود
خلاصه باید تلاشمو بیشتر کنم واس جبرانناامید نمیشم
اما یه نکته جالب:
با این گندی که من زدم زبان 0 و فیزیک 2رتبه 3592 شدم از 33402 نفر؟
![]()
![]()
البته خیلیا فک کنم اومده بودن بسته ی بعدی رو بگیرن فقطپس مغرور هم نمیشم
(آخه نیس درصدام فوق العادس
)
![]()
اين سوالات گام اول رو بعدا ميشه خريد ؟
سلام
من سال 88 کنکور دادم عربی رو زیر 15 درصد زدم و سال 89 رو هم یا 89 درصد یا 96 درصد زدم (یک یا 2 غلط)
اینا رو گفتم که هم کلاس گذاشته باشم!!!!!!!!! وهم بتونی اعتماد کنی.
من کلا عربی رو بوق بودم اون 15 درصد 88 رو شانسی زدم باورتون بشه یا نشه باید بگم که حدود 23 تا سوال زده بودم!!!!!!
تابستون قبل اومدم و اول عربی 1 رو کامل از کتاب درسی و جزوه دبیرمون خوندم + عربی به زبان ساده
فقط مباحث عربی 1 رو . حدود 1 یا 2 هفته طول کشید با 2 ساعت در روز خوندن . براش تست هم نزدم چون میدونستم که خیلی تکرار میشن.
بعد از دوستام یه عربی نشر الگو گرفتم تالیف مصطفی خاکبازان و 80 تا تست عربی 1 داش که زدم و همه رو خودم بدون کمک گرفتن از پاسخنومش به جواب رسیدم. خیلی وقت گرفت ولی ارزشش رو داشت.
سپس عربی 2 رو شروع کردم به این ترتیب که
متن رو از روی کتاب درسی میخوندم و ترجمه میکردم کلمات و جملاتی که بلد نبودم رو از گاج سبز پیدا میکردم و توی کتاب مینوشتم تا بتونم مرور کنم
بعد قسمت قواعد رو از کتاب درسی و سپس از گاج سبز میخوندم و می رفتم سراغ تمرینا و سعی میکردم همشو خودم حل کنم
بعد هم کل درس رو توی دو صفحه خلاصه می کردم. همین
سپس به سراغ کتاب تست نشر الگو می رفتم و تستای یه درسو میزدم . البته یادمه که تستاش خیلی وقت گیر بود. نکاتی که یادم رفته بود و نکات جدید رو هم به پایان خلاصه ها اضافه می کردم.
و اینگونه بود که پایان تابستان عربی من رسیده بود به بالای 70 درصد.
در طول سال هم همراه برنامه کانون متنو میخوندم + خلاصه ها مو + تستای نشر الگو رو دوباره میزدم+ هرچی هم که میدیدم اشکال دارم میرفتم و از یه منبعی می خوندم مثل کتاب سبز که البته خیلی هم مزخرفه!!
کانون تا اخر نوروز عربی رو تموم کرد و منم دیگه هر از گاهی یه مجموعه کنکور میزدم و هر چی که بلد نبودم رو از خلا صه هام رفع اشکا ل می کردم.
امید وارم مفید بوده باشه این پست.
برنامه شما براي عربي عالي بوده بايد هم خوب ميزدينش
من احتمالا تا آخر اذرماه تموم كنم عربي ها رو و يكبار هم از روي جامع رمزينه مرور كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)