تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 50 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 492

نام تاپيک: Tom Clancy's H.A.W.X. 2

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نگاهی کوتاه:

Tom Clancy s HAWX 2

نگاهی دوباره به آسمان
    جهان در یک باتلاق بی ثباتی سیاسی و نظامی در غلطیده است.کلاهک های هسته ای روسیه هر آن آماده استارت و پرواز هستند.می‌بینید برای ساختن یک بازی اکشن همین یک خط داستان کافیست (شاید زیاد هم باشه!)، بله کل داستان بازی در این سطر خلاصه می‌شود.در اولین ماموریت باید با یک F-16 را کنترل کنید و از باند فرودگاه takeoff کنید.در این نسخه ماموریت‌ها در حالی که بر فراز آسمان هستید به شما از پایگاه هوایی مخابره می‌شوند.و دیگر شاهد Load طولانی مدت مراحل به تعداد زیاد نخواهید بود و این عمل باعث پویا شدن بازی شده است.طرفداران در نسخه قبل جنگ هوایی را با سرعتی بالا در آسمان کشورهای مختلف تجربه کردند.البته تمام عناصر بازی گذشته دچار تغییر ، تحول و بهبود شده‌اند.شما می‌توانید در بخش تکنفره (single-player) عملیات‌ها را به صورت co-op و مشترک انجام دهید.برای حمله به پایگاه دشمنان مشخص است که از سلاح‌های جنگنده خود استفاده خواهید کرد و در دو راه مختلف پیش رو خواهید داشت: اول استفاده از موشک و دوم استفاده از بمب.در مورد بمب‌ها باید گفت که دقتی بسیار عالی پیدا کرده‌اند.با رها کردن یک بمب می‌توانید خسارت‌هایی جبران نشدنی به پیکره پایگاه دشمن وارد آورید.البته برای رها کردن بمب باید به دشمن نزدیک بشوید که می‌تواند برای جنگنده شما خطراتی را به همراه داشته باشد.حال این موضوع در مورد موشک‌ها صادق نیست و می‌توانید در فاصله‌ای دور به کشتاری جمعی دست بزنید.موشک سلاحی مورد دلخواه برای درگیری‌های سریع و نفس گیر برای شما خواهد بود.با استفاده از موشک حتی می‌توانید در سریع ترین زمان ممکن بیشترین ضربه را بزنید.

یکی از مراحل در دل تاریکی شب و بر فراز یک منطقه آفریقایی رخ می‌دهد که با جنگنده F-35 باید در خفا بدون این که دیده شوید حرکت کنید.از آنجا که این مرحله شبانه است برای دیدن بهتر اهداف می‌توانید از حالت دید در شب استفاده نمایید.هدف شما نابود کردن یک اکیپ از تانکر‌های دشمن است که در نزدیکی ساحل قرار دارند.شما می‌توانید اولین هدف را در سکوت و با یک بمب نابود کنید ولی با اولین آتش است که جنگی نفسگیر در آسمان و زمین در انتظار شماست.زمانی کار برای شما به مراتب سخت می‌شود که جنگنده‌های مقابلتان رادارگریز باشند که از بین بردنشان بسیار سخت است.سازندگان اجازه ادامه دادن این عملیات را به ما نمی‌دهند!
    dogfighting ها نیز دچار توسعه شده‌اند.شما برای خنثی کردن حملات موشکی دشمنان می‌توانید با جنگنده‌های دیگر یگان خود به پروازی کاملا نزدیک به هم و انجام انواع مانور‌ها دست بزنید تا از خطر آتش دشمن در امان بمانید.هوش مصنوعی دیگر جنگنده‌ها خوب کار شده ، به طوری که احساس می‌کنید یک انسان در حال کنترل کردن آن است.در بخش چندنفره (multiplayer) نیز پر بار و سرگرم کننده است و می‌توانید انواع هواپیما‌ها را انتخاب کنید و از همه ویژگی‌های مختلفشان لذت ببرید.همچنین سازندگان گفته‌اند که گیمر‌های پلتفرم‌های مختلف می‌توانند با یکدیگر رقابت کنند.ما باید منتظر اطلاعات بیشتر از HAWX 2 باشیم.از جمله اطلاعات بیشتر در مورد هواپیما‌های UAV (هواپیما‌های بدون سرنشین برای اهداف جاسوسی).این عنوان در -- بر روی پلتفرم‌های PS3 , X360 , PC عرضه خواهد شد.

2. 8 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چون از سیستم DMR تبعیت می کنه فکر نکنم به این زودی ها ! کرک بشه ! فکر کنم یک 1-2 ماه می کشه و یا اصلا کرک نشه !
    چرا کفر میگید دوست عزیز ،اصلا کرک نشه یعنی چی ؟ مطمئن باشید کرک میشه فقط چقدر طول بکشه معلوم نیست دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره .مگه در AC II وSCC ازاین DRM استفاده نشده بود .

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چرا کفر میگید دوست عزیز ،اصلا کرک نشه یعنی چی ؟ مطمئن باشید کرک میشه فقط چقدر طول بکشه معلوم نیست دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره .مگه در AC II وSCC ازاین DRM استفاده نشده بود .
    AC II طرف دار زیادی داشت به خاطر اون فکر کنم بعد 1.5 ماه اینا تونستند کرک کنند ( در مورد زمان دقیق نمی دونم چون بازیش نکردم فقط شنیده بودم 1.5 ماه اینا کشید تا کرک بیاد ! ) ولی این بازی طرف دار زیادی فکر نکنم داشته باشه تا skidrow بشینه کرکش کنه ! ( البته یکم روان شناسی دارم روش کار می کنم چون فروم های خارجی = وارز بی بی اینا بحث باز کردم که که کرکر ها نمی تونند این بازی را کرک اینا کنند تا بلکه از روی حرصم که شده کرکش کنند ) من خودم هر روز 3-4 تا فروم خارجی نگاه می کنم + search در google کاش زود بیاد

5. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

AC II طرف دار زیادی داشت به خاطر اون فکر کنم بعد 1.5 ماه اینا تونستند کرک کنند ( در مورد زمان دقیق نمی دونم چون بازیش نکردم فقط شنیده بودم 1.5 ماه اینا کشید تا کرک بیاد ! ) ولی این بازی طرف دار زیادی فکر نکنم داشته باشه تا skidrow بشینه کرکش کنه ! ( البته یکم روان شناسی دارم روش کار می کنم چون فروم های خارجی = وارز بی بی اینا بحث باز کردم که که کرکر ها نمی تونند این بازی را کرک اینا کنند تا بلکه از روی حرصم که شده کرکش کنند ) من خودم هر روز 3-4 تا فروم خارجی نگاه می کنم + search در google کاش زود بیاد
    آره منم به شدت منتظر کرک این بازی هستم...فکر هم نکنم کم طرفدار داشته باشه یکیش خود من

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

طرفداران این بازی کم نیستن من قبلا نسخه 1 این بازی رو آنلاین بازی می کردم همیشه کلی آدم داشتن بازی می کردن حتی گاهی اوقات ایرانی هم می دیدم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

چی شد پس کی میآدش

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

مثل اینکه این دوستان کرکر یادشون رفته ....

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یادشون نرفته
    سیستم کرکش یکم پیچیده هست
    قبلا بازی با این قفل یک 2-3 هفته کشید تا کرک بشه ( که اونم طرفدارش از این بازی خیلی بیشتره )
    البته چون اون اولین بارشون بود زیادتر کشید به همین خاطر خاطر امکان داره به این زودی ها بیاد و یا ...
    مونده به skidrow تا کرک کنه یا نه ! چون باید سرور مجازی براش بسازند
    تا اونجایی که من فهمیدم این قفل جدید ubi soft برای هر مرحله از بازی کد و یا اطلاعاتی از طریق سرورش به کامپیوتر درخواست کننده می ده و بازی کن می تونه بره به مرحله بعدی ! یعنی از طریق اینترنت و سرورش صورت می گیره به خاطر همین کرکر ها باید اولا کد حفاظتی هر مرحله را کرک کندد بعد اینا را جمع آوری کرده و یک سرور مجازی به صورت کرک بسازند ! که اینم خیلی زمان بر هستش ولی امکان پذیره
    حالا سوال اینجاست که آیا skidrow حوصله داره این بازی را هم مثل AC2 که طرفدارش زیادتره کرک کنه و یا نه !
    Last edited by vitamin2002; 28-11-2010 at 01:32.

11. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    بابا یوبیسافت خودشو علاف کرده دیگه
    احمقه!
    نمیدونه واسه هر تاخیر انداختن چقدر طرفدار کم میکنه
    البته اگه میدونین سه بار تاخیر واسه drm پدر سوخته بود که یه جوری کردن به قول vitamin2002 که زحمت میخواد واسه کرک
    ولی کلا بازی باحالیه
    کاشکه بازی ساز ها ما رو درک کنن و یه کم بازی هواپیمایی زیاد بسازن
    حالا خدا میدونه وقتی کرک بشه که skidrow میدونم نمیکنه چقدر باگ میگیره و چقدر مرحله حذف میشه وای!!!!!!!!!!!!
    اوکی در ضمن کسی میدونه تو فروشگاه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازیش واقعا اصله اگه اصل باشه خوب میشه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله تمام بازیهای موجود در بازار ایران یک کپی از نسخه_ی اصلی بازی هستند و تنها تفاوت اونها با نسخه_ی اصلی اون فایل کرکی هست که شما جایگزین فایل .EXE اوریجینال میکنید...

+
    ای بابا منم دیگه دارم کلافه میشم چون یکی از طرفدارهای پروپا قرص این بازی هستم حالا کی کرک شه خدا میدونه...خدا کنه فقط بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •