تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 449 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض ورژن های متفاوت internet security کومـــودو

،منبعم هم سایت رسمی کومودو هست،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ========================================

Comodo Internet Security
    رایگان است با امکانات زیر:
    Features
    Antivirus, Anti-Spyware, Anti-Rootkit & Bot protection
    Defends your PC from Internet attacks
    Detects and eliminates viruses
    Prevents malware from being installed
    Auto Sandbox Technology™
    Easy to install, configure and use
    Free to both business and home users
    فایروال هم دارد!!!
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------------

Comodo Internet Security Pro 2011
    سالی حدود 50 دلار با امکانات زیر:
    All-in-One Protection Features
    Comodo Antivirus Cleans Malware
    Comodo Firewall Protection
    Defense+ Host Intrusion Protection
    Auto Sandbox Technology™
    TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
    Remote Security & System Support
    Virus-Free Guarantee
    کد:

Comodo Internet Security Complete 2011
    سالی حدود هفتاد دلار با امکانات زیر:
    Auto Sandbox Technology™
    TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
    Online Backup Stores Critical Files
    Remote Security & System Support
    Virus-Free Guarantee
    ID Theft Protection Up To $15,000
    کد:

Comodo Internet Security Plus 2011
    سالی حدود 40 دلار در سال با امکانات زیر:
    Auto Sandbox Technology™
    Remote Security Support
    کد:
    Last edited by santamove; 30-10-2010 at 12:45.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من پست اضافی و اشتباه نمی دم،منبعم هم سایت رسمی کومودو هست،
    کد:
    ========================================
    دوست عزیز لطفا این جمله رو با دقت کامل بخونید و باعث نشید که چندین پست این تاپیک با پستهای بیهوده ای که جوابش 100 درصد مشخصه پر بشه.

اینجا چندین نفر Comodo Internet Security Premium 2011 را در حال حاضر دارند استفاده میکنند که یکی از اونها خود من هستم. این نسخه که نسخۀ رایگان Comodo Internet Security است فایروال هم دارد چون در سیستم من که نصب شده همراهش فایروال هم وجود داره.

فایروال این نسخه هم هیچ فرقی حتی به اندازۀ یک سر سوزن با فایروالی که در نسخه های پولی وجود داره نداره. در ضمن شما بهتر بود سایت را کمی با دقت تر میخوندید و همچنین پیشنهاد میکنم پست های این تاپیک را هم با دقت بخونید تا سو تفاهمی که براتون پیش اومده بر طرف بشه.

3. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

تو این تصویر هم مشخص هست که فایروال داره

5. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

جهت هر چه بهتر روشن شدن موضوع :

[

البته از این بحث که بگذریم انتخاب بسیار خوبیه حتما امتحان کنید الان حدود یک هفته است که رو سیستم نصبه وبسیار

عالی با حجم آپدیت روزانه کیلوبایتی داره کارمیکنه البته تنظیماتش یادتون نره (پستهای آقا مهران)

موفق باشید.

7. 2 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

جهت هر چه بهتر روشن شدن موضوع :

[

البته از این بحث که بگذریم انتخاب بسیار خوبیه حتما امتحان کنید الان حدود یک هفته است که رو سیستم نصبه وبسیار

عالی با حجم آپدیت روزانه کیلوبایتی داره کارمیکنه البته تنظیماتش یادتون نره (پستهای آقا مهران)

موفق باشید.

اون 3 تا فایلی که بصورت ناشناخته در کمودو قسمت Unrecognized file زده چیه؟ اگر مشکلی هست عکسشو بزار تا حل کنیم چون فایل ها هنوز داخل کامپیوترت هستند و مسیرشون هم تغییر نکرده. اگر پاک میشدند اون عدد 3 هم وجود نداشت.

اگر هم خودت میدونی و عمدا گذاشتی اون تو بمونه که هیچی

9. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

اون 3 تا فایلی که بصورت ناشناخته در کمودو قسمت Unrecognized file زده چیه؟ اگر مشکلی هست عکسشو بزار تا حل کنیم چون فایل ها هنوز داخل کامپیوترت هستند و مسیرشون هم تغییر نکرده. اگر پاک میشدند اون عدد 3 هم وجود نداشت.

اگر هم خودت میدونی و عمدا گذاشتی اون تو بمونه که هیچی
    مرسی آقا مهران خودم گذاشتم تو قفس .

یکیش p u f f - یکیش هم babylon- یکی دیگه هم cfosspeed

به چینی ها که نمیشه اعتماد کرد - ا س ر ا ئ ی ل هم همینطور - آخریش هم که حواسم بهش نبود

راجه به منوی زیر و لول آیتمهاش بی زحمت یه توضیح مختصر بده

Last edited by 01110362; 30-09-2010 at 23:37.

11. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

مهران خان خسته نباشی
    صحبت از بابیلون شد منم گفتم بیام و مشکلم رو بگم
    بابیلون من با اینکه نصب شده ولی اجرا نمیشه.پروسه ش توی حافظه هست ولی اجرا نمیشه

راه حلش رو میدونید؟

13. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران خان خسته نباشی
    صحبت از بابیلون شد منم گفتم بیام و مشکلم رو بگم
    بابیلون من با اینکه نصب شده ولی اجرا نمیشه.پروسه ش توی حافظه هست ولی اجرا نمیشه

راه حلش رو میدونید؟

به خاطر اینکه به احتمال خیلی زیاد شما از پچ برای کرک کردن بابیلون استفاده کردید و این یعنی چی؟ یعنی اینکه در فایل اجرایی Babylon.exe یک تغییراتی ایجاد میشه و مشخصات MD5 اون تغییر میکنه.ویروسها و کرمها هم میتونند با تزریق کردن کدهای خودشون به فایل های سالم و قابل اطمینان باعث تغییر MD5 بشند. به همین دلیل برای کمودو فرقی نمیکنه که شما برنامه را کرک کرده باشید ویا توسط ویروس این بلا سرش اومده باشه. در صورت اجرا شدن بابیلون پچ شده اتوماتیک داخل سند باکس باز خواهد شد.

سند باکس و محدودیت هایی که سند باکس برای یک فایل اجرایی میتونه درست کنه رو هم حتما در بحث های قبلی خوندید و لازم نمیدونم تکرار کنم. هر فایلی در سند باکس اجرا بشه مثل این میمونه که در کامپیوتر شما نیست. اینطوری فکر کنید. سند باکس یعنی یک محیط مصنوعی برای اجرا کردن فایل های اجرایی. یعنی محیطی که برنامه فکر کنه داخل یک سیستم واقعی باز شده اما در واقع در داخل یک محیط مجازی باز میشه نه سیستم شما.

حالا هم شما چه بابیلون و چه برنامه هایی را که میدونید از نطر شما مشکلی ندارند با خوندن دوبارۀ این پست میتونید از محیط سند باکس خارج کنید و اون رو با وارد کردن به Trusted Files وارد محیط ویندوز کنید.

کد:

مطلبی که در پست بالا باید دنبالش بگردید و بخونید اینه:

. راه دوم شما جهت ثبت کردن فایل های ناشناس به قسمت Trusted Files اینه که..

در آنجا هم برای هر فایلی که میدونید سالمه و از نظر شما مشکلی نداره Add to trusted files را انتخاب میکنید. مثلا روی Babylon.exe کلیک راست میکنی و کاری رو که بهت گفتم میکنی. بعد میتونی بابیلون رو باز کنی.

15. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مرسی آقا مهران خودم گذاشتم تو قفس .

یکیش p u f f - یکیش هم babylon- یکی دیگه هم cfosspeed

به چینی ها که نمیشه اعتماد کرد - ا س ر ا ئ ی ل هم همینطور - آخریش هم که حواسم بهش نبود

راجه به منوی زیر و لول آیتمهاش بی زحمت یه توضیح مختصر بده

دوست عزی فکر نمیکنم بابیلون لازم باشه در unrecognized files قرار بگیره. حداکثر کاری که شما میتونید بکنید اینه که بابیلون رو مثل پست بالایی که توضیح دادم وارد Trusted Files بکنید. وقتی فایلی وارد Trusted Files میشه یعنی اینکه میتونه این فایل به تمام نقاط سیستم شما دسترسی داشته باشه اما این دلیل نمیشه که چون این دسترسی آزاد شده فایروال بهتون پیغامی نده. البته اینطور که من میبینم شما فایروال رو روی Safe Mode گذاشتید و برای فایل های مطمئنی که چه از سمت شما ثبت شده باشه و چه خود کمودو تشخیص بده پیغامی رو دریافت نخواهید کرد.

به هر حال هر طور که خودتون صلاح میدونید اما اگر من بودم بعد از اد کردن بابیلون به Trusted Files دسترسی اون رو به اینترنت قطع میکردم.

اما در مورد قسمت Always Sandboxed: این قسمت همونطور که از اسمش پیداست یعنی اینکه همیشه سندباکس بشند. مثلا ممکنه شما برنامه ای را داشته باشی ک امضای دیجیتالی داشته باشه و از طرفی هم از سوی کمودو به عنوان یک برنامۀ سالم شناخته شده باشه. پس در صورت اجرای همچین فایل هایی مثلا مانند Firefox چه اتفاقی میوفته؟ خب معلومه بدون اینکه شما از طرف کمودو پیغامی دریافت کنید فایرفاکس باز میشه و همچنین اجازۀ دسترسی به اون به اینترنت هم اتوماتیک داده میشه. اما بعضی از افراد دوست دارند که مثلا Internet Explorer را همیشه داخل محیط مجازی یا مصنوعی به اسم Sandbox اجرا کنند. با محدودیت هایی که سند باکس برای برنامۀ اجرا شده ایجاد میکنه اون برنامه نمیتونه به هیچ وجه فایلی رو در سیستم شما کپی کنه حتی اگر اون برنامه توسط کمودو شناخته شده باشه.

حالا اگر IE را داخل Always Sandbox وارد کنید تمام Temp ها و فایل هایی را که توسط IE دانلود میشند در اصل وارد سیستم شما نخواهند شد بلکه وارد محیط مصنوعی و ساخته شده توسط COMODO Sandbox در مسیر C:\VirtualRoot خواهند شد.

اما در مورد قسمت هایی که با فلش نشون دادی. فلش سمت چپی یعنی Restriction Settings را در پست زیر قسمت Defense Plus توضیح دادم و فرقی نمیکنه.

کد:
    اما در مورد قسمت های زیر...

Limit maximum memury consumption to: محدود کردن حداکثر رم قابل استفاده به. یعنی اینکه میتونید تعیین کنید اگر برنامه های که قصد وارد کردن در Always Sandboxed را دارید اجرا شد حداکثر چقدر میتونه از رم سیستم شما استفاده کنه. برای برنامه های معمولی بهتره بهش دست زده نشه اما اگر قصد اجرا کردن ویروس و یا تروجان ناشناسی را داشتید و رم سیستمتون هم کم هست بنابراین میتونید برای این نوع مخربها حدود 100 تا 200 مگابایت را در نظر بگیرید تا مخرب نتونه تمام رم شما رو استفاده کنه و در نتیجه سیستم هنگ کنه. که البته نیازی هم به محدود کردن دستی وجود نداره چون +Defense قسمتی را برای این نوع حملات در نظر گرفته و هر وقت این نوع حملات انجام بشه یعنی داده های بیش از حدی را که توان پاسخگوییش توسط سیستم شما وجود نداره به رم فرستاده بشه با پیغام زیر روبرو میشید.

و بعد هم که معلومه Trminate رو میزنید و پروسه یا فایل حمله کننده از حافظۀ رم شما پرت میشه بیرون. یعنی بسته میشه.

Limit Program execution time: محدود کردن اجرا شدن در ثانیه, بهتر از این نتونستم معنی بکنم
    شما میتونی تعیین بکنی که برنامه ای که قصد اجرا کردنش رو داری چند ثانیه بتونه اجرا بشه.

Enable File system & Registry virtualization را دست نزن> این قسمت ها یعنی یک محیط مصنوعی و مجازی را که احتیاج به رید و رایت فایل یا کلید های رجیستری دارند را براش درست میکنه. و اگر این قسمت ها تیکش برداشته بشه رجیستری و فایل های اصلی سیستم شما در اختیار فایل اجرا شده قرار خواهند گرفت نه فایل ها و رجیستر کی های مصنوعی که وجود خارجی ندارند.

17. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

از دست این سرور ها پی سی ورد.

19. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •