تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده بازی اروگوئه و هلند کدام تیم می باشد؟

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اروگوئه

31 26.96%
  • هلند

84 73.04%
صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 155

نام تاپيک: بازی بزرگ و تاریخی اروگــــــــوئــــه - هـــــــــــلــــــنـد

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

شما هر موقع آلمانو زدید بیاید این حرفو بزنید اینقدر خودخواه نباشید

2. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کارشناس بی سواد ایرانی
    دوست عزیز اینو بدون برای جلب توجه بزرگ هم نمی نوشتید ما پست شما رو میخوندیم!!
    خوب دیگه اینجا عرض اندام نکنید و نخواید جلب توجه نکنید کجا میخواید چنین کاری کنید!!
    منم زیاد برای اروگوه ناراحت نیستم چون تیم من اسپانیا هست.پس بی مورده بخوام سر اروگوئه کل کل کنم!!
    حالا می بینم فینال چه طوری هلندی ها جلو اسپانیا کم میارند!
    اولا که اول اسپانیا بزار بیاد بالا بعد ... چون اگه نیاد بالا بد جوری میخوره تو ذوقت . ناراحت میشی ...

دوما اون گل آفساید نبود ... حالا چون کارشناسای ایرانی گفتن آفساید نبوده شما نتیجه گرفتی که بوده . واقعا باید به شما شک کرد . بابا جان اون کارشناس اگه بی سواد هم باشه ، حداقل بیشتر از شما تو زمین فوتبال بوده و یه چیزی بیشتر از شما بلده ...

اصلا مسئله اینا نیست دوستان ... مسئله سوختگیه ... آقایون پیش بینیشون درست نبوده به آب و اتیش میزنن بگن هلند حقش برد نبود . خودشونم میدونن فرض این گل مردود ... هلند دو دقیقه بعد یه گل دیگه میزد ...

آقا برید فوتبال دیدن رو یاد بگیرید ... همین اسپانیا خودتون که با گل آفساید نیومد بالا ؟؟؟!
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 07-07-2010 at 09:27.

4. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اولا که اول اسپانیا بزار بیاد بالا بعد ... چون اگه نیاد بالا بد جوری میخوره تو ذوقت . ناراحت میشی ...

دوما اون گل آفساید نبود ... حالا چون کارشناسای ایرانی گفتن آفساید نبوده شما نتیجه گرفتی که بوده . واقعا باید به شما شک کرد . بابا جان اون کارشناس اگه بی سواد هم باشه ، حداقل بیشتر از شما تو زمین فوتبال بوده و یه چیزی بیشتر از شما بلده ...

اصلا مسئله اینا نیست دوستان ... مسئله سوختگیه ... آقایون پیش بینیشون درست نبوده به آب و اتیش میزنن بگن هلند حقش برد نبود . خودشونم میدونن فرض این گل مردود ... هلند دو دقیقه بعد یه گل دیگه میزد ...

آقا برید فوتبال دیدن رو یاد بگیرید ... همین اسپانیا خودتون که با گل آفساید نیومد بالا ؟؟؟!
    محمد حسین جان حالا چرا ناراحت میشی
    اصلا گل درست...اون کارشناس هم با سواد
    والا من فکر نمیکنم که سر جمع 5 تا بازی هم پیش بینی کرده باشم...پس اصلا برام مهم نیست درست باشه وغلط

اصلا به من چه ربطی داره!!هلند رفت بالا و من به شما و دوستانتون هم تبریک میگم!
    ولی درست نیست این طور صحبت کنید!!جام جهانی تموم میشه واین دلخوری هاش میمونه!!
    به خودم هم هستم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کارشناس بی سواد ایرانی
    دوست عزیز اینو بدون برای جلب توجه بزرگ هم نمی نوشتید ما پست شما رو میخوندیم!!
    خوب دیگه اینجا عرض اندام نکنید و نخواید جلب توجه نکنید کجا میخواید چنین کاری کنید!!
    منم زیاد برای اروگوه ناراحت نیستم چون تیم من اسپانیا هست.پس بی مورده بخوام سر اروگوئه کل کل کنم!!
    حالا می بینم فینال چه طوری هلندی ها جلو اسپانیا کم میارند!
    بعضیها همینم نمی تونن بخونن . باسواد یا بی سواد کاری ندارم ولی درست کارشناسی کرد . وقتی اون توپ پاس نبوده و پای فن پرسی هم بهش نخورده به هیچ عنوان گل آفساید نیست حال فن پرسی خواسته باشه دروازبان رو فریب بده وقتی توپ به پاش نخورده چه آفسایدی اگه می تونی دلیل بیار کجا نوشته یه همچین صحنه ای آفسایده تاثیر باید حتما فیزیکی باشه . مثل این میمونه که من بخوام با دست توپو بزنم دستم بهش نرسه حالا داور بیاید سوت بزنه خطا بگیره که چون قصدت این بوده که توپو با دست بزنی خطا اعلام میکنم . شما خندت نمیگیره از این حرف . شما برو بشین خدا رو هم شکر کن برا اولین بار پاتون تا اینجای جام باز شده بعد بشین خدا خدا کن آلمان لولتون نکنه بعدبیا اینجا کری بخون .
    Last edited by abc2; 07-07-2010 at 09:51.

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعضیها همینم نمی تونن بخونن . باسواد یا بی سواد کاری ندارم ولی درست کارشناسی کرد . وقتی اون توپ پاس نبوده و پای فن پرسی هم بهش نخورده به هیچ عنوان گل آفساید نیست حال فن پرسی خواسته باشه دروازبان رو فریب بده وقتی توپ به پاش نخورده چه آفسایدی اگه می تونی دلیل بیار کجا نوشته یه همچین صحنه ای آفسایده تاثیر باید حتما فیزیکی باشه . مثل این میمونه که من بخوام با دست توپو بزنم دستم بهش نرسه حالا داور بیاید سوت بزنه خطا بگیره که چون قصدت این بوده که توپو با دست بزنی خطا اعلام میکنم . شما خندت نمیگیره از این حرف . شما برو بشین خدا رو هم شکر کن برا اولین بار پاتون تا اینجای فینال باز شده بعد بشین خدا خدا کن آلمان لولتون نکنه بعدبیا اینجا کری بخون .
    دوست عزیز مثل اینکه شما نمیخواید تموم کنید پست قبل منو بخونید دیدی که من گفتم همه چیز حق با شما و اشتباه از طرف من بوده!
    واقعا الآن میفهمم شخصیت بعضی ها چه قدر....
    میدونم که باز هم میخواید ادمه بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه شما نمیخواید تموم کنید پست قبل منو بخونید دیدی که من گفتم همه چیز حق با شما و اشتباه از طرف من بوده!
    پستی که من جواب دادم اینطور به نظر نمی یومد شما کاملا منظور حرف خودتونو رسوندین تو پست قبل . دیگه بیخیال ادامه ندیم یه ویدئو هم تو تاپیک هلند گذاشتم اونهایی که میخوان صحنه گلو ببینن برن اونجا حجمش هم خیلی کمه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخی!دلم میسوزه واسه بعضیا!میگم فعلا وایسید ببینید کی فینالیست میشه بعد برین طرفدارش شید!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ارگوئه فوق العاده بازی کرد

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شبکه های رو نام ببر خوشحال شیم البته به غیر از ITV . که دوستان فرمودن وگرنه اینم فکر نمیکنم اصلا می دونستی .
    اگه خودت از فوتبال چیزی می دونی نگاه کن:

فیلمشم اینجا گذاشتن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خدایی اگه دقت کنید لیاقت قهرمانی هلند بیشتر از آلمانه
    هلند همه بازیهاشو بردهه و هیچ وقت هم داورها به نفعش سوت نزدن
    ولی آلمان بازی با صربستان رو باخته!! و با انگلیس هم داورها برندش کردند!!
    اسپانیا هم که کلا تعطیله !! اولین بازیشو به سوئیس باخته!!!!! و پرتقال رو هم با کمک داورها برده!!!
    دیگه خودتون قضاوت کنید
    حتما.
    فکر کنم همه فهمیدن داور آلمانو 10 نفره کرد! فکر کنم همه فهمیدن اون گل با انگلیس بازی رو مساوی می کرد نه موجب حذف المان که حالا بگید با داور بالا اومده. 4 تا به آرژانتین زد و ثابت شد.
    Last edited by arfnpm; 07-07-2010 at 11:03.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محمد حسین جان حالا چرا ناراحت میشی
    اصلا گل درست...اون کارشناس هم با سواد
    والا من فکر نمیکنم که سر جمع 5 تا بازی هم پیش بینی کرده باشم...پس اصلا برام مهم نیست درست باشه وغلط

اصلا به من چه ربطی داره!!هلند رفت بالا و من به شما و دوستانتون هم تبریک میگم!
    ولی درست نیست این طور صحبت کنید!!جام جهانی تموم میشه واین دلخوری هاش میمونه!!
    به خودم هم هستم!!
    نه ناراحتی نیست عزیز ... اینجا بالاخره بحث فوتبالیه ... کوری خوندن اینا هست ... من که از کسی چیزی یادم نمی مونه بعد بازیا ...

قصد توهین هم هرگز ندارم ... یوقت اینطوری برداشت نشه ... کلی گفتم پیش بینی و اینا رو ... اونایی که با قطعیت پیش بینی میکردن الان اینجا نیستن

موفق باشی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •