"ه" دومش به عنوان کسره استببخشيد ها الهه به خدايان زن گفته ميشه![]()
![]()
"ه" دومش به عنوان کسره استببخشيد ها الهه به خدايان زن گفته ميشه![]()
![]()
دوست عزیز
شما از خیلی چیزا خبر نداری ودنیا رو با دو دوتا چهار تای خودت میسنجی .دست های پشت پرده زیادی وجود دارن که به راحتی یه لیوان اب خوردن میتونن یکی رو به عرش برسونن یکی رو به.....سرتو درد نیارم مارادونا از جمله کسایی بود که هیچوقت نون رو با نرخ روز نخورد...
ا شما مگه بهترین گل تاریخ جام جهانی رو که اتفاقا توی همون بازی زده شد رو یاد نداری شما که به اون گل دست خدا نامردی میگی به اون گلی که 7 8 نفر رو دریبل و گل کرد چی میگی؟
اقا علی دایی رو جا انداختی ؟؟؟؟؟دی"
چرا هی به گذشته رجوع می کنید,واسه پیدا کردن ادمی که الان داره نفس می کشه؟؟
یه نگاه به زندگی الانش بکنید می بینید که نصفه حرفایی که دربارش میزنن شایعست و اگه از بقیه کاراش هم راضی بود که الان داشت انجامش میداد.
پست هارو که میخوندم میدیدم یا خیلی ها میگن اخلاق جزیی از فوتباله و یا بعضی ها هم میگن مگه مارادونا الگوی اخلاقه؟؟
ولی اگه بخوایم منطقی و بدون تعصب,از نظر اخلاقی هم نگاه کنیم ,همین الان و تو همین جام هم اون یه الگوی اخلاق برای همه ی مربیاست.
یه نگاه به روابطش با بازیکنا و یا جو تیم ارژانتین بکنید.و یا بعد از بازیها که تمام بازیکن هارو بقل می کنه
,حتی بازیکن های حریف و مربی هاشون و حتی یونانی هارو دلداری هم میداد.واقعا کدوم مربی این رفتار رو داره؟
به نظرم اخلاقی که برای یه فوتبالیست مهمه اینه,نه روابط و رفتار شخصی و خانوادگیش.
Last edited by salarhiv; 27-06-2010 at 05:01.
کریم باقری![]()
ترجیه میدم اونایی رو انتخاب کنم که بازیشون رو دیدم ... بنابراین زیدان .
آره بابا من در مقابل اینهمه بی منطقی کم آوردم.
کلمه معجزه رو بکار نبردی ولی همون معنی رو میده.ولی باور کن خیلی عادیه تو فوتبال...دست خدایی هم در کار نبوده!نمی خوایم که خرافاتی باشیم!
اگه دستی پشت پرده باشه قاعدتا شما هم نباید ازش خبر داشته باشی!!! دیگه این تیریپ دستهای پشت پرده و اینها قدیمی شده بخدا...تو همین فوتبال خودمون ببین همه می خوان هفته ای 1 بار دستهای پشت پرده رو رو کنن..
چرا من اون گل رو به یاد دارم و به نظرم بهترین گل جام جهانیه...من منکر این چیز ها نیستم...مخالف طرفداری کورکورانه ام.
Last edited by malkemid; 27-06-2010 at 10:09.
کدوم بی منطقی؟ من که گفتم نگفتم معجزه شما خودت برداشت کردی. من می گم تابلو بوده و همه دیدن به غیر از داور پس به نظر عادی نیست. به هر حال من نه می تونم نه می خوام نظر شما رو عوض کنم. فقط خواستم نظرمو بگم.آره بابا من در مقابل اینهمه بی منطقی کم آوردم.
کلمه معجزه رو بکار نبردی ولی همون معنی رو میده.ولی باور کن خیلی عادیه تو فوتبال...دست خدایی هم در کار نبوده!نمی خوایم که خرافاتی باشیم!
خوب اینم مربوط به قدیم دیگه.اگه دستی پشت پرده باشه قاعدتا شما هم نباید ازش خبر داشته باشی!!! دیگه این تیریپ دستهای پشت پرده و اینها قدیمی شده بخدا...تو همین فوتبال خودمون ببین همه می خوان هفته ای 1 بار دستهای پشت پرده رو رو کنن..![]()
دوست گرامی اینکه شما از مارادونا بدت میاد نظر شخصی شماست و من هم به نظر شما احترام میذارم
اما شما فک می کنید اگه کسی بر خلاف نظر شما طرفدار ارژانتین و مخصوصا مارادونا باشه یعنی طرفداری کورکورانه
یه حرفی میزنی ها اینکه تو لیگ ایران دست های پشت پرده وجود داره دیگه از روشنی روز هم روشن تره تعجب می کنم از این حرف شما .
خوب شما میگی این قضایا قدیمی شده ما هم از قدیما داریم صحبت می کنم
این خواسته صاحب تاپیکه(رجوع شود به صفحات اول)براي بار اول
خيلي ببخشد دوست من واقعا شرمنده
اصلا دوست ندارم به خاطر فوتبال كسي رو ناراحت كنم
ولي اين خيلي ساده لوحانه اس
چطور ميشه يه فوتباليست رو از شخصيتش جدا كرد
ارزش گزاري يه بازيكن به تمام شخصيت اجتماعي يه فوتباليست بستگي داره
يه فوتباليست عصبي و بد اخلاق ارزشش بين مربيا و دنياي فوتبال خيلي كمتر از يه بازيكن بااخلاقه
اين مسئله توي فوتبال حرفه اي حتي روي قيمت گزاري يه فوتباليست تاثير داره
يه سوال لطفا جواب بديد
چرا تختي با رضازاده فرق داره؟؟؟
در ثانی مارادونا رفتارش در خارج از زمین خوب نبوده. داخل زمین رفتار بقیه باهاش خوب نبوده که زرت و زرت روش خطا می کردن.
حالا ببین داداش.دست خدا؟؟؟؟
خداي فوتباليست نديده بودم
نه مال اسطوره های فوتبال جهانه داداش. مثل پاپن و خیلی از بزرگان دیگه فوتبال. شما مستند دیگو آرماندو مارادونا رو تماشا کن به قضیه کاملاَ پی می بری. من گفتم غیر عادی. به هر حال خدا دستش را به ما داد.ولي به خدا اين حرفا مال عوامه داداش![]()
نمنونه اش رو گفتم مثه، مغلطه و شما از فلسفه و منطق سر در نمیارید و اونجا هم نصف حرف منو ازش زدید که گفتم چون ما خودمون از خودمون چهره خوبی به جا نمی گذاریم ضربه زیدان رو با اینکه آبروی مسلمون ها رو برد محکوم نمی کنم. که شما گفتی چه پارادوکسی.ميشه لطف كنيد نمونشو نشون من بديد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)