Down up
DSL Noise Margin: 110 dB 50 dB
DSL Attenuation: 315 dB 549 dB
DSL Transmit Power: -901 dBm -901 dBm
یکی میدونه این حد نویز باعث قطعی میشه یا نه ؟ کلا این عددا باید چقدر باشه که بفهمیم قطعی از نویزه ؟
Down up
DSL Noise Margin: 110 dB 50 dB
DSL Attenuation: 315 dB 549 dB
DSL Transmit Power: -901 dBm -901 dBm
یکی میدونه این حد نویز باعث قطعی میشه یا نه ؟ کلا این عددا باید چقدر باشه که بفهمیم قطعی از نویزه ؟
تو یه تاپیک دیگه گفتم کسی جواب نداد
نقل قول:
نوشته شده توسط payman1991 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم linksys wag 120
سرور آسیا تک
مشکل : معمولا روزی یک بار ارتباطم با مودم قطع میشه و چراغ وایر لس مودم خاموش یا شروع به چشمک زدن با فاصله زمانی زیاد میکنه ؛ تا مودما خاموش روشن نکنم درست نمیشه ، ضمنا مودمم همیشه روشنه (به خاطر داشتن چندتا یوزر تو یه ساختمان) ولی واسه زیرش یه سیستم تهویه بسیار نایس درست کردم که داغ نکنه؛با ریست هم درست نشد
help meeeeeeeeeeeeeeeee
نقل قول:
نوشته شده توسط amir_varasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی مشکل از سمت ISP نیست ؟
به پشتیبانی زنگ بزن.
نقل قول:
نوشته شده توسط payman1991 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از ISP نیست ، چراغ اینترنت و dsl روشنه و بقیه کسایی که دارند استفاده میکنند مشکلی ندارند
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppppp ppppppppppppppppppp
فوق العاده مودم مزخرفيه!!!
نزديك يكساله ديوونه ام كرده !! با شاتل مشكل داره گاهي اوقات از خودش نويز ميزنه و اينترنت قطع ميشه .
فرستادمش تهران ساخت سيستم گفتند ايرادي نداره .
قبلش يك مودم تي پي لينك وايرلس داشتم بيخودي عوضش كردم . با كلي ضرر اين آشغالو خريدم .
سلام من یک مودم نت گیر خریدم اما وایرلسش با گوشی نوکیا کار نمی کرد بعد گوشی نوکیا رو ابدیت کردم بازم نشد مودم با یک مودم لینکسیس عوض کردم بازم شد تمام تنظیمات انجام دادم نشد جالب اینجاست که با گوشی htc هیچ مشکلی نداره دارم دیوونه می شم کسی می دونه مشکل از کجاست ممنون
من يك مودم لينكسيس ١٢٠ دارم فقط حالت بريج كانكت ميشه در حالت روتر چراغ اينتر نت به رنگ قرمز هست طبق كفته هاي سايت فريم ور را به ١٢ تغيير دادم باز هم درست نشد mtu را هم عوض كردم باز هم درست نشد لطفا اگه كسي اطلاعات داره كمك كنه ضمنا اي دي اسال من مال مخابرات هست
منم همین مشکل رو داشتم mtu رو گداشتم رو منوال و 1362 و ردیف شد...
در جواب اون دوستمون که از این مودم ایراد گرفتن و گفتن آشغاله !!!!!
عزیز جان من این مودم رو حدودای 1.5 ساله که دارم و شبانه روز روشنه و آخ هم نگفته با گستره تنظیمات و .... که داخلش داره بهترین مودمی که من تا حالا دیدم و خیلی هم ازش راضی هستم .
واقعا خداست
mtu را هم عوض كردم درست نشد هنوز چراغ اينتر نت قرمز هست به نظر ميرسه اين مودم با مخابرات مشكل داره تور خدا اگه راه حل ديگه اي داريد بگيد وگر نه مجبورم با كلي ضرر عوضش كنم
منم این مشکل رو با این مودم دارم
ممنون میشم ، اون اسم رو خودم برای مودم گذاشته امنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by peyman_nn; 06-05-2012 at 16:42.
دوستان برد این مودم چقدر هستش wag120n
برای من فقط تو محیط اتاق جواب میده
ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟ چون باید کامپیوتر روشن باشه تا وای فای جواب بده
لطفا جواب بدین
قابل توجه دوستان که مشکل دارن
مخابرات اصفهان mtu رو 1392 گذاشتم و MAC Address Clone رو فعال کردم چراغ اینترنت سبز شد ومشکل حل شد
برد مودم من هم زیاد نیست با 1 دیوار فاصله حدودا 20 متر جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)