تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 134

نام تاپيک: آیا این سیستم مناسبه؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خوب این 20-30 تایی که گفتی ,واسه ی اقوام میبستی دیگه نه؟بیکاری نه؟بالای 600 تومن تا حالا چند تا جم کردی؟
    واسه خیلی ها بستم از در و همسایه و دوست آشنا بگیر تا سیستم استادهای دانشگاهم!
    همچین بیکارم نیستم ولی سخت افزار جزو تفریحاتم محسوب میشه!
    بالای 600؟!
    فکر نمی کنم تا بحال ترکیب EVGA X58 Classified با Core i7 950 و GTX295 رو از نزدیک دیده یاشی!!!
    میشه بگی رو چه حسابی میگی فلان مارک خوبه؟(کجا تست میگیری؟)
    دوست عزیز اگه قطعه ای مشکلی داشته باشه،نفر اولی که بهش زنگ میزنند منم
    البته نمی گم تابحال قطعه ای مشکل نداشته!
    رکورده اورکلاکشون رو بزار فیض ببریم.رکورده 3D mark هم قبوله!
    اکثر کاربرا اهل اورکلاک نیستند و اگه هم اورکلاک بخواهند خودم براشون انجام میدم(اونم کاربردی نه در حد ثبت رکورد)

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

شما چقدر گوشاتون حساسه!!!!
    فراوان مخصوصا به صداهای زیر 1 دسیبل هست رو به خوبی میشنوه

3. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hivs2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من برگشت خوردم! این مغازه دارها مغزم رو جویدند
    کارت گرافیک چی بگیرم؟ رفتم سافایر بگیرم یارو شروع کرد به تعریف و تمجید از گیگا و اینکه تو بعضی از بازیها و جزییات گیگا خیلی بهتر جواب میده و بقیه کم میارن. گیج شدم از دست اینا. آقای Ultra_black اگه میشه مهر تایید رو بزن روی این سافایر (اگه تایید نمیکنی حرف این فروشنده هارو البته) من بخرم بره پی کارش. فکر میکنم داشت چرند میگفت ولی خب به شک افتادم و گفتم بیام از شما یه سوال بکنم. شما بیشتر از من هم با قطعات و هم با این فروشنده ها () آشنایی داری!
    ------------
    راستی یه کیبورد خوب هم معرفی کنید اگه میشه و قیمتش رو هم بگید. من قیمت ندارم اصلن، خودتون میدونید دیگه در حد قیمت متعارف باشه. خیلی گرون نباشه. فک کنم نهایت 30 تومن بسش باشه.
    ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین که من فردا دوباره بتونم برم دنبال قطعات

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کارت گرافیک چی بگیرم؟ رفتم سافایر بگیرم یارو شروع کرد به تعریف و تمجید از گیگا و اینکه تو بعضی از بازیها و جزییات گیگا خیلی بهتر جواب میده و بقیه کم میارن. گیج شدم از دست اینا. آقای Ultra_black اگه میشه مهر تایید رو بزن روی این سافایر (اگه تایید نمیکنی حرف این فروشنده هارو البته) من بخرم بره پی کارش. فکر میکنم داشت چرند میگفت ولی خب به شک افتادم و گفتم بیام از شما یه سوال بکنم. شما بیشتر از من هم با قطعات و هم با این فروشنده ها () آشنایی داری!
    ------------
    راستی یه کیبورد خوب هم معرفی کنید اگه میشه و قیمتش رو هم بگید. من قیمت ندارم اصلن، خودتون میدونید دیگه در حد قیمت متعارف باشه. خیلی گرون نباشه. فک کنم نهایت 30 تومن بسش باشه.
    سافایر خیلی خوبه.به این حرف ها گوش نکن.البته گیگا ارزونتر بود مشکلی نیست بگیریش

6. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سافایر خیلی خوبه.به این حرف ها گوش نکن.البته گیگا ارزونتر بود مشکلی نیست بگیریش
    نه سافایر ارزونتر بود یه کم، در حدود 5 تومن. یارو گفتش که بعضی بازیهایی که در آینده میان رو ممکنه سافایر ساپ نکنه، درحالیکه همین گیگا که اختلاف قیمت چندانی نداره ممکنه ساپورت کنه اونو. یه چیزایی میگفت دیگه. می بافت واسه خودش!! چه کنم؟ هیچکدوم مزیت و ترجیحی به اون یکی نداره؟ هر کدوم رو گرفتم، فرقی نداره؟؟ من که دارم پول رو میدم، میخوام اونی که بهتره رو بگیرم. یک و صد دارم میدم دیگه 10 تومن که چیزی نیست. چه کنم؟
    آقای Ultra_black شما هم یه نظری بدید :(

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

درسته هیچ فرقی با هم ندارند
    ولی اختلاف قیمتشون هم کمه،هر کدوم رو دوست داشتید بگیرید...
    ست موس و کیبرد یا فقط کیبرد؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درسته هیچ فرقی با هم ندارند
    ولی اختلاف قیمتشون هم کمه،هر کدوم رو دوست داشتید بگیرید...

ست موس و کیبرد یا فقط کیبرد؟!

ای بابا شما که میدونی من چه قطعاتی میخوام بگیرم. فکر کن شما میخواستی اینا رو گیری. شما اگه جای من بودی کدوم رو میگرفتی؟؟ مبنا ساپورت بهتر بازیها و اینکه قیمت اصلن اهمیت نداره بین این دو مدل

نمیدونم! ستش چنده؟ حالا شما یه ست معرفی کن (ترجیحن بلک باشه و خوب باشه دیگه...)
    Last edited by hivs2006; 29-06-2010 at 19:43.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

A4TECH GK-520D 30000

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوشم نیومد از ظاهرش. از همون کیبوردهای کلاسیک میخوام که راستش عدد هم داره. کلا به اونا عادت دارم.
    Last edited by hivs2006; 29-06-2010 at 20:17.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ای بابا شما که میدونی من چه قطعاتی میخوام بگیرم. فکر کن شما میخواستی اینا رو گیری. شما اگه جای من بودی کدوم رو میگرفتی؟؟ مبنا ساپورت بهتر بازیها و اینکه قیمت اصلن اهمیت نداره بین این دو مدل
    دوست عزیز،از لحاظ کارایی اصلا هیچ فرقی با هم ندارند!
    هر کدوم رو بگیرید ضرر نکردید(Gigabyte گارانتی بهتری داره و ارزش 10 تومن اضافه رو داره)
    نمیدونم! ستش چنده؟ حالا شما یه ست معرفی کن (ترجیحن بلک باشه و خوب باشه دیگه...)
    A4Tech G7100 حدود 25 تومن

13. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •