9 قسمتش مجوز پخش در شبکه خانگی گرفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9 قسمتش مجوز پخش در شبکه خانگی گرفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا با این سریال میخوان چی رو ثابت کنن
دارن با این ها شتشوی مغزیتون میدن مخصوصا پدر مادر های پیر تر که با این چیزا مغزشون شتشو میشه
دیدن این سریال توصیه نمیشه به هر کی هم میبینه بگین
شاید طرف احمقه خودش نمی فهمه یکی باید بهش بگه
تایید میشه. انصافا این یکی رو راست میگی
بنده همین جا اعلام میکنم که سریال فاصله ها خیلی هم توپه.
هر کی میگه نه بیاد جلو![]()
من دو سه قسمتش رو دیدم بدک نبود
کسی 2 لوله روسی پشت گردن شما نگذاشته که بشینی نگاه کنی
ضمنا دهن مبارک رو که باز میکنی چک کن ببین چی میریزه بیرون رسما داری توهین میکنی به خیلی ها
به شخصه فكر نكنم جووني دانشجو تو اين زمونه باشه كه يه همچين اشتباهات بچه گونه اي بكنه ! يعني اينقدر طرف كودن و كم عقل ؟!! خنده داره !
کاملا تایید میشه
ولی این پسر کوچیکه چه قشنگ دیشب نامه رو خوند....بدجور شد فیلم هندی
ایرانیام میبینن دیگه فیلمای هندی از فیلمای اونا بیشتر طرفدار داره...واسه همین رفتن تو مودش
ولی خداوکیلی من اون صحنه ایی که دو تا داداشا گریه میکردن خیلی برام قشنگ بود![]()
یه نکته انحرافی هم تو قسمتهای قبلی بود اونجایی که پسر کوچیکه رو برده بود برای چراغونی کردن مسجد بعد به داداشش میگفت ببین کار ما به کجا رسیده که اگه یه بار بچه مون رو بیاریم مسجد همه تعجب میکنن و براشون تازگی داره.
اگه پدر و مادرا از همون بچگی بچه هاشون رو با خودشون مسجد ببرن، خب بچه هاشون هم به قول معروف مسجدی بار میآن و دیگه احتیاجی به این نیست که به اونا التماس کنی که مسجد برن. اگه کسی بچه هاش مسجدی نیستن به نظرم تا حدودی باید خودش رو سرزنش کنه که چرا من اونها رو از اول با مسجد آشنا نکردم. (البته این نظر منه)
تایید میشه خیلی قشنگ در اوردن
اونم 2 تا بازیگر که میشه گفت کم تجربه هم بودن
بیشتر تو این سکانس باز هم از بزای شاهرخ لذت بردم
ولی خداییش کل هاش با این و اون حال میده دیدنش![]()
ای کاش ساعتش یه جوری بود به جام جهانی نمی خورد ... تا میایم یکم بگیریم توش چه خبره میره تا 2.3 روز بعد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)