nokia 5310
با کابل
![]()
nokia 5310
با کابل
![]()
سلام
من دوتا گوشي دارم. يكي 6120 و يكي هم 6600!!
ميخواستم بدونم از اين دوتا كدومشون edge رو ساپورت ميكنه؟
Last edited by pershianix; 25-06-2010 at 00:34.
مناطق شهرها با هم فرق دارند به طور مثال برای من خونه اولیه محل کار دومیه . بنده مشهد ساکنم و با گوشی 5800 ان میشم .
![]()
6120 ساپورت میکنه دوست من !سلام
من دوتا گوشي دارم. يكي 6120 و يكي هم 6600!!
ميخواستم بدونم از اين دوتا كدومشون edge رو ساپورت ميكنه؟
اوه یعنی اینقدر سرعت داره اونجا؟! عالیه که...!
خیلی ممنون از دوستان - ولی با این اوصاف شک دارم هنوز که گوشی مشکل داره یا اینجا سرعت همینه... متاسفانه جایی دقیق ننوشته که EDGE گوشی E250 چه کلاسی هست...
ظاهرا مشکل تداخل طرحها حل شده
من دیروز صبح یه 24 ساعته فعال کردم و تا الان مشکلی نبوده 23 تا 8 هم قشنگ کار کردم که دیدم مشکلی نبود
کسی نمی دونه با یه ماه روزانه نامحدود چه حجمی رو می تونیم استفاده کنیم ؟ به نظرم 30 گیگ باشه
یعنی 85 کیلوبایت بر ثانیه شما سرعت دانلود داری؟................مگه میشه؟...............بابا ای ول................پس پاشیم تابستونیه بیایم مشهد.............اتفاقا خودم دو سال پیش اومده بودم مشهد احساس کردم سرعت اینترنت بالاست ولی نه در این حد................خلاصه که خیلی محشره.........ولی عکس اول با عکس دوم سرور هاش فرق میکنه هاااااااااااا.............
الان با یه گوشی 6300 که اونم البته کلاس 10 هست تست کردم، تفاوت ping و سرعت رو ببینید - فکر میکنم اگه گوشی مناسب پیدا کنم به سرعت خوبی برسم - ضمن اینکه همین پینگ کلی توی Browse تاثیر داشت - فکر میکردم سرعت چندبرابر شده باشه... تست در یک ساعت مشخص...
Nokia 6300
Samsung E250
![]()
Last edited by moslem-visual; 25-06-2010 at 10:01.
خب moslem جان الان پینگ تست من از تست تو با E250 کمتره ولی سرعتشو نیگاه.............
![]()
فکر نکنم.چون با کلاس 10 هم میشه تا 29 سرعت گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)