تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 13 از 25 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

من فکر میکنم تمرین در هر کاری موثر ترین راه برای یادگیری هست ..
    چندین بار خراب کردن و از دو باره ساختن بهترین راه هست .

داره خودمونی میشه dalton77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقاً دکترم یه روشی برای ریلکسیشن گفته بود که من چند باری انجام دادم ولی به نظرم بیخود اومد، هر چند دکتر میگفت خیلی مؤثره ولی من متأسفانه گوش نکردم.

در مورد حساسیت زدایی هم میشه منظورتون رو بگید؟ (چنین کاری رو فکر نکنم انجام داده باشم).

شما از اثرات ریلکسیشن و حساسیتزدایی اطلاعی دارید؟، چقدر میتونه مؤثر باشه؟
    ریلکسیشن باعث میشه اضطراب درون فرد تخلیه بشه اما به شرطی که مستمر انجام بشه مثلا بمدت یکماه هر روز دوبار انجام بشه در اینصورت میزان اضطراب کم میشه.
    حساسیت زدایی یکی از روشهای رفتادرمانیه که به دو صورت واقعی و تخیلی انجام میشه.در روش واقعی میزان اضطراب در شرایط مختلف طبقه بندی میشه و فرد از آسون ترین حالت خودش را در شرایط قرار میده و به مرور زمان شرایط سخت تر رو امتحان میکنه مثل کاری که شما انجام دادین.
    ولی در روش تخیلی این کارها در ذهن فرد انجام میشه و طبق تحقیقات همان نتایج موقعیت واقعی رو داره.

3. این کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نتیجه نظرسنجی خیلی برام جالبه.
    من فکر می کنم افراد اجتماع گریز معمولا بیشتر از بقیه افراد به محیط های مجازی(مثل اینجا) تمایل دارن و به همین خاطر اگر افراد شرکت کننده در این نظر سنجی به طور تصادفی از کل جامعه انتخاب بشن، درصد خیلی کمتری گزینه سوم رو انتخاب می کنن.

5. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

حالا دوستان برای شروع چه کارهایی رو پیشنهاد می کنند ؟ ( در رابطه با جنس مخالف که در پست های قبل گفتم ؟!)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

حالا دوستان برای شروع چه کارهایی رو پیشنهاد می کنند ؟ ( در رابطه با جنس مخالف که در پست های قبل گفتم ؟!)
    البته من به راحتی با جنس مخالف ارتبط برقرار میکنم جزءیه نفر که نمیدونم چرا
    حتی وقتی که ز کنارم رد میشه تمام تنم میلرزه

8. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت send2zandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران نیستم

پيش فرض

من تنها امیدم خداست..شبها گریه میکنم و از خدا شفا می خوام.ولی بعضی وقتها هم فکرشو میکنم که شاید قسمت ما افراد اینه که اینجوری باشیم......نمی دونم خیلی برام سخته.نزدیک دو ساله که اینجوری شدم خدا می دونه که چه سختیهایی نکشیدم...من از وقتی که رفتم دانشگاه البته یه شهر دور از خانواده ام اینجوری شدم....همش از این شهر لعنتی شروع شد...قبل از اون من اینجوری نبودم خیلی ادم ارومی بودم و همیشه مراقبه و تو کار چی کونگ و ریلکستیشن بودم......رفتم پیش روانپزشک بعدش 1 سالو چند ماهی دارو خوردم یکم خوب شدم ولی نه خوب ..ادامه دادم به داروها ولی تا این مدت دیدم که نتیجه نمیگیرم یه ساله که پول به دکتر میدم و خوب نشدم ولش کردم و رفتم پیش روانشناس البته بیشتر به توصیه روانشناس دارو رو ترک کردم...روانشناسم 2 ماه پیشش رفتم و باهام کار کرد و حرف زد اما اونم افاقه نکرد اخرشم گفت که باید تو مهمونیها بری و غرقه سازی کنی منم میرم ولی هیچ تاثیری نداره و الانم بدتر شدم..و بهم گفت بهت توصیه نمیکنم دارو بخوری چون اول جوینیته و از این جور حرفا.خلاصه ایشونم جوابم کرد.....الانم دیگه تحمل ندارم.دارم دیونه میشم به هر دری زدم حل نشد...مخصوصا این سرخ شدنو که امانمو بریده...زدم به سیم اخر....باور کنید از خودم خسته ام می خوام خودمو بزنم...یه مهمونمون میاد از استرس و ترس سرخی و گرگرفتگی و تنگی نفس و نگرانی تا دم مرگ میرم...فکرای بدی به سرم زده .نمی دونم چیکار کنم خدایا......

تو رو خدا واسم دعا کنید.میخوام زار زار گریه کنم..

10. 2 کاربر از send2zandi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت send2zandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران نیستم

8 منم عین شما

فقط اینو میگم که من یکی ,دارم دیونه میشم میخوام برم روی یه کوه فقط فریاد بکشم فقط فریاد بکشم...می خوام بگم که دوساله من اینجوری شدم و 1 سالو و نیمشو فقط دارو خوردم یکم خوب شدم ولی دیگه افاقه نکرد می خوام بگم رفتم پیش روانشناس و داروها رو قطع کردم بعد دو ماه ایشونم جوابم کرد و گفت برو غرقه سازی کن.میخوام بگم اونی که یه زمونی تو همه ی مهمونیها و تو همه ی جمع ها بود و اصلا براش مهم نبود کی هست و نیست من بودم ..می خوام بگم از بس تو نت گشتم دنبال راه نجاتش دیونه شدم..میخوام بگم وقتی مهمونمون میاد من تا دم مرگ استرس و ترس دارم از سرخی و گرگرفتگی...میخوام بگم من دیگه تحمل ندارم دیگه طاقت ندارم.دیگه دارم میبرم.دیگه دارم خودمو میبازم.میخوام بگم که نه پدر ومادر و نه هیچکی منو درک نمیکنن و فکر میکنن خجالتیم.قضیه رو نمیدونن.میخوام بگم اگه بهشون بگم به همه میگن که پسرمون این مشکلو داره و همه به چشم یه روانی نگاه میکنن(تجربه شو داشتم حرف پیششون نمی مونه فورا به همه ی اقوام میگن)..می خوام زار زار گریه کنم .....از دست دنیا گله کنم...و دیگه رفه زحمت کنم.

12. 2 کاربر از send2zandi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

فقط اینو میگم که من یکی ,دارم دیونه میشم میخوام برم روی یه کوه فقط فریاد بکشم فقط فریاد بکشم...می خوام بگم که دوساله من اینجوری شدم و 1 سالو و نیمشو فقط دارو خوردم یکم خوب شدم ولی دیگه افاقه نکرد می خوام بگم رفتم پیش روانشناس و داروها رو قطع کردم بعد دو ماه ایشونم جوابم کرد و گفت برو غرقه سازی کن.میخوام بگم اونی که یه زمونی تو همه ی مهمونیها و تو همه ی جمع ها بود و اصلا براش مهم نبود کی هست و نیست من بودم ..می خوام بگم از بس تو نت گشتم دنبال راه نجاتش دیونه شدم..میخوام بگم وقتی مهمونمون میاد من تا دم مرگ استرس و ترس دارم از سرخی و گرگرفتگی...میخوام بگم من دیگه تحمل ندارم دیگه طاقت ندارم.دیگه دارم میبرم.دیگه دارم خودمو میبازم.میخوام بگم که نه پدر ومادر و نه هیچکی منو درک نمیکنن و فکر میکنن خجالتیم.قضیه رو نمیدونن.میخوام بگم اگه بهشون بگم به همه میگن که پسرمون این مشکلو داره و همه به چشم یه روانی نگاه میکنن(تجربه شو داشتم حرف پیششون نمی مونه فورا به همه ی اقوام میگن)..می خوام زار زار گریه کنم .....از دست دنیا گله کنم...و دیگه رفه زحمت کنم.
    عزيزم اصلا نگران نباش من 100 درجه از تو بهتر بودم العان انقدر پررو شدم كه نگو و نپرس اين بيماري در صورتي كه درست بهش رسيدگي بشه درمان 100% و قطعي داره
    قبلا چه دارو هاي مصرف ميكردي؟چند سالتون هست؟و اينكه مجرد هستين يا متاهل؟اينا رو جواب بدين تا بهتر بتونم كمكتون كنم
    موفق باشي دوست عزيز

14. 2 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه مقدار خجالتی هستم کسی هست بتونه کمک کنه؟

16. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا چه حد عزيزم ميشه بيشتر توضيح بدي
    میزان خجالتی بودن من 5 از 10
    البته نه اینکه فکر کنی کلا آدم ضد اجتماعی هستم نه فقط میخوام مثل دوستانم کاملا اجتماعی باشم .
    اگه راه حل موثر سراغ دارید دریغ نکنید.

18. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •