با سلام
راستی من نفهمیدم واسه PC نکست هست یا نه آخه من قصد دارم بعد کنکور کنسول بخرم
دقیقا 15 روز دیگه تا کنکوره حال بچه های کنکوری چه جوره
با سلام
راستی من نفهمیدم واسه PC نکست هست یا نه آخه من قصد دارم بعد کنکور کنسول بخرم
دقیقا 15 روز دیگه تا کنکوره حال بچه های کنکوری چه جوره
عباس آقا طبق این اطلاعات هنوز چیزی معلوم نیست شاید حسین عزیز در چند روز آینده خبری در این رابطه بهمون بده.از این چند تریلر که ما دیدیم مثل اینکه پیشرفت زیادی داشتند.
اين rooney تو اين عکس چرا مثل شخصيت های fifa street افتاده؟
یعنی چه اینکه اخراج میشیم.
نمي دونم چرا EA زياد رو دستاي بازيكنا كار نمي كنه
البته منظورم دستاي روني توي عكس صفحه قبل نيست كلي دارم ميگم
مخصوصا موقع دويدن بازيكنا. مگه از موشن كپچر استفاده نمي كنن؟؟؟
يكم به اين عكسا دقت كنيد:
مثلا رونالدينيو اينجا انگار موتور سواري مي كنه. همه مي دونن كه دست بازيكنا موقع دويدن برعكس هم حركت مي كنه نه موازي با هم.
يا اينجا رو ببينين. تا حالا ديدين دست كسي موقع زدن ضربه اين شكلي بشه؟ احساس نمي كنين يكم زياد تر از حد معمول دستاش درازه؟؟؟اگه صاف وايسه دستاش مياد تا نزديك زانوش
البته اين عكسا مربوط به فيفا 10 هست و به هر حال اميدوارم توي فيفا 11 اين مشكلات برطرف بشه.
Last edited by hobgoblin; 15-06-2010 at 14:34.
اون عکس ویرایشهایی که گرافیست بازی میتونه روی استیل بدنها انجام بده رو نشون میده فکر کنم نمیزاشتمش بهتر بود .
خب مگه منیجر مد بازی نکردی اگه نتیجه شایسته و فراخور تیمی که انتخاب کردی نگیری ( در رقابتهای لیگ و همینطور جام حذفی که قبل از شروع فصل توی یک صفحه رئیس باشگاه ازت میخواد حداقل رتبت در جام حذفی یا لیگ چی باشه و توقعات هم با توجه به تیمی که انتخاب کردی کاملا منطقیه ) از باشگاه اخراجت میکنن و باید با یک تیم ضعیف تر قرارداد امضاء کنی .نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا ساعت 12 ظهر به وقت لس آنجلس ( حدود 11.30 فردا شب به وقت ما ) قراره دیوید روتر بیاد در مورد بازیهای ورزشی EA SPORT صحبت کنه از جمله فیفا شاید اونجا در مورد PC یک چیزایی بگه .نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینطوریه که میگی . تازه انگشتای بازیکنا هم خیلی کشیده و بلنده اگه دقت کنی کاملا مشخصه .
اصلا به نظر من EA روی استیل و تیپ بدنی بازیکنان خوب کار نمیکنه . استیل بازیکنا چند تا ایراد مهم داره :
1- کمر بازیکنا خیلی لاغره
2- دستاشون خیلی از هم بازه دقیقا مثل بدنسازها
3- شونه ها هم کمی پایین افتاده که البته این مورد کمتر به چشم میاد
در مجموع استیل بدنی بازیکنان توی فیفا شباهت زیادی به یک فوتبالیست نداره . عکسهای صفحه قبل رو ببینید منظورمون اون 10 تیپ بدنیه گتوزو شبیه بدنسازهاست . توز هم شبیه وزنه بردارا هستش . بیشتر استیلشون به ورزشکارهای قدرتی میخوره .
Last edited by 4039; 15-06-2010 at 14:47.
این عکس رونی که معلومه fun هستش. این همه عکس از بازی منتشر شده دستها کاملآ خوب ساخته شدند.صفحه اول همین تاپیک عکس رونی و خیلی عکسای دیگه هست.
خوب دوستان من اون ویدئو رو با حجم 16 مگابایت براتون میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در رابطه با عکس رونی توی این فیلم طرف داره درباره روش کار با نرم افزارش رو توضیح میده بیچاره رونی رو برداشته داره اندامش رو تغییر میده
اینبار رو چهره ها خیلی کار کردن.طبیعی تر شده.عالیه!
آرسنال
حسین توی این عکسها دیگه خبری از شونه های افتاده بازیکنا نیست.توی عکسهای صفحه اول هم انگار استیل بازیکنا خیلی بهتر شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by JUSTIN11; 15-06-2010 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)