نه دقت نکردی اون موقع که به اینتر گل زد تو تیم جنوا بودالبته تا جایی که من مطلع هستم ایشون خودشون توی اینتر بودن و به اینتر گل نزدن مگه اینکه گل به خودی باشه که از کهکشانی های هندوراس گل به خودی بعیده
نه دقت نکردی اون موقع که به اینتر گل زد تو تیم جنوا بودالبته تا جایی که من مطلع هستم ایشون خودشون توی اینتر بودن و به اینتر گل نزدن مگه اینکه گل به خودی باشه که از کهکشانی های هندوراس گل به خودی بعیده
من که چیزی نگفتم! منظورم رو بد برداشت کردی!
اتفاقا خیلی هم تیم خوبیه و من بهش علاقه دارم . ولی واسم جالب بود ! آخه ایرانی ها تیم های خاصی رو دوس دارن معمولا!
همین تیم ها هستن که با انگیزه بیشتر بازی می کنن و شگفتی ساز می شن
من منظورم این تاپیک بودش.تاپیک انگلیس رو کاری ندارمبعد از انگلیس من طرفدار هندوارس هستم
شما هم بهتره بگید آلونسو
بازیکنای انگلیس و مربیش همه کبیرن.امید شما هم ناقصه![]()
وحید جون محمد جون ما ها که همه طرفدار هندوراس کهکشانی هستیم نباید به هم دیگه بپریم ماها مثل تاپیک آلمان منسجم هستیم و حتی شاید در کنار آلمان و قبلش انگلیس از منسجم ترین تیم ها هستیم اصلا نباید سر یه اسم که آلونسو یا آلونزو یا هر چیز دیگه ای که به هندوراس ربطی نداره دعوا کنیم تاپیک ما از منسجم ترین تاپیک ها هستش و تیممون هم همینطوری
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من که چیزی نگفتم! منظورم رو بد برداشت کردی!
اتفاقا خیلی هم تیم خوبیه و من بهش علاقه دارم . ولی واسم جالب بود ! آخه ایرانی ها تیم های خاصی رو دوس دارن معمولا!
همین تیم ها هستن که با انگیزه بیشتر بازی می کنن و شگفتی ساز می شن
ببخشید اگه توهین آمیز حرف زدم آخه قبل شما هر کسی میومد توی تاپیک میگفتن چرا طرفداراش زیاد شدن منم ...![]()
تایید میشه . ایشون تو جنوا هم بازی کردن.نه دقت نکردی اون موقع که به اینتر گل زد تو تیم جنوا بود![]()
تایید میشه . ایشون تو جنوا هم بازی کردن.
جنوا هم تیم قوی ای رو توی این فصل و فصل قبل به ایتالیا نشون داد همیشه وقتی از کسی انتظار نمیره شگفتی ساز میشه هندوراس هم توی این جام همینطوری میشه و تمامی شک و شبهه ها بر طرف میشه
راست میگی نباید بینمون تفرق بیفته.
ما همه یک هدف مشترک داریم و اون هم موفقیت هندوارس هست.
ویکتور برناردس که مدافع مرکزی هندوراسه
تو باشگاه آندرلخت (بلژیک) بازی میکنه
متولد 1982 هم هست
جالبه بدونین یکی از معروف ترین مدلهای تبلیغاتی کشورشه
![]()
درود بر شما دوست روشن فکر
بیخود نیست که مجید(393) علاقه خاصی به شما داره![]()
* ویلسون پالاسیوس
باشگاه :تاتنهام (انگلیس)
سال تولد: 1984
او بهترین بازیکن هندوراسی در خارج از منطقه کونکاکاف است. او در حال حاضر در باشگاه تاتنهام توپ می زند و همراه با سایر هم تیمی هایش برای کسب مجوز فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا تلاش می کنند. او پیش از این تجربه حضور در تیمهای بیرمنگام و ویگان را دارد. او فوتبالش را از الیمپیای هندوراس آغاز کرد و در 7 فصل حضورش در رختکن این تیم،5 عنوان قهرمانی را کسب کرد و پس از آن در تست ستاره سرخ بلگراد شرکت کرد که در آن موفق نشد.پس از آن با توصیه آرسن ونگر به استیو بروس بود که این ستاره هندوراسی به بیرمنگام پیوست.پس از آن هم به ویگان رفت و در نهایت با قراردادی 18 میلیون یورویی به تاتنهام پیوست .
پس از نری کاستیوی مکزیکی می بایست ویلسون را دومین بازیکن گران قیمت منطقه کونکاکاف دانست.در جام جهانی 2010 خانواده ویلسون می توانند شاهد حضور سه پسر خود در این رقابتها باشند، چرا که جری،ویلسون و جانی ، سه پسر آنها در ترکیب این تیم حاضر خواهند بود.
افتخارات
- گران قیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال هندوراس
- پرحضورترین بازیکن هندوراسی حاضر در رقابتهای لیگ برتر[COLOR="Silver"]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)