تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 298 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

[QUOTE=jingool;5024876]سلام به همه طرفداران گل آلمان ایشالله که قهرمانیم...
    و اما در مورد آلمان!
    جای هیچ شکی وجود نداره که آلمان همیشه تیم تورنومنت بوده و همیشه اونجایی که باید خودش رو نشون داده...
    QUOTE]
    حرف حساب جواب نداره.من هم شدیدا امیدوارم...............

با افتخارآلمان

2. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوزم میگم! آلمان بدون بالاک= زنبور بی عسل : دی

خب دوستان میدونم دلگیر شدید! اما بهرحال باید قبول کنید هیچ تیمی بغیر از اسپانیا و برزیل در این جام شانسی نداره! (مخصوصن آلمان!)
    Last edited by aRThaS_08; 06-06-2010 at 15:03.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من هنوزم میگم! آلمان بدون بالاک= زنبور بی عسل : دی

خب دوستان میدونم دلگیر شدید! اما بهرحال باید قبول کنید هیچ تیمی بغیر از اسپانیا و برزیل در این جام شانسی نداره! (مخصوصن آلمان!)

پ.ن: علی، محمود، سوری، مصی، وحید بسه دیگه به اندازه کافی حرصشون دراومد : دی

پای تاپیک ایتالیا هستید حالا ؟ : دی
    نه دوست من! ما آلمان ها از این جور حرف ها دلگیر نمی شیم.(هرچه دل تنگ می خواهد بگی بگوهمون طور که تاحالاش داشتید میگفتید،خیالت راحت ما کم نمیاریم،چه این جا چه تو زمین بازی)
    بهرحال نگفی چه شانسی دارن این برزیل واسپانیا؟درمود چی؟منظورت قهرمانی که نیست؟میدونی چرا؟
    چون.................
    آلمان قهرمان خواهدشد.
    به شما هم توصیه می کنم،بی خیال احساسات واین حرف هابشی و واقع بینانه به موضوع نگاه کنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مجید جلالی : آلمان می‌ تواند جز چهار تیم پایانی جام جهانی باشد

مجید جلالی کارشناس و مدرس فوتبال نظرات خود در مورد جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی گروهی که آلمان در آن حضور دارد و بخت‌ های قهرمانی را با ما در میان گذاشته است.

سوال : آقای جلالی در آستانه‌ مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی هستیم. شما با توجه به این‌ که تیم ایران در این مسابقات حضور ندارد، طرفدار چه تیمی خواهید بود؟
    جواب : من بیشتر تیم آرژانتین و از تی م‌های اروپایی آلمان و انگلستان را دوست دارم. انگلستان ب ه‌خاطر این ‌که از سطح رقابت‌ های باشگاهی‌ اش خوشم می‌ آید و الان بازی‌ هایی که در مقدماتی کرده بازی‌ های دلنشینی بوده است. آلمان هم به لحاظ گرایش‌ های غربی که ما همیشه نسبت به آلمان داریم من همیشه تیم ‌های آلمان را دوست داشتم.

سوال : چه بختی را برای تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی پیش‌ بینی می‌کنید؟
    جواب : به نظر من آلمان می‌ تواند تا جمع چهار تیم پایانی بالا بیاید. به این دلیل که آن‌ ها در مسابقات جام ملت‌ های اروپا تا فینال بالا آمدند و نسلی که از ۲۰۰۶ وارد سیکل فوتبال ملی آلمان شده، حالا به مراتب با تجربه ‌تر و کارآمدتر شده و این شانس را به آلمان می‌ دهد که بتواند تا مرحله‌ نیمه‌ نهایی بالا بیاید.

سوال : چرا به نظر شما تیم ملی فوتبال آلمان همواره قابلیت یک تیم تورنمنتی را دارد و همیشه در تورنمنت ‌ها قوی ظاهر شده است و راز موفقیت تیم‌های آلمانی در تورنمنت‌ ها را در چه می‌ دانید؟
    جواب : یکی به اعتقاد من برنامه‌ ریزی‌ شان است که برای تورنمنت رهب رهای گروه خیلی قوی برنامه‌ ریزی می‌کنند و تحلیل‌ هایی خیلی قوی دارند هم نسبت به کار خودشان، هم نسبت به رقبایشان و هم نسبت به شرایط جدول. و یکی هم آن نظم و انضباط درونیشان است که این نظم و انضباط حتی باعث می‌شود که سطح اعتماد به نفس و سطح انگیزه‌ شان هم برای آن رقابت افزایش پیدا کند.

سوال : چه نکات قوتی را در وضعیت فعلی تیم ملی فوتبال آلمان می‌بینید؟ قابلیت‌های هجومی؟ و به‌طور کلی انسجام تیمی فعلی ملی‌پوشان آلمان را چه طور می‌بینید؟
    جواب : به نظر من آن‌ ها به عنوان یک واحد تیمی خیلی خوب عمل می‌ کنند و اصلا شاید غیرمنصفانه باشد که بگوییم آن‌ ها در بخش حمله بهتر از دفاع هستند یا برعکس. این‌ ها یک تیم خوب هستند، انسجام خوبی دارند که همین شاید بهترین حربه باشد برای رفتن به تورنمنت مهمی مثل جام جهانی.

سوال : اما اگر یک نگاه انفرادی به بازیکنان تیم آلمان بیاندازیم، کدام بازیکن را الان به عنوان قوی‌ترین یا بهترین بازیکن فعلی ترکیب تیم ملی آلمان می‌بینید؟
    جواب : شاید به نظر برسد که آن‌ ها در خط دفاع اسامی قوی‌ تری دارند. چون الان بهترین مهاجم‌ هایشان هم در تیم خودشان تقریبا حالت ذخیره دارند. ولی استنباط من این است که در جام جهانی حتی مهاجمنشان هم می‌ توانند به اندازه‌ مدافعان‌ خودنمایی کنند. چون این مهاجمان هنگامی‌ که در باشگاه‌ هایشان به زمین می‌ آیند، آن میزان آمادگی درونشان مشهود است.

سوال : اگر بخواهید فقط یک شخص را از بین ملی‌ پوشان آلمان عنوان کنید، چه کسی را فراتر از همه می‌بینید؟
    جواب : من فکر می‌ کنم فیلیپ لام الان شرایط خوبی دارد.

سوال : نکات ضعف تیم ملی آلمان را چه‌ طور ارزیابی می ‌کنید؟
    جواب : شاید در آن سطح خلاقیت بازی باشد. آن‌ ها یک بازی برنامه‌ ریزی‌ شده‌ دارند و شاید ضعف عمده‌ شان در بروز خلاقیت‌ ها در لحظات سخت و فشرده باشد.

سوال : به نظر شما چه تیمی قهرمان جهان در سال ۲۰۱۰ خواهد شد و دیگر مدعیان از دیدگاه شما چه تیم‌هایی هستند؟
    جواب : به نظر من در اروپا تیم ‌هایی مثل اسپانیا و انگلستان و تا حدی آلمان شانس قهرمانی‌ دارند. شاید بالاترین شانس متعلق به اسپانیا باشد و بعد انگلیس و بعد آلمان. ولی از آمریکای جنوبی بین آرژانتین و برزیل که قطعا الان تیم برزیل از آرژانتین هم بهتر است. بنابراین من شانس‌ های اول را سه تیم از اروپا و تیم برزیل می‌ دانم.

سوال : تیم ملی آلمان با تی م‌های ملی استرالیا، صربستان و غنا هم‌ گروه است. این گروه را به طور کلی چه‌ طور می‌بینید؟ حریف اول آلمان تیم ملی استرالیا خواهد بود. به این حریف هم لطفا بپردازید.
    جواب : استرالیا شاید یک حریف خیلی مرموز باشد. آن‌ ها درست است که در بخش آسیا در مسابقات شرکت می‌کنند، ولی هیچ ‌وقت کیفیت اصلی خودشان را در مسابقات آسیایی بروز ندادند. اما وقتی به مسابقات فراقاره‌ ای می ‌روند، صاحب کیفیت بهتری هستند؛ چون انگیزه‌ بالاتری دارند. بنابراین باید آن ‌ها را به حساب آورد. من فکر نمی‌ کنم استرالیا سد راه آلمان شود، ولی قطعا حریف ساده ‌ای هم نخواهند بود.

سوال : حریف بعدی آلمان تیم ملی صربستان است. صربستانی‌ها را چه‌طور ارزیابی می‌کنید؟
    جواب : آن ‌ها در مسابقات مقدماتی نشان دادند که تیم خیلی سخت‌ کوشی هستند، با میزان دوندگی بالا. یک تیم فیزیکی که در پست‌ های مختلف، دارای قابلیت‌ های تکنیکی خوبی هم هست. شاید ما بتوانیم بگوییم که برای دوم‌ شدن در گروه، رقابت بین صرب‌ ها و غنایی‌ ها باشد.

سوال : شما صحبت را به تیم ملی غنا رساندید. غنا سومین و آخرین حریف تیم ملی فوتبال آلمان در مرحله‌ گروهی خواهد بود. تیم غنا را چه‌ طور می‌بنید؟ و به‌ طور کلی چه انتظاراتی از تیم‌ های آفریقایی دارید، با توجه به این‌ که برای نخستین‌ بار است که مسابقات جام جهانی در قاره‌ آفریقا برگزار می‌شود.
    جواب : همین که مسابقات در آفریقا برگزار می‌ شود، انتظار این هست که تیم‌های آفریقایی بهتر از هر دوره‌ دیگری بتوانند خودنمایی کنند. و من برای دوم‌ شدن در این گروه رقابت را بین صرب‌ ها و غنا می‌ دانم. ولی شانس بیشتر برای صعود از این گروه را به غنا می ‌دهم.

سوال : آیا تا حالا در کشور آلمان اقامت داشته ‌اید یا دوست دارید به کشور آلمان بیایید؟ یا با کشور آلمان از دور آشنا شده‌اید؟ آیا اساسا علاقه‌ای به کشور آلمان دارید؟
    جواب : من تا به حال دو بار به آلمان آمدم و هیچ ‌وقت اقامت نداشتم. ولی این دوباری هم که آمده‌ام، به مناسبت همین اردو‌ها بوده یا دیدن بازی‌ های جام جهانی و خیلی ذهنیت خوبی نسبت به این کشور دارم و همیشه دوست دارم. چون فوتبال، چیزی که ما واقعا به آن علاقه داریم، در آن‌ جا خیلی منظم دنبال می‌شود و خب هر کسی هم که به فوتبال علاقه داشته باشد، کشوری مثل آلمان برایش جاذبه دارد.

سوال : وقتی که واژه‌ کشور آلمان به کار برده می‌ شود، اولین چیزی که فکر شما را به خودش جلب می‌ کند چیست، اول به چه چیز فکر می‌کنید؟ مثلا بعضی‌ها در خارج از آلمان واژه‌ آلمان را به اشخاصی مانند بوریس بکر یا فرانس بکر باوئر یا شوماخر ارتباط می‌دهند. چه شخصیت آلمانی به ذهن شما می ‌آید، وقتی شما راجع به آلمان فکر می‌کنید؟
    جواب : من تا صحبت آلمان می‌شود، بایرن مونیخ به ذهنم می‌آید.

سوال : و از نظر اشخاص برجسته؟
    جواب : اشخاص شاید گِرد مولر، چون بازیش را خیلی دوست داشتم و شخصیت‌اش را.

منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)

6. 4 کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

فوق العاده بود(sinathجان)
    به قول شاعر:حرف حق را از محقق گوش کن......... وازلب قرآن ناطق گوش کن............
    گوش کن آواز راز شاه را............ صوف اوصیکم به تقوالله را..................
    دیگه کار طوطی ها(انگلیسها)تموم شده.

8. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

من خودم به شدت علاقه مند آلمان هستم یعنی شده به خاطر حذف آلمان تو جام جهانی 1994 که با بلغارستان بود گریه کردم . اما هر چی در این تایپیک میگردم چیزی از بحث فنی نمی بینم یعنی خالی از بحث فنی هست به خاطر همینه که جواب بعضی از دوستان تنها سکوت است من از همتون چه طرفدارا و چه منتقدان می خوام رو به بحث فنی بیارن فقط دوست دارم اینجا یه سوال از دوستان منتقد بپرسم
    جام جهانی 2002 آلمان هیچ ستاره ای نداشت شاید تنها ستاره اش که در مقابل ریوالدو و رنالدو و رنالدینیو بازیکن معمولی هم اون زمان نبود بالاک بود ولی تا فینال اومد کره ای که اسپانیا و ایتالیا رو با زور داوری برد مقابل آلمان پای فینال باخت به نظر شما چرا به آلمان ضعیف باخت(همون آلمانی که بعد از اون جام جهانی که نایب قهرمان شد 2004 جام ملت ها تو گروهش حذف شد) ؟

10. این کاربر از Smoke_1110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من خودم به شدت علاقه مند آلمان هستم یعنی شده به خاطر حذف آلمان تو جام جهانی 1994 که با بلغارستان بود گریه کردم . اما هر چی در این تایپیک میگردم چیزی از بحث فنی نمی بینم یعنی خالی از بحث فنی هست به خاطر همینه که جواب بعضی از دوستان تنها سکوت است من از همتون چه طرفدارا و چه منتقدان می خوام رو به بحث فنی بیارن فقط دوست دارم اینجا یه سوال از دوستان منتقد بپرسم
    جام جهانی 2002 آلمان هیچ ستاره ای نداشت شاید تنها ستاره اش که در مقابل ریوالدو و رنالدو و رنالدینیو بازیکن معمولی هم اون زمان نبود بالاک بود ولی تا فینال اومد کره ای که اسپانیا و ایتالیا رو با زور داوری برد مقابل آلمان پای فینال باخت به نظر شما چرا به آلمان ضعیف باخت(همون آلمانی که بعد از اون جام جهانی که نایب قهرمان شد 2004 جام ملت ها تو گروهش حذف شد) ؟
    دوست من،دوست من،شما دیگه چرا؟خداوکیلی بگرد ببین طرفداران(آلمان) منطقی وفنی نیستن یا منتقدان(انگلیسها)ماکه فقط از آماروارقام وتحلیل وبرسی های معتبر مربیان جهانی مطالب می زاریم،اما اون طوطی ها(انگلیسها)فقط توهین میکنن.تازه دوستان زحمت کشیدن اخبار لحظه لحظه تیم قهرمان(آلمان)رو ارسال می کنن.
    دوست من خیالت رو راحت کنم.اینجا مثل کلوپ هواداران هستش.اون هم چه هوادارانی،با ادب،فنی،به روز،مطلع از آمار وارقام و.........پس انتظار نداشته باش،بااین همه علم ودانش،بچه ها جواب طوطی ها(انگلیسها)روندن.
    نمی دونم چندسالته؟اما خودمونیم وقتی که یه بچه ابتدایی بیاد برات پروبازی درمیاره اونهم توی خونه خودت،خونت به جوش نمیاد.
    تازه ماکه کاری نکردیم.فقط درعین احترام وبا منطق ودلیل وبا مستندات از خودمون دفاع کردیم.
    با افتخارآلمان

12. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که یک ماهه عضو اینجا شدی بچه ای یا ما که 4 الی 6سال هست تو این انجمنیم؟!

شرمنده ی اخلاق ورزشیتونم اما یادتون رفت به اسپانیا توهین کنید که پرونده توهین های سرشارتون تکمیل بشه LooL

علم و دانش و آمار و ارقامتو بزار در کوزه آبشو بخور! شما که جنبه ی انتقادات فنی نداری! چرا پست میزاری؟!

عزیزم، گلکم! برو بقالی نخودسیاتو بگیر!

یا حق!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فوتبال ماشینی بودن خلاقیت
    بدون تکنیک
    بدون روح
    =====================
    واقعا آلمان خسته کننده نیست؟

15. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

کل کل بی جا باعث میشه که تاپیک بسته شه..!

نمونش دیشب با تاپیک بدترین بازیکن جام ؛ یه کاری کنیم که گزینه ارسال پاسخ رو داشته باشیم..!

17. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •