مقدار مشخصی نیست خودتون باید بفهمید که تا چه فرکانسی پایدار است با تست پایداری و شرایط دمایی که از 85 درجه بالاتر نره
تاثیرش تو بازی های مختلف فرق داره شاید تو یک بازی تاثیرش بیشتر از بازی دیگری باشد
مقدار مشخصی نیست خودتون باید بفهمید که تا چه فرکانسی پایدار است با تست پایداری و شرایط دمایی که از 85 درجه بالاتر نره
تاثیرش تو بازی های مختلف فرق داره شاید تو یک بازی تاثیرش بیشتر از بازی دیگری باشد
سلام
یه گرافیک n210 msi دارم ...>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حالت عادی تو gputoll نوشته
405-405-810
نیازی هست اورکلاک کنم این کارت اساسا؟
اورکلاک این کارت تغییری در کارایی ضعیفش نخواهد داشتسلام
یه گرافیک n210 msi دارم ...>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حالت عادی تو gputoll نوشته
405-405-810
نیازی هست اورکلاک کنم این کارت اساسا؟
خیر من توصیه نمی کنم
دوستان
کارت من 9600 gt geforce هست
و مشخصات:(بدون اورکلاک)
gpu clock:650
memory clock:900
shader:1625
اصلا نمیتونم overclock کنم 10 تا بالا میبرم بازی skyrim کرش میشه و فقط باید ریست کرد راهی نیست؟:(
ولتاژی چیزی
تو hw monitore ولتاژ 1.1 هست گرافیک
با بازی های دیگه هم همینطور است ؟
میتونه مشکل از بازی باشه اگه با همه بازی ها اینطوری شد میتونه از ضعف پاور هم باشه
بهتره درایور گرافیک رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید
بایوس مین هم آپدیت باشه
بازی با تنظیمات ultra skyrim
25 fps در حالت معمولی
در حالت overclock
35 fps اما وقتی تو یه جایه شلوغ میره افت فریم تا 10 fps و بعد 1 دقیقه هنگ میکنه راهی نیست ؟
فقط این روش اپدیت بایوس رو یکی به من بگه مدل مادربوردم هم Asus P5KC هست
بهتره اول با بازی های دیگه تست کنید
بدون اور گرافیک مشکلی در بازی ندارین ؟
چون این بازی هم جزء بازی های مشکل دار بود
مشکل من اینجوریه که تو یه محیط اتاق تو اسکایریم fps بدون اورکلاک 25 تا 20 هست و سرعت لود هم سریعه در این حالت fps اذیت میکنه
اما وقتی مثلا از 650 به 700 میبرم در همون اتاق fps 35 تاحتی 50 هم رفت اما تو جاهای شلوغ که اسمون و اب داره وقتی دری باز میکنم که برم یه جای دیگه که شلوغه اولش fps خیلی کم میشه
که حرکت نمیشه کرد تازه اگه کرش نکنه بعد چند دقیقه خوب میشه و fps تقزیبا 30 تا 35 میره دیر load میشه اینه مشکل به رم ربطی نداره؟
بعد مموری کلاک زیاد باشه خوبه یا کم وfan speed چطور؟
بازی دیگه هم چشم تست میکنم
تا با یک بازی دیگه تست نشه نمیشه نظر داد
شما نگفتین بدون اور هم این مشکل رو دارین
همونطور که گفتم این بازی مشکل داشت با کرک های دیگه تست کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید درست نشد باید با بازی های دیگه هم تست بشه تا بشه نظر داد
بالاخره درست شد 20 fps بردم بالا با فقط 7 یا 8 درجه افزایش دما
باید مرزش بین پایداری و ناپایداری رو پیدا میکردم
اولیه:
gpu core: 650
مموری:900
بعد اور:
705
مموری هم:900 تا 945
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)