سلام من اپ ۱۱۳مگی رو گرفتم الان یه اپ ۸۷ یا۸۵ مگی هست میگه باید بک اپ بگیری وقتی بکاپ میگیرم دیگه ادامه نمیده از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن
سلام من اپ ۱۱۳مگی رو گرفتم الان یه اپ ۸۷ یا۸۵ مگی هست میگه باید بک اپ بگیری وقتی بکاپ میگیرم دیگه ادامه نمیده از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن
سلام دوسته عزیز
شما اگه از طریق update گوشی متوجه این آپدیت شدی بهتره بود کامل می خوندی که نوشته یا با nsu یا با flasher
سلام
مشکلی واسم پیش اومده میشه کمک کنید.
n900من دیگه روشن نمیشه.ویبره شروع رو میزنه ودوباره خاموش و ویبره و خاموش و....
چیکار کنم؟
سلام به همه دوستان
دوستان گوشی من دچار یه مشکل شده زمانی مه مدیا پلیر می رم هیچ فایل اونجا نیست. و باید ار فایل منیجر فایل باز کنم
سلام این اسامیه ابدیت ها بر چه اساسیه مثلا ورزن گوشیه من 10.2010.19.1003هست ولی ورژنی که شما میگید اخرش 2 هست کدوم قوی تره.
ممنون.
یه سوال دیگه اطلاعاتمون را چه جوری ذخیره کنیم که از بین نره مخصوصا پیاما و شماره ها؟؟؟
با سلام
توی اون سایت که فایل ها رو دانلود می کنی اینو زدی به روزترین (latest) آپدیت.همینو دان کنم یا باید صبر کنم بازم؟
RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin
سلام
من بعدزا آپديت يك مشكل دارم كه كيبورد مجازي فارسي ميشه و لي كيبورد گوشيرو نمي تونم با كنترل اسپيس فارسي كنم كسي تا حالا اين مشل براش پيش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تمام مراحل رو به موفقیت طی کردم اون پیغام تاییدی آخر رو هم گرفتم اما گوشی خودش ریستارت نشد و من اینکار رو انجام دادم
الان گوشی به محض بالا اومدن ریستارت میشه.
دوباره اینکار رو انجام دادم حالا او ۴ تا نقطه ای که هنگام بوت شدن گوشی نمایش داده میشه هست و گوشی بالا نمید یعنی در همون حالت بوت شدن میمونه.
سلام
من تمام مراحل رو با موفقیت طی کردم و اون پیغام تاییدی آخر رو هم داد اما بعد از اتمام کار گوشی خودش ریستارت نشد و من اینکار رو کردم اما الان گوشی به محض بالا اومدن ریستارت میشه.
اینکار رو دوباره انجام دادم و گوشی در حال بوت شدن میمونه دقیقاْ جای همون چند تا نقطه ای که نشانگر لود شدن گوشی هست از همونجا بیشتر جلو نمیره.
سلام آقا مهدی
من فایل اولی و ریختم بعد گوشیو از pcخارج کردم.حالا دیگه هر کاری میکنم pc نمیشناسدش
میشه راحنماییم کنین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)