این تبلتی که نوشتی من خیلی درموردش تحقیق کرده بودم واقعا چیز عالییه ولی تو ایران نبود. الان هست؟
این تبلتی که نوشتی من خیلی درموردش تحقیق کرده بودم واقعا چیز عالییه ولی تو ایران نبود. الان هست؟
دوستانی که TM2 2090 دارن
خیلی برام جالب شده بدونم باتری لپتاپ شما چقدر دوام میاره؟
برا من با اینکه نور صفحه را تا آخر کم میکنم برای کارهای سبک حدود 3 و نیم ساعت کار میکنه . وقتی هم که به 8% میرسه خاموش میکنه.
روکش invisible shield شرکت zagg چی شد؟
نمیخواید بخریم؟
خوبه!
انگار انقدر گرفتاری ها زیاد شده که دیگه کسی فرصت نمی کنه یه سری به این تاپیک بزنه
سلام دوست عزیز
نه هنوز نیومده؟
شما که 2090 داری میشه مزایا و معایبشو بگی؟
درسته که میگن تبلتها حساسن و زودتر از لپ تاپ خراب می شن؟
سلام دوست عزیز
شما که 2090 داری میشه مزایا و معایبشو بگی؟
درسته که میگن تبلتها حساسن و زودتر از لپ تاپ خراب می شن؟
علیک سلام
توی پستهای قبلی ، دوستان یک مقدار درمورد این تبلت یعنی 2090 توضیح داده اند.
تبلت خوبیه ، تا به حال که مشکلی باهاش نداشتم ، ازش راضی هستم.
البته بستگی به توقع شما و نوع کاربری داره.
توی بحث خرابی هم این چیزهایی که گفته می شه خیلیهاش حدس و گمانه و ممکنه واقعیت نداشته باشه چون این نوع از لپ تاپ هنوز رایج نیست و تعداد کسانی که استفاده کردندخیلی کم هستند.
ببین . این تبلتها خیلی قابلیتهای خوبی داره که لپ تاپ نداره . باید ازشون استفاده کرد. بعضی ها ممکنه این تبلتها را بخرند و بعد قابلیتهای ویژه اش را استفاده نکنند و در حد یک لپتاپ از اونها استفاده کنند که اگه اینطوری باشه ضرر کردند و بهتر بود که یک لپ تاپ می خردیدند چون با پول یک تبلت می شه لپتاپ با کانفیگ خیلی بالاتر خرید.
دوستانی که HP TM2 2090ee دارند!
2 تا سوال
1- چطوری می شه تنظیم کرد وقتی که لپ تاپو می بندی ، بشه به موسیقی گوش کرد و نره تو کما؟
2- برای چند روز یه اتفاق عجیب برام افتاد ، به این شرح که ناگهان درصد استفاده از CPU لپتاپم رفت روی 100 و همونجا موند . رفتم تو Task Manager دیدم روی صده اما وقتی تو قسمت processes برنامه های درحال استفاده از CPU رو جمع می زدم درصد استفادشون خیلی کمتر از 100 بود. نمی فهمیدم این چه برنامه ایه که داره انقدر از CPU توان می کشه.
لپ تاپ به شدت کند شده بود و اصلا قابل استفاده نبود. خیلی بهش ور رفتن و از tuneup و دیفرگ استفاده کردم تا بالاخره یکم به حالت عادی برگشت . نمی دونید علتش چیه؟
چرا جمع درصد ها 100 نبود ولی کلش رو 100 نشون می داد؟
تا جاییكه من می دونم در حال حاضر فقط دو تا تبلت درست حسابی تو بازار ایران هست:
اپل ای پد با قیمت 700 تا 1100 تومن
سامسونگ گالاكسی با قیمت 900 تا 1100
سلام راهی جون
برای غیر فعال کردن در هر لپ تاپی این مراحل رو برو
1- روی علامت باطری پایین صفحه کلیک راست کن وگزینه power option رو بزن
2- توی صفحه باز شده power option سمت چپ یه گزینه هست با نام choose what closing the lid does روش کلیک کن
3-2 تا حالت توی صفحه جدید وجود داره یکی واسه زمانیه که باطری استفاده میکنی یکی واسه حالت اتصال به شارژره در هر حالتی که میخوای لپ تاپت با بسته شدن در نره تو حالت sleep ، جلوی گزینه when i close the lid چند تا انتخاب داری باید حالت do nothing رو انتخاب کنی و save changes رو بزنی
مربوط به انتی ویروسه اگه حالت عادی cpu usage بالا داری باید انتی ویروست رو عوض کنی من پیشنهاد میکنم از microsoft security استفاده کنی
Last edited by miticomon_2000; 07-12-2010 at 17:06.
خبری از تبلیت های جدید HP هست ؟!!!
تعطیلات سال نو 2011 هم نزدیکه HP هم حتما چند تا سری جدید رو معرفی می کنه
Last edited by snowsyamak; 08-12-2010 at 19:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)